.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Guest
    ми да дечковци сте

Фен
    Град
    ruse
    Mi hodqt s po-malki,6ot vii ste malki pi6lemeta,koito se dyrjat sp typo i detsko!
    Mn umno.....s prahosmuka4kata.......No comment......

заври си го в някоя саксия да му е топличко базик потрай малко ако не се оправи иди на лекар знаеш ли каква инфекция можеш да си докараш
    THE GREATEST THING YOU'LL EVER LEARN IS JUST TO LOVE AND BE LOVED IN RETURN

Guest

Re: мамка му колко съм прост

Цитирай Първоначално написано от Мишо тъпия
    Хора напрайх нещо много тъпо. На 13 съм и реших да си напря кеф и зех една прахосмукачка и си сложих презерватив и си пуснах и ми беше яко, обаче усилих мощността и презерватива ми се изхлузи, прахосмукачката го засмука и оная ми работа сериозно пострада. Сега е червена, подута и ме боли много гадно. Та проблема ми е че трябва да отида на доктор ама нали наште ше разберат, какво да им кажа по дяволите?
    Следващия път пробвас с миксера, може да ти стане и по-хубаво. А пък най весело е с гилотината...

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    Дам...бях чела и друг пост...пак някакъв пикльо дето си го навира по прахосмукачките.Нова мода ли е това или ...? Май изоставам нещо.Ехх...днешната младеж Това за миксера е добра идея...защо непробваш? Може и да ти е кеф...а и е в твой стил май? Не се смях толккова на поста ти...колкото на това:

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    "мъжкия полов орган"
    Съмнявам се да ти е много "мъжки" Не ти трябва доктор. И какво си се притеснил...

ми сиурно за да мога да си го ползвам и да си го пъхам вече там където му е мястото
    Спокойно...скоро няма да ти се наложи да го "пъхаш".Като ти гледам умствения багаж...липсата на друго освен прахосмукачка ще продължи известно време.До тогава малкия ти приятел ще се оправи
    Look into my eyes - you will see
    What you mean to me
    Search your heart - search your soul
    And when you find me there you'll search no more

Bryan & Celine - Everything I Do

"мъжкия полов орган" ми мяза на здъвкано говно, за кво ми бил доктор? ми сиурно за да мога да си го ползвам и да си го пъхам вече там където му е мястото. баси хората. Ше им кажа че са ме наритали в даскало и толкоз.
    Ами за това си си виновен само и единствено ти !

Guest
    А що не осъдиш производителя на прахусмокачката

Фен
    Град
    Dance Department
    Шок и ужассс ......... изтрай млако и ще ти мине ......

Мега фен Аватара на quench
    die...
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad

о боже..
    не мога да повярвам, че на някой ще му стигне акъла да прави такива простотии... пфф оная ти работа да не я имаш за някаква играчка, че си правиш кефа по такъв начин? има и друг неща, с които би могъл да си играеш...

ужас, ужас, лапешка му работа
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Guest

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    tva ot de go pro4ete ?
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

това ли можа да измислиш,нямаше ли друг начин да ти е готино,не се развивате правилно
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

Guest
    toa forum e pylen sys megata GLUPACI

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Оххх... отначало си помислих, че темата е ебавка, ама така като те гледам как се оплакваш... Сега, ти сам знаеш, че това, което си направил с нещастната ти пишка е нещо повече от простотия... Нямам думи.
    Сега как се чувстваш? Минава ли ти? Пробвай да го мажеш с някакъв крем за ранички или нещо такова. Да му направиш промивка с лайка, с тетра съм чувала. Незнам просто какво да те посъветвам друго.. Ако има рани, да ги дезинфекцираш задължително! Риванолче, нещо такова... Ако е по-тежко положението, няма как. Отиваш и казваш на личната си, че искаш направление за уролог. Ако те пита, ще й кажеш, че имаш някакви ранички или нещо такова и искаш да се прегледаш. Правиш се на чукнат, ако те е срам да си кажеш истината.
    HardC0re and BDSM forever

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    OMG
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    ne ne ne ne ne
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Цитирай Първоначално написано от Chiana
    което си направил с нещастната ти пишка....
    Е тва ме довърши!

Мишо тъпия
    Guest
    Отидох на доктор, сега мехлем и няколко седмици въздържание... Майко мила де ми беше акъла, ако ми е бил във пишката вече се е просмукал Абе доктора каза че не е толкова сериозно, ма да мисля преди да прая глупости. Е, сичко се преживява Сега ми е малко по-добре, ама още си е здъвкан.

Цитирай Първоначално написано от Мишо тъпия
    Отидох на доктор, сега мехлем и няколко седмици въздържание... Майко мила де ми беше акъла, ако ми е бил във пишката вече се е просмукал Абе доктора каза че не е толкова сериозно, ма да мисля преди да прая глупости. Е, сичко се преживява Сега ми е малко по-добре, ама още си е здъвкан.
    ама ти каза ли му истината?

Guest
    Еми наложи се, човека позна че не съм наритан и че нараняванията са друг вид.

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Хахах егати случая.Ми кажи им нешо от сорта "Ми мамо,тате яко ми се ебеше и стана тя квато стана"
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

кажи им че си загорял дришльо

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Moderated by miloto
    т.11 от Правилника
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си