- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ZNAETE LI?
dA vi pItAM,PoznAvAtE Li hoRa,KOIto sA oShTe Ot UcHilIsHtE ZaedNo I sA jEnEnI ilI pRimErNo Sa Na OKolO 30 i Ne Sa Se RazDelILi?![]()
не
лично такива познати нямам, но съм чувала за подобни дълготрайни връзки. завиждам им само за това, че щом и до сега са заедно значи любовта никога не си е отивала от тях и най-вероятно ще се обичат винаги. но това разбира се си има и негативни страни като например това, че още от ученическите си години се отдаваш на един човек и посвещаваш всичко на него, та така "докато смъртта ни раздели" както се викаа аз съм от натурите, които обичат предизвикателствата и увлеченията на новите връзки...
макар че като се замисля така здраво съм хлътнала в момента, че не ми се и мисли за друг
![]()
Да братовчед ми е вече на 28 и с приятелката му които ходят още от даскало се ожениха преди 2 месеца...Всички казват (а то си е ) че това между тях е наистина много голяма любов[/b]
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
i az ne poznavam
da
Ами да,майка ми и баща ми имат едни познати,които са така.
На един приятел техните са заедно от 8-ми клас... Сега са на 49![]()
miii da na6te sa ot 9 klas zaedno ve4e 22 godinki
Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне
На майка ми едни приятели са заедно от 6ти клас...Сега имат 2 деца,голямото е някъде към 16..и още са си хепи заедно
Nepoznavam ,no naistina e golqm kasmet da izjiveesh takava lubov![]()
![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Az poznavam i mn im se v1zhishtavam.Hodili sa oshte ot 8mi klas.Razbira se,karali sa se,razdelqli se,no sled kato zav1rshili universiteta se ojenili i sega si imat detence na 3-4 godinki.Ponqkoga se sluchvat chudesa,stiga da povqrvash..
Нашите прикривани тайни
Най-накрая се разкриват
И засияват като слънчева светлина
Да![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
am da maika mi i ba6ta mimaika mi e bila 8 klas kato sa se zapoznali..po4na li sa da izlizat i sa trygnali i sq o6te sa zaedno i se razbrirat dano da si e taka o6te de
))
da
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
da poznavam lichno ot 11 klas hodqt ot 10 godini no ne sa jeneni. no sa shtastlivi dvamata![]()
oo ami az ne poznavam takiva hora
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
znaq da baba mi i dqdo mi sa zaedno ot 6ti klas sega sa na po 65 godini i sa lovqt![]()
Obicham, kakvo kato mrazq?Jiveq s kolko umreli mechti?Pileq, no teb shte zapazq!Padam - dushata leti!Rodih se sega shte si trygna!Kyrvq, no me mie dyjda!S lujite - syrceto iztrygna!V gyrdite - syrce ot ryjda !
Завиждам на такива двойки ... Цял живот да си с любовта на живота си ... Това е доста доброНо аз не познавам такива двойки...
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Да,познавам и то доста и да Ви кажа много им е готино!Блазе им на такива!![]()
Когато искам да съм с теб,аз поглеждам звездите,а когато ми е тъжно,утеха са ми само сълзите!!