- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той се сърди за глупости...
Хора дайте ми савет.Преди по малко от месец тръгнах с едно момче.От моето даскало е но не се познавахме.И се запознахме в чата тои каза че мн ме харесва зарибявахме се тва оонова и тръгнахме. Подаряваше ми рози излизахме заедно ама на последак нещата не вървят. Пиши в чата на бившата си е ще я скъса снощи ми се обади че няма да можи да излези.Казах му "хубу" и тази сутрин ми казва не искам нищо повече от тебе" някви такива ко даправя мн го обичам ама ми писна от децките му простотии и се сарди за глупости,не искам да го загубя![]()
![]()
Ами може да му е такъв характера,но честно казано аз не бих го търпяла.А къде и е мястото на бившата в цялата работа?Той още ли не е скъсал с нея?Говори с него и му се извини,но тия сценки,където ги прави...казва крайни неща,заради някаква глупост.
Ni6to ne razbrah...Kakva biv6a, kakvi 5 leva? I za kakvo po-to4no se surdi? I v kraina smetka iska li da bude s teb ili ne?
Sled kato si tolkova oburkana...qvno trqbva da si pogovorite seriozno i da re6ite kakvo iskate da ima m/y vas...
Най-добре постъпи така :
Еми....всичко хубаво...но знай,че втори път няма да има !
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
moje bi naistina taka trqbva da postupishПървоначално написано от Remini
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Mi ves az znam za kakvo stava duma ,no ti prepor14vam da govori6 s nego,tova mojebi e nai-oda4niq slu4ai,i ve4e ako i na dvamavi 4uvstvata savpadnat vr1zkata vi 6te se zapazi,ako li nqma da ima6 dr variant osven da sk1sate,govoro s nega,razzesnete si vsi4ko,pogovorete si malko kato golemi.Tova e moq savet!!
Wqrwam w lubowta{P}}}}}
da no ako naistina go obi4a6,trqbva da prieme6 vsi4kite mu nedostataci!
Wqrwam w lubowta{P}}}}}
от колко време е така? ако е от скоро може просто нещо да не е на кеф тези дни-щом преди се е държал толкова мило и сега изведнъж се държи кофти ... не бързай да късате. ако продължи да се държи така вече го питай що се държи така.
На колко години е... 13, 14, 15 ? Нормално е. Зарязваш и търсиш по - добър![]()
и най-вероятно не знае какво иска, просто защото явно е леко недорасъл още за каквито и да било връзкиПървоначално написано от PerfectStrang3r
![]()
Има и момент - тя се сърди за глупости, не мислиш ли![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
Възможно е това да е някаква момента простотия, но е възможно и да си била поредната му бройка. Не мога да кажа със сигурност, тъй като не го познавам. Вместо да седиш и да чакаш отговорите тук, отиди до тях, когато знаеш ,че със сигурност е там и поговори с него, очи в очи.Първоначално написано от iNsaNE`giRL
Успех.![]()