- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Когато нищо не зависи от нас...
Винаги съм имала спокоен живот. Като малка бях комплексирано дене и мислех, че никога няма да се намери момче, което да ме хареса. По стечение на обстоятелствата имах 2 годишна връзка, която преди година и половина приключи. Сега съм с един прекрасен човек вече една година. Всичко изглежда добре, но в последно време разбирам, че едно момче от моя клас ме харесва и не знам какво да правя. Казва, че ме обича от 3 години, че аз съм момичето на живота му. Какво да правя? Не мога да отвърна на чувствата му, но не мога и да го отрежа, защото ми е мъчно за него. Преди година най-добрият ми приятел ми каза че ме обича. Той също е от моя клас и оттогава не си говорим. Сега двамата сядат заедно и кой знае какво си говорят. Какво да направя като нищо не зависи от мен. Не мога да бъда с трима едновременно. Някой ще каже - кво ти пука, радвай се че те харесват. Предпочитам да не ме харесват... защото нещото, което най-много мразя е да наранявам хората които обичам![]()
Ами тук трябва да се замислиш ти какво искаш и кой искаш.Според мен такива връзки в класа не успяват много.Един път се заблудих и пробвах.Човека в класа беше много забавен,разбираше ме,много се уважавахме и когато разбрах,че има чувства към мен и аз приех да има нещо повече след 5 дни осъзнах,че той не става за гадже а аз го смятам просто и само като много добър приятел.Затова си помисли какво рискуваш и какво искаш
ohhhhhh tova mi e etolko poznato....haresvat te mom4eta ot tvoq klas a kato im kaje6 4e ne izpitva6 ni6to i po4vat da te psuvat.............ni spokoino....6tom ne gi haresva6 nqma kfo da se pritesnqva6 ostani si s gajeto i tolkova!![]()
tyi i v kraina smetka obi4al li gi ili neПървоначално написано от Анонимко
ти все обичаш един от тримата. обмисли нещата и разясни чувствата си за да осъзнаеш в кой от тях си влюбена.
и не се самообвинявай за това, че не можеш да отвърнеш на чувствата на един или друг! всеки живее за себе си и никой не може да каже кого и колко силно ще обича, така че първо погледни себе си
Slushai sarceto si, samo to do nqkakva stepen shte ti pomogne v sluchaqПървоначално написано от Анонимко
![]()
Гласувайте за мен --> http://prize.bg/bab3
според мен трябва да си останеш със сегашния приятел защото щом сте заедно толкова време значи се обичате и не трябва да си зарязваш връзката заради момчета които даже не харесваш (доколкото разбирам от поста ти) при всички положения че нараниш някого така че ти остава да послушаш сърцето си.няма да се отървеш като зарадваш всички.
ПОСЛУШАЙ СЪРЦЕТО СИ!направи избора си внимателно,като слушаш единствено и само сърцето си.обясни му,че той не е човекът за теб и че вече си намерила човекът който те подкрепя и обича.но внимавай!бъди сигурна преди да отрежеш когото и да било,за да не съжаляваш после!
зарежи и тримата, ела при мен![]()
ostani pri muja si
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
tuka obarkwaciqta e golqma werno zemi poslu6ai sarceto si twa e nai blagorazumnno![]()
Съгласна съмПървоначално написано от Silent Scream
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
няма какво повече да се кажеПървоначално написано от Silent Scream
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...