.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: NE MOJE!!

Guest

NE MOJE!!

kak shte post1pite ako vi zabranqt da se sreshtate s ,momcheto\momicheto,koeto obichate?shte izl1jete li roditelite si ili shte se primirite?

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Ако го обичам едва ли бих се примирила,ако трябва ще лъжа и мажа,но ще се виждам с него.
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Мега фен Аватара на iiirish
    след като забраната вече е факт значи няма смисъл от спокойни и праволинейни разговори. по-скоро бих им вдигнала скандал чак до небето, та дано се усетят! ако не разберат от един скандал, ще последва втори и така докато не осъзнаят, че обичам това момче и държа да бъда с него каквото и да става

Guest
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    след като забраната вече е факт значи няма смисъл от спокойни и праволинейни разговори. по-скоро бих им вдигнала скандал чак до небето, та дано се усетят! ако не разберат от един скандал, ще последва втори и така докато не осъзнаят, че обичам това момче и държа да бъда с него каквото и да става
    =D> =D> =D>

Голям фен Аватара на Remini
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    Зависи много от обстоятелствата и семейството,в което живееш...
    Обикновенно едни нормални родители не биха забранили на детето си да се вижда с приятел/ка.Ако е така знай че щом ти забраняват да се виждаш с този човек значи си има причина.
    Иначе в твоя случай най-добрия вариант е лъжата поне за момента....
    не е нужно винаги да си искрен/а към родителите си->Това е част от играта на живота
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Голям фен
    Shte izlaja.Po princip roditelite se opitvat da ni predpazqt ot greshkite,no kak shte se ubedi chovek che greshi ,ako ne go izpita na garba si
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Мега фен Аватара на iiirish
    Remini, вярно е, че едни нормални родители никога не биха забранили на детето си да излиза с този или онзи, но ни питат какво бихме напарвили ние, а не какви са родителите ни или кои техне решения са правилни или не

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    Ще ги лъжа и пак ще се виждам с него

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Mn zavisi ot otno6eniqta v semeistvoto!Spored men trqbva da se obmislqt i dvata varianta-ako laje6 dokate 6te stigne6 i ako spre6 da se sre6ta6 s nego/neq kvo bi stanalo i taka !

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Цитирай Първоначално написано от tedinkata_
    Ще ги лъжа и пак ще се виждам с него
    и аз и Аз
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Голям фен
    Град
    София
    oo nashte ne se opitvat da pravqt takiva neshta zashtoto go poznavat mnogo dobre
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си