.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    asaftgaa
    Guest

dali sam bremenna :( pls-otg :(

molq vi kajete mi moje li ako priatelq mi e izxvurlil ve4e onazi predeqkuacionna te4nost i posle polovia mu 4len da se dokosva do sramnite mi ustni... ta vazmojno li e da sam zabremenqla..bez pronikvane../ a ako imalo malko pronikvane samo glavi4kata> kakuv e shnasa da sam bremenna pls kajete -mn sam pritesnena

Guest
    psp-ne stava vapros za sperma a za onazi te4nost predi tva

Повече от фен
    abe spoko bee... taq technos moje da e godna za uplojdane ama sigurno 3% a shtom e nqmalo i pronikvanee.... nqma da se pritesnqvash ))))))))))) nishto ti nqma ama tva ne go pravete pak ..... che shti izleze surchiceto ot pritesnenie ! moje da si zemesh za vseki sluchai test za bremennost sled 1 sedmica ! uspeh

Guest
    a triabva li da 4akam edna sedmica sled tova za da si vzema test ne moje li sled 2-3 dni za da sam sigurna otsega

Guest
    Test za bremennost-nai-rano sedmica sled riskoviq polov akt,otsega nqma smisyl.No spored men nqma shans da si bremenna,tyi kato,za da zabremeneesh trqbva priqtelqt ti da svyrshi v teb,t.e. spermata mu da se "izstrelq" s golqma skorost dylboko v teb, za da e vyzmojno oplojdane.A shtom e bil samo s predeqkulacionna te4nost,koqto edva e doblijila vhoda na vlagalishteto ti-ne se trevoji,nqma shans!Pojelavamti kysmet!A ako iskash za tvoe si spokoistvie-napravi test nai-rano sled 7 dni

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от MidnightScream
    abe spoko bee... taq technost moje da e godna za oplojdane ama sigurno 3% a shtom e nqmalo i pronikvanee.... nqma da se pritesnqvash ))))))))))) nishto ti nqma ama tva ne go pravete pak ..... che shti izleze surchiceto ot pritesnenie ! moje da si zemesh za vseki sluchai test za bremennost sled 1 sedmica ! uspeh
    ti kak gi iz4isli 4e sa 3% ?

A kym avtorkata na temata : Mi ne se ebi bez prezervativ i nqma da puska6 takiva temi ! Pfuu ne se nau4ihte... deca....

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    abe spoko bee... taq technost moje da e godna za oplojdane ama sigurno 3% a shtom e nqmalo i pronikvanee.... nqma da se pritesnqvash ))))))))))) nishto ti nqma ama tva ne go pravete pak ..... che shti izleze surchiceto ot pritesnenie ! moje da si zemesh za vseki sluchai test za bremennost sled 1 sedmica ! uspeh
    ti kak gi iz4isli 4e sa 3% ?

A kym avtorkata na temata : Mi ne se ebi bez prezervativ i nqma da puska6 takiva temi ! Pfuu ne se nau4ihte... deca....
    are be chikio kvo govorish? tiizobshto ne vidq kvo pishe momicheto pa io vika se ebe bez prezervativ! dano ti okape pishkata maloumnik!

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    mlykni 6toto ako te vida na NDK 6e ti s4upa kokalite sobstvenory4no
    typa pu*ka nedoe*ana

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Повече от фен
    typa pu*ka nedoe*ana
    aahahhahahaha DD eiiiiii kakvi lafove drunkash super sii ei kurvo s udovolstvie chakam denq v koito shte me BIESH D shtoto ti she si go otnesesh 2 puti poveche

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    typa pu*ka nedoe*ana
    aahahhahahaha DD eiiiiii kakvi lafove drunkash super sii ei kurvo s udovolstvie chakam denq v koito shte me BIESH D shtoto ti she si go otnesesh 2 puti poveche
    6e vidime

typa pu*ka nedoe*ana
    6e vidime
    Da mn si prav

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Спокойно, миличка! Не си бременна! Няма проблем! Не се притеснявай. Всичко е ок.
    HardC0re and BDSM forever

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    ama razbirase 4e si bremenna
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

веща В занаята
    Guest
    Мисля, че в този случай "a ako imalo malko pronikvane samo glavi4kata", може да си само малко бременна

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    СПЕРМАТА трябва да се впръска силно и навътре и то в моментът на овулация,за да има оплождане. Във всички други случаи товае невъзможно. Извод:НЕ си бременна,но можеш да хванеш венерическа болест!

mi kwo da ti kazha dazhe vizdam bliznaci . k0fti
    belia paket za mene ti otwarqi..

Още не знае как се забременява, а тръгнала да прави секс. Еми, не си бременна,ама си тъпа...
    2т. системно, бан по профил и ип.

Ти хабер от света имаш ли ? Бременна ли съм ? Ще е хубаво преди да почнеш да са праскаш да се запознаеш с нещата, а не да ни занимаваш с такива работи

Град
    Страната на чудесата
    ПАРВО СЕ УЧИ ПОСЛЕ СЕ ДЕЙСТВА не да ми пишат некви "еми пичове ебах се кво става след тва???"

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    СПЕРМАТА трябва да се впръска силно и навътре и то в моментът на овулация,за да има оплождане. Във всички други случаи товае невъзможно. Извод:НЕ си бременна,но можеш да хванеш венерическа болест!
    stiga luga horata, moje da se zabremenne v vseki 1 den, drug e vuprosa kakuf e 6ansa gadjeto na edin priqtel sega buta koli4ka 6tot tupacite go pravili bez prezervativ kato bila v cikul 6tot si misleli 4e togava ne moje da se zabremee

po temata: ne si bremenna spox, za vseki slu4ai oba4e si napravi test sled 1 sedmica a moje i po-rano (mislq 4e ima6e takiva testove koito ba4kaha sled 3-4 dni proveri v internet za nqkoi takuf bazik, v aptekata se prodavat)

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Test za bremennost-nai-rano sedmica sled riskoviq polov akt,otsega nqma smisyl.No spored men nqma shans da si bremenna,tyi kato,za da zabremeneesh trqbva priqtelqt ti da svyrshi v teb,t.e. spermata mu da se "izstrelq" s golqma skorost dylboko v teb, za da e vyzmojno oplojdane.A shtom e bil samo s predeqkulacionna te4nost,koqto edva e doblijila vhoda na vlagalishteto ti-ne se trevoji,nqma shans!Pojelavamti kysmet!A ako iskash za tvoe si spokoistvie-napravi test nai-rano sled 7 dni
    А ако е с малка скорост,няма страшно нали?Пфу от къде се намери толкова учен бре... Дори и една капка,просто ей така да капне има възможност да забременее,но сперма!

А ако е с малка скорост,няма страшно нали?Пфу от къде се намери толкова учен бре... Дори и една капка,просто ей така да капне има възможност да забременее,но сперма!
    to da be6e tva za skorosta samo, q vij o6te kolko mnogo iscepki ima v tova mnenie ne bilo stignalo vhoda na vlagali6teto, mnogo e zle toq

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от hforce
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    stiga luga horata, moje da se zabremenne v vseki 1 den, drug e vuprosa kakuf e 6ansa gadjeto na edin priqtel sega buta koli4ka 6tot tupacite go pravili bez prezervativ kato bila v cikul 6tot si misleli 4e togava ne moje da se zabremee

po temata: ne si bremenna spox, za vseki slu4ai oba4e si napravi test sled 1 sedmica a moje i po-rano (mislq 4e ima6e takiva testove koito ba4kaha sled 3-4 dni proveri v internet za nqkoi takuf bazik, v aptekata se prodavat)
    Възможно е овулацията да настъпи по време на менструацията,но това не значи,че може да забременеш по всяко време. През месецът се образува 1 яйцеклетка,чийто живот е 24 часа максимум. Оплождането е възможно само в тези часове. Друг е въпросът,че овулацията не е винаги по средата на цикъла или,че съвпада с менструацията.Това се случва,защото яйцеклетката за следващата менструация по правило се образува в другия яйчник,а двата никога не са еднакво развити!Вземете се поограмотете повече моля ви се.Налага ми са да пиша едно и също по 100 пъти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си