.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Много искам да го кажа и наистина да го мисля и чувствам.. но няма на кого.

Re: kolko znachi edna duma?

Цитирай Първоначално написано от ketka
    na kolko choveka ste kazva li "obicham te" a istina li e bilo?
    Kazah go na edin - edinstven chovek (naistina beshe lubov, i vse oshte e), no sled vsichko koeto se sluchi, ne sam sigurna, che shte uspeq da go kaja pak na nqkogo.
    Гласувайте за мен --> http://prize.bg/bab3

Голям фен
    Град
    sofia
    ne sum kazvala na nikogo 4e go obi4am moje da sum go 4uvstvala no ne sum go kazvala
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Повече от фен Аватара на VeSna
    На 2-ма. Мислех че 1-я е моят живот, но згреших ! А 2-я..... найстина го обичам повече от всичко. Той е единствения който кара сърцето ми да се вълнува, когато го погледна в очите ! Обичкам моя Тони !!!

Guest
    kazah go edin pyt...v syshtiq den vyprosnoto momche me izigra jestoko i me zarqza! zatova moje bi nqma da go kaja skoro, daje i da go chuvstvam

Голям фен
    Град
    София
    Само на един съм го казвала и продължавам да го казвам, защото наистина го чувствам. Всеки ден си мисля как така успя да накара сърцето ми да трепне, като до преди това бях абсолютен идиот и не вярвах, че мога да намеря любов и да дам любов на някого.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Само на 1 момче съм го казвала в очите и то наистина го чувствах ...
    На сегашното ми гадже още не съм му го казвала, защото това за мен са много силни думи и ги ползвам тогава, когато наистина почувствам, че е така...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Фен
    Град
    в сърцето на....
    Mного пъти съм го казвала и то само на едно момче и все още му го казвам де ,защтото така го чувствам,а не просто да се изфукам,че имам някой до себе си!
    Когато искам да съм с теб,аз поглеждам звездите,а когато ми е тъжно,утеха са ми само сълзите!!

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    на 1 истински и да съм ги мислел и чувствал
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    казвала съм го доста пъти,но едва наскоро разбрах какво наистина е истинската любов...

Град
    nqkyde pokrai moreto
    веднъж съм го казвал а не трябваше .. казах го за да продължа връзка с момиче което не познавах достатъчно и се провалих .. не ви пожелавам тази гррешка ... настана ад за това и още ме е яд че го направих

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си