.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28

Тема: Защо?!

Повече от фен Аватара на HaCkO
    Град
    ThE CiTy Of PLovDiv!
    Aaaa milo samo taka :P braus na tebe :P an_69 Obi4kam te Milo

Ако не ви се чете още едно пуберско мнение, пропуснете тва
    Та към Cuddly: Ти си само 2 години по-малка. Това е АБСОЛЮТНО нормално. Не е нормално, обаче ти да си на 14, а "гаджето" ти на 20. Тези връзки не трят дълго. Имам такива познати от женски пол. Обикновенно БАТКОВЦИТЕ ги зарязват след 1вото чукане. Добре, наистина е доказано, че ние (момчетата) порастваме по-бавно, но поне ще сме честНи с вас и ще си кажем кфо искаме. Ако не ти се занимава с по-малък от теб, или с някой на твоята възраст, тогава се хвани с някой 1-2 години по - възрастен. С него няма да сте толкова различни и ще имате общи теми.

.Za6to da ne e normalno takava razlika ot 5-6 godini i za6to si misli6 4e ne traqt dalgo.Az sam na 18,a priqtelq mi na 24 i sme ve4e po4ti 3 godini zaedno i planirame ob6toto si bade6te.naprotiv to4no tiq vrazki sa mnogo po-stabilni,za6toto mom4etata na tazi vazrast znaqt kakvo iskat ot jivota,a edno 14 godi6no mom4ence,koeto teparva razbira kakvo ima mejdu krakata govori i misli samo i edinstveno za sex.

Re: Защо?!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Защо по дяволите момичетата на 14-15 години излизат с някакви, дето са с 4 години по големи от тях. Защо не си излизат с момчета на тяхната възраст. Въпрост към момичетата.
    1.По-големите момчета знаят какво правят и е много по добре да се Е***Ш с някъф по-голям защото той е по-опитен и знае повече.
    2.Момчетата които са на нашата възраст за доста по-тъпички(да не се обиждат)защото всеки знае че момичетата се развиват по-бързо
    3.По-големите могат да дадът много повече на едно момиче(личен опит)

Аз сам на 14 и ходя с момче на 18 и той е много по различен от момчетата на моята възраст защото сам била и с момче на моите години и намирам разликата . просто е по-добре по-голямо момче дали ще е с 1,2,3,4 или 5 години се е тая по-големите са по-готини.А и по-големите отдавна са излезли от побертета .Аз обичам по големите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си