- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- dali sam bremenna :( pls-otg :(
molq vi kajete mi moje li ako priatelq mi e izxvurlil ve4e onazi predeqkuacionna te4nost i posle polovia mu 4len da se dokosva do sramnite mi ustni... ta vazmojno li e da sam zabremenqla..bez pronikvane../ a ako imalo malko pronikvane samo glavi4kata> kakuv e shnasa da sam bremennapls kajete -mn sam pritesnena
![]()
psp-ne stava vapros za sperma a za onazi te4nost predi tva![]()
abe spoko bee... taq technos moje da e godna za uplojdane ama sigurno 3% a shtom e nqmalo i pronikvanee.... nqma da se pritesnqvash))))))))))) nishto ti nqma ama tva ne go pravete pak ..... che shti izleze surchiceto ot pritesnenie ! moje da si zemesh za vseki sluchai test za bremennost sled 1 sedmica ! uspeh
a triabva li da 4akam edna sedmica sled tova za da si vzema test ne moje li sled 2-3 dni za da sam sigurna otsega![]()
Test za bremennost-nai-rano sedmica sled riskoviq polov akt,otsega nqma smisyl.No spored men nqma shans da si bremenna,tyi kato,za da zabremeneesh trqbva priqtelqt ti da svyrshi v teb,t.e. spermata mu da se "izstrelq" s golqma skorost dylboko v teb, za da e vyzmojno oplojdane.A shtom e bil samo s predeqkulacionna te4nost,koqto edva e doblijila vhoda na vlagalishteto ti-ne se trevoji,nqma shans!Pojelavamti kysmet!A ako iskash za tvoe si spokoistvie-napravi test nai-rano sled 7 dni![]()
ti kak gi iz4isli 4e sa 3% ?Първоначално написано от MidnightScream
![]()
![]()
A kym avtorkata na temata : Mi ne se ebi bez prezervativ i nqma da puska6 takiva temi ! Pfuu ne se nau4ihte... deca....
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
are be chikio kvo govorish? tiizobshto ne vidq kvo pishe momicheto pa io vika se ebe bez prezervativ! dano ti okape pishkata maloumnik!Първоначално написано от skate_warrior
mlykni 6toto ako te vida na NDK 6e ti s4upa kokalite sobstvenory4no![]()
typa pu*ka nedoe*ana
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
aahahhahahahaПървоначално написано от skate_warrior
DD eiiiiii kakvi lafove drunkash super sii ei kurvo
s udovolstvie chakam denq v koito shte me BIESH
D shtoto ti she si go otnesesh 2 puti poveche
![]()
6e vidimeПървоначално написано от MidnightScream
![]()
Da mn si pravПървоначално написано от skate_warrior
Спокойно, миличка! Не си бременна! Няма проблем! Не се притеснявай. Всичко е ок.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
ama razbirase 4e si bremenna
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Мисля, че в този случай "a ako imalo malko pronikvane samo glavi4kata", може да си само малко бременна![]()
![]()
mi kwo da ti kazha dazhe vizdam bliznaci . k0fti
belia paket za mene ti otwarqi..
Още не знае как се забременява, а тръгнала да прави секс. Еми, не си бременна,ама си тъпа...![]()
2т. системно, бан по профил и ип.
Ти хабер от света имаш ли ? Бременна ли съм ? Ще е хубаво преди да почнеш да са праскаш да се запознаеш с нещата, а не да ни занимаваш с такива работи![]()
ПАРВО СЕ УЧИ ПОСЛЕ СЕ ДЕЙСТВА не да ми пишат некви "еми пичове ебах се кво става след тва???"
stiga luga horata, moje da se zabremenne v vseki 1 den, drug e vuprosa kakuf e 6ansa gadjeto na edin priqtel sega buta koli4ka 6tot tupacite go pravili bez prezervativ kato bila v cikul 6tot si misleli 4e togava ne moje da se zabremeeПървоначално написано от krem4et0
po temata: ne si bremenna spox, za vseki slu4ai oba4e si napravi test sled 1 sedmica a moje i po-rano (mislq 4e ima6e takiva testove koito ba4kaha sled 3-4 dni proveri v internet za nqkoi takuf![]()
![]()
bazik, v aptekata se prodavat)
А ако е с малка скорост,няма страшно нали?Пфу от къде се намери толкова учен бре... Дори и една капка,просто ей така да капне има възможност да забременее,но сперма!Първоначално написано от Анонимко
Възможно е овулацията да настъпи по време на менструацията,но това не значи,че може да забременеш по всяко време. През месецът се образува 1 яйцеклетка,чийто живот е 24 часа максимум. Оплождането е възможно само в тези часове. Друг е въпросът,че овулацията не е винаги по средата на цикъла или,че съвпада с менструацията.Това се случва,защото яйцеклетката за следващата менструация по правило се образува в другия яйчник,а двата никога не са еднакво развити!Вземете се поограмотете повече моля ви се.Налага ми са да пиша едно и също по 100 пъти!Първоначално написано от hforce