.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Guest

Объркан съм

Имаше в старото даскало един дето всеки ден го биех ме с компанията слад даскало. Един ден така яко го пребихме че лежа три дни в болница. Но ние продължихме. изключихани. един ден пак го видяхме. Той побягна като заек. после дойде с някви биячи и те ни смелиха. Ся се чюдя кво да правя. Искам да му го варна!

Удряй в бъбреците да пикае кръв.
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

АТАКАБГ
    Guest
    еми намерил си си майстора така да се каже.

Guest
    ЕЙ СИЛНИТЕ.НЕ МОЖЕШ СИГУРНО ДА ГО БИЕШ САМ И ГО БИЕШ С ХОРА.И ТОЙ ДА СИ ГО ВЪРНЕ С ХОРА АХахах ЖАЛКИ ТИПОВЕ.ИСТИНАТА е ONE against ONE!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от АТАКАБГ
    Най-точно казано.Нали знаеш - всичко се връща.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Re: Объркан съм

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Имаше в старото даскало един дето всеки ден го биех ме с компанията слад даскало. Един ден така яко го пребихме че лежа три дни в болница. Но ние продължихме. изключихани. един ден пак го видяхме. Той побягна като заек. после дойде с някви биячи и те ни смелиха. Ся се чюдя кво да правя. Искам да му го варна!
    Глупак ! Не си попаднал на мен да видиш като те почна с две кила желязна палка. Един такъв като тебе я срещна с чело...

Фен
    Град
    Варна
    Ау никой ли не се усети,че това е един и същ "пич" ,който писа онази тема ,че го бият и оправил нещата с някви биячи..

Фен
    Град
    ... po ulicite ...
    kFO!?! ahHA omg... verno ...

Град
    Благоевград
    Това, че си бит, ако е е истина, е чудесно. Радвам се, че са те били. Не можеш му върна, защото ще трябва да го елеминираш физически, което, разбира се, не ти стиска. Пак ще го биеш, пак ще извика биячи и т.н. и т.н. Патова ситуация, разбираш, нали?

Но, тъй като чета книжки по психология, съм сигурен, че авторът на теамта е потърпевш от побойници в училище, и пишейки това, си въобразява отмъщение. Съжалявам, ако съм прав, но с биячи не става, приятелю. Оплачи се на директора. Успех!
    Говоря истината, ти също, а заедно лъжем. Защото за да докажем истината, и двамата трябва да излъжем.

Повече от фен
    явно толкова си се увлякъл по тези побоища, че си останал неграмотен! Според боя е само и единствено за първия човек! Толкова ли не можете да се оправяте с думи, а до боеве стигате. Т'ва е жалко.

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от АТАКАБГ

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    grabvai pavetoo i nared
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Guest
    Абе човек,ти нормален си въобще?Заслужил си си боя!За какво си го бил този човек всеки ден???Дразнил ли те е,той ли те е предизвикал?Щом си го вкарал в болницата ти наистина си много зле да си оправяш проблемите по този начин!Ако го пребиеш до смърт доволен ли ще си и ще се чустваш ли по-добре?Тебе не е трябвало да те изключат,а да те вкарат в затвора!Знаеш рано или късно всичко ще се връща,ако се биеш някой,след това тебе ще те бият или твоето дете

Цитирай Първоначално написано от Пенчу
    Ау никой ли не се усети,че това е един и същ "пич" ,който писа онази тема ,че го бият и оправил нещата с някви биячи..

11 точка от правилника!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си