- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- мамка му колко съм прост
Хора напрайх нещо много тъпо. На 13 съм и реших да си напря кеф и зех една прахосмукачка и си сложих презерватив и си пуснах и ми беше яко, обаче усилих мощността и презерватива ми се изхлузи, прахосмукачката го засмука и оная ми работа сериозно пострада. Сега е червена, подута и ме боли много гадно. Та проблема ми е че трябва да отида на доктор ама нали наште ше разберат, какво да им кажа по дяволите?
![]()
![]()
![]()
Автор: Мишо Тъпия
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Без смях ..Направо ми потекоха сълзи![]()
Как няма да ти се изхлузне презерватива, като няма на кфо да се сложи![]()
![]()
![]()
Някфо пишлеме с 5см **р в надървено състояние се мъчи да ни ебава![]()
![]()
![]()
Извади торбичката на прахосмукачката и я изхвърли, сложи нова.
И си трай пред ваще и 100% няма да разберат.![]()
![]()
![]()
хахахахаха тва ме уби![]()
![]()
![]()
Ахаха
следващия път си го слови между перките на вентилатора и го пусни!
Абе нали трябва да отида на октор ве мамка му, абе аз може да бях много прост като го направих, ама като потърсих помощ тук направо си счупих тъпомера, баси.Вие сте баси хората. Бтв дали ако им кажа че са ме наритали в даскало ше се фанат?
ti verno si prost.. za kvo ti e doktor be 4ukundur?!?!?!
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Кура ми мяза на здъвкано говно, за кво ми бил доктор? ми сиурно за да мога да си го ползвам и да си го пъхам вече там където му е мястото.баси хората. Ше им кажа че са ме наритали в даскало и толкоз.
Да обичаш значи да си изтъкан
от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел!
Шекспир
Първоначално написано от Анонимко
Zomg, Omfg, Rofl, RoflCounter![]()
Ми пич ако нямаш срам отиди на докторно следващия път поне мисли
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
![]()
така е като не можете да си го държите в гащите и вече в прахосмукачката си го слагате
![]()
Иди на доктор без да казваш на никой, какво толкова сложно има.
добре бе пич нямаш нужда от доктор скоро ще ти мине
Господи...следващият път направи така,че наистина да ти го засмуче,ама напълно!
mamka mu mnogo si prosT
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
MN sorry![]()
![]()
![]()
\
/
2т. системно, бан по профил и ип.
SHE LOVES THEE!
- - - - -
Подходи с мисъл. Когато някой си поресе гащите, ги пере, нали ? Поръси го с прах за пране (не с белина - ако влезе в кръвоносната система през разкъсаните капиляри, ще настъпи интоксикация).
Admin-Coki:
неподходящ размер и съдържание на аватар.
/забрана за ползване на такъв.
суперрррррррр зле маина !!! ....хахахха
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
хахахахахахаха![]()
![]()
хахахахахахаха спуках се да се хиля абе момче не можеш ли да си задържиш пишока у гащите че у прахосмукачка си си го набутал малееее
като толко искаш да си го нарагаш некаде жикни некои пат некоя от вашия клас (ма най-готината вапреки че си представям колко ше са готини ма се едно) та тогава си прави експерименти
![]()
Абе тия от нашия клас може да са готини, ама са курвета и движат само с тия на по 16-17-19 години баце, ние сме дечковци явно.