.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

Вече не е същото...

Всичко започна преди няколко месеца...до тогава с приятелките ми бяхме толкова единни,нищо не можеше да ни раздели,мислихме по един и същ начин,забавлявахме се....Но пробвахме трева...на приятелките ми много има хареса и се зарибиха да пушат по-редовно от необходимото!Викат че е само временен период и все пак и аз пушах с тях не усещах какво става!След това решиха че тревата не им е достатъчна и минаха на амфети-"само да пробват"!И така се зарибихме и по амфета!Сега осъзнавам че вече не сме толкова единни,че когато се надрусаме не гледаме как да се забавляваме заедно а всеки поотделно си прави веселото!След което почнахме да мислим по съвсем различен начин и да се съмняваме една друга(никога не съм си и помисляла че ще стигнем до тук)

Решихме че трбва да се откажем и да върнем приятелството ни,но не издържахме и 2 дена...пак си взехме!

Кажете какво да правя,как да върна миналото и приятелките си,не искам да се разделяме по такъф начин!

п.с. не исках да стане толкова дълго....

Ами какво мога да ти кажа ? Всички мои приятели , които са пробвали такива работи и са се зарибявали са се разделяли .... Сега в моя квартал винаги можеж да видиш някви такива пробити наркоманчета ама какво можеж да направиш ? От темата ти личи че за твоите приятелки няма шанс но може би за теб има .... Ако наистина е така по - добре да се спасяваш и да потарсиш медицинска помощ ... Надявам се да съм ти помогнал .

В случая бих те посъветвала да се спасяваш сама, а когато измъкнеш себе си - опитай и тях да измъкнеш. Явно сте в "дълбоки води" и няма да стане лесно.

Guest
    Слушайте AC/DC... Това е решението.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Няма начин...това са последствията от тия неща

Guest
    Точно от тези неща е...повярвай ми сигурна съм!И не е както си мислите че сме/са наркоманки!Просто е зарибявка...но не сме за лекари или нещо такова!Просто аз искам да измисля начин пак да се сближим и да спрем!

Слушайте AC/DC... Това е решениет
    Наистина трябва да спреш тази зависимост, а после да се чудиш как отново да бъдете приятелки.За да се справиш потърси вниманието на по-големи, за да ти дадът съвет, защото това е много сериозно. Не се срамувай да го споделиш с редотелите си, защото това е много рисково поведение, което е много опасно за нашата възраст! Ако си решила това, тогава се откажи от твърдо зависимете, защото те ще те подтикнат отново да пробваш.

Фен Аватара на bruteca
    Град
    Ghetto Sofia
    e bratle powqrwai ne seki te misli za narkoman ama gledai da ne se pristrasti6

Znam che sa ti priqtelki i iskash da napravish nai dobroto za tqh za da im pomognesh,no sled kato sa po4nali i ne iskat da sprat tova zavisi samo i edinstveno ot tqh .. Ti po-dobre ne go pravi a te dano se osaznaqt na vreme ...
    Stop it .. I just want Somebody to Get fLy it .. I got what I neEd , but can you top it ?! I may be younG , but I know whaT I want .. If you show mE Baby , you can Get on .. So come on ..

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    Не можеш да направиш нищо по въпроса с амфетаминовите наркомани.. Половината от хората с които съм израснал в квартала ми, са така от доста време и по едно време ми писна и почти спрях да излизам с тях. Просто на такъв човек като му започнеш темата че не е хубаво кипва почва да се кара.. А и като цяло когато не са тупали им е кофти и квото и да тръгнем да правим винаги първата им мисъл е "а ако имахме сега амфет щеше да ни е много по-яко".. И лошото е че вече са до такава степен че ги няма гадните ефекти(освен целогодишния синузит) в смисъл спят си дори да са тупали доста, ядат си идеално, нямат ранички по небцето после.. изобщо за тях тупането сега е нещо което единствено положително.. Такива хора не спират дори когато на 19 разбират че имат брутална аритмия.. Така че по-добре не се занимавай.. И без това мойте хора колкото бяха свестни и бяха единствените хора за мен сега са нищо повече от нарком ани.. Демек няма какво общо да имам с тях.. В началото е кофти(аз бях почти всеки ден с тях от 8-9 годишен, сега съм на 1 ама когато се опитваш и нищо не помага, започваш да ги чувстваш все по-далечни и в крайна сметка се отказваш.. Дано твойте хора да не са чак в такъв стаий..
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Mi gowori s tqh i sprete da drusate amfeti.
    What you do that's nothing new
    It's all been said and done
    You can do whatever you want
    If it's what you call fun
    You can hang around with all you pals
    Drink 'til you are beat
    Dirty looks to all you pass
    Walking down the street

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове