- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- мамка му колко съм прост
ми да дечковци сте
Mi hodqt s po-malki,6ot vii ste malki pi6lemeta,koito se dyrjat sp typo i detsko!![]()
Mn umno.....s prahosmuka4kata.......No comment......![]()
![]()
![]()
![]()
[img] http://djreversive.com/I_LOVE_HARD_TECHNO.jpg [img]
заври си го в някоя саксия да му е топличко![]()
![]()
базик потрай малко ако не се оправи иди на лекар знаеш ли каква инфекция можеш да си докараш
![]()
THE GREATEST THING YOU'LL EVER LEARN IS JUST TO LOVE AND BE LOVED IN RETURN
Следващия път пробвас с миксера, може да ти стане и по-хубаво. А пък най весело е с гилотината...Първоначално написано от Мишо тъпия
Дам...бях чела и друг пост...пак някакъв пикльо дето си го навира по прахосмукачките.Нова мода ли е това или ...? Май изоставам нещо.Ехх...днешната младежТова за миксера е добра идея...защо непробваш? Може и да ти е кеф...а и е в твой стил май? Не се смях толккова на поста ти...колкото на това:
Съмнявам се да ти е много "мъжки"Първоначално написано от Анонимко
Не ти трябва доктор. И какво си се притеснил...
Спокойно...скоро няма да ти се наложи да го "пъхаш".Като ти гледам умствения багаж...липсата на друго освен прахосмукачка ще продължи известно време.До тогава малкия ти приятел ще се оправиПървоначално написано от Анонимко
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
Ами за това си си виновен само и единствено ти !Първоначално написано от Анонимко
![]()
А що не осъдиш производителя на прахусмокачката![]()
Шок и ужассс .........![]()
![]()
![]()
изтрай млако и ще ти мине ......
die...
![]()
о боже..![]()
![]()
![]()
не мога да повярвам, че на някой ще му стигне акъла да прави такива простотии... пфф оная ти работа да не я имаш за някаква играчка, че си правиш кефа по такъв начин?има и друг неща, с които би могъл да си играеш...
![]()
![]()
ужас, ужас, лапешка му работа![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
tva ot de go pro4ete ?
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
това ли можа да измислиш,нямаше ли друг начин да ти е готино,не се развивате правилно
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla
toa forum e pylen sys megata GLUPACI
Оххх... отначало си помислих, че темата е ебавка, ама така като те гледам как се оплакваш...Сега, ти сам знаеш, че това, което си направил с нещастната ти пишка е нещо повече от простотия... Нямам думи.
Сега как се чувстваш? Минава ли ти? Пробвай да го мажеш с някакъв крем за ранички или нещо такова. Да му направиш промивка с лайка, с тетра съм чувала. Незнам просто какво да те посъветвам друго.. Ако има рани, да ги дезинфекцираш задължително! Риванолче, нещо такова... Ако е по-тежко положението, няма как. Отиваш и казваш на личната си, че искаш направление за уролог. Ако те пита, ще й кажеш, че имаш някакви ранички или нещо такова и искаш да се прегледаш. Правиш се на чукнат, ако те е срам да си кажеш истината.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
OMG![]()
![]()
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
ne ne ne ne ne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Отидох на доктор, сега мехлем и няколко седмици въздържание... Майко мила де ми беше акъла, ако ми е бил във пишката вече се е просмукалАбе доктора каза че не е толкова сериозно, ма да мисля преди да прая глупости. Е, сичко се преживява
Сега ми е малко по-добре, ама още си е здъвкан.
ама ти каза ли му истината?Първоначално написано от Мишо тъпия
Еми наложи се, човека позна че не съм наритан и че нараняванията са друг вид.![]()
Хахах егати случая.Ми кажи им нешо от сорта "Ми мамо,тате яко ми се ебеше и стана тя квато стана"![]()
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
кажи им че си загорял дришльо
Moderated by miloto
т.11 от Правилника![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love