.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Тема: kak se kysa s gaje

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Казваш му че заминаваш на село за една седмица и след два дни му пращаш смс (се едно си там) че късате. НЯХЯХЯНЯХНЯХЯНЯХ
    Мухахахахахахахаххаха Това ми е познато интересно от къде

Хехе като видях, че си на 14 ми стана ясно какво питаш. Съветът от батковците и каките ще ти изиграе лоша шега. Кажи му го и то както ти го чувстваш...

Представи си, че на теб ти се случва това, представи си, че Той иска да скъса с теб, как би искала да ти го каже?

Град
    BaPHa
    kakv0t0 i da pravish se she g0 naranish i t0 d0sta sh0t0 7 meseca sa si d0sta vreme i t0i qvn0 mn te 0bicha n0 trqbva da p0g0virsh s neg0 0chi v 0chi seri0zn0 shte te razbere she ti reve na glavata i shte mu e gadn0 izvestn0 vreme ak0 ne haresfa nqk0q dr :}
    k0 staa m0 staa :P :P :P

{}bi4amTeMil{}
    Guest
    ami kazvash mu "vij sega mislq 4e nqma smisyl da prodyljavame..tova be6e kraqt" i tova..

Фен Аватара на ssiimmoonna
    Град
    sofiq
    NQMA BEZBOLEZNEN NA4IN kakto i da mu go kaje6 6te go zaboli pone malko znam 4e ne zvu4i mn obnadejdava6to no e taka samo ne go kusai po telefona zza6toto tova e mn tupo ama ne mislq 4e si si go i pomislqla tva no az go kazvam na si4ki dr koito sa si go

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
    Цитирай Първоначално написано от f@nt@zi@
    Няма безболезнен начин!Ако той те обича,както и да му го кажеш ще му е гадно..Но най-добре истината в очите...(поне според мен)А колкото до смс-а,на теб може и да ти е по-лесно така,но мисля,че за седем месеца,момчето заслужава поне едно обяснение за решението ти...:}
    поткрепям,глупаво е с смс постави се на негово място,ак някои скъса с теб с смс как би се почуствала?
    С смс е адски гадно .. представи си че си хванеш гадже и след 7 месеца изведнъж получиш смс с текст .. нещо от рода : ,,много съжалявам много но трябва да скъсаме'' , аз напрао ще ми прелошее .. няма да издържа напрао .. и няя да мога да заспа и ще ми е ХипеР гадно ... а ако му го кажеш искрено в очите ,той ще те разбере и така ще му е по леко

Като целунеш друго момче пред очите му и после кажеш " Съжелявам , не мога да те трая" . Не , бъзикам се . Това не го прави много е гадно .
    Ами казваш му/й "Виж много си слдък , много си ми симпатичен (дори и да не е така) , мнго те харесвах , но вече охладнях . Не мога да контролирам чувствата си . Ти си един чудесен човек , надявам се да не ми се разсърдиш за това . Но просто няма смисъл да сме заедно повече . Надявам се да си останем приятели , но това зависи изцяло от теб . "
    All that I wanted were things I had before
    All that I needed I never needed more
    All of my questions are answers to my sins
    All of my endings waiting to begin

Лелеле, т'ва да скъсаш с някого чрез СМС е супер тъпо. Трябва да се държим мъжки и да отстояваме това, което искаме. Не може да излизаш с някого (при това месеци наред) и накрая к'во, бум от нищото СМС "Ми, аз такова, не те 'щъ повече, 'шото, ми, и аз незнам, не ме кефиш вече". Аз не бих си позволил да скъсам с някого от разтояние. Това е моето мнение, а пък ако искаш ме послушай, твоя ви работа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си