- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kolko znachi edna duma?
Много искам да го кажа и наистина да го мисля и чувствам.. но няма на кого.
Kazah go na edin - edinstven chovek (naistina beshe lubov, i vse oshte e), no sled vsichko koeto se sluchi, ne sam sigurna, che shte uspeq da go kaja pak na nqkogo.Първоначално написано от ketka
Гласувайте за мен --> http://prize.bg/bab3
ne sum kazvala na nikogo 4e go obi4am moje da sum go 4uvstvala no ne sum go kazvala![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
На 2-ма. Мислех че 1-я е моят живот, но згреших ! А 2-я..... найстина го обичам повече от всичко. Той е единствения който кара сърцето ми да се вълнува, когато го погледна в очите ! Обичкам моя Тони !!!
kazah go edin pyt...v syshtiq den vyprosnoto momche me izigra jestoko i me zarqza! zatova moje bi nqma da go kaja skoro, daje i da go chuvstvam![]()
![]()
Само на един съм го казвала и продължавам да го казвам, защото наистина го чувствам. Всеки ден си мисля как така успя да накара сърцето ми да трепне, като до преди това бях абсолютен идиот и не вярвах, че мога да намеря любов и да дам любов на някого.
Само на 1 момче съм го казвала в очите и то наистина го чувствах ...
На сегашното ми гадже още не съм му го казвала, защото това за мен са много силни думи и ги ползвам тогава, когато наистина почувствам, че е така...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Mного пъти съм го казвала и то само на едно момче и все още му го казвам де,защтото така го чувствам,а не просто да се изфукам,че имам някой до себе си!
![]()
![]()
Когато искам да съм с теб,аз поглеждам звездите,а когато ми е тъжно,утеха са ми само сълзите!!
на 1 истински и да съм ги мислел и чувствал
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
казвала съм го доста пъти,но едва наскоро разбрах какво наистина е истинската любов...![]()
веднъж съм го казвал а не трябваше .. казах го за да продължа връзка с момиче което не познавах достатъчно и се провалих .. не ви пожелавам тази гррешка ... настана ад за това и още ме е яд че го направих