- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kak se kysa s gaje
Хехе като видях, че си на 14 ми стана ясно какво питаш. Съветът от батковците и каките ще ти изиграе лоша шега. Кажи му го и то както ти го чувстваш...
Представи си, че на теб ти се случва това, представи си, че Той иска да скъса с теб, как би искала да ти го каже?
kakv0t0 i da pravish se she g0 naranish i t0 d0sta sh0t0 7 meseca sa si d0sta vreme i t0i qvn0 mn te 0bicha n0 trqbva da p0g0virsh s neg0 0chi v 0chi seri0zn0 shte te razbere she ti reve na glavata i shte mu e gadn0 izvestn0 vreme ak0 ne haresfa nqk0q dr :}
k0 staa m0 staa :P :P :P
ami kazvash mu "vij sega mislq 4e nqma smisyl da prodyljavame..tova be6e kraqt" i tova..
NQMA BEZBOLEZNEN NA4IN kakto i da mu go kaje6 6te go zaboli pone malko znam 4e ne zvu4i mn obnadejdava6to no e taka samo ne go kusai po telefona zza6toto tova e mn tupo ama ne mislq 4e si si go i pomislqla tva no az go kazvam na si4ki dr koito sa si go![]()
С смс е адски гадноПървоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
.. представи си че си хванеш гадже и след 7 месеца изведнъж получиш смс с текст .. нещо от рода : ,,много съжалявам много но трябва да скъсаме''
, аз напрао ще ми прелошее
.. няма да издържа напрао .. и няя да мога да заспа и ще ми е ХипеР гадно ... а ако му го кажеш искрено в очите ,той ще те разбере и така ще му е по леко
![]()
Като целунеш друго момче пред очите му и после кажеш " Съжелявам , не мога да те трая" . Не , бъзикам се . Това не го прави много е гадно .
Ами казваш му/й "Виж много си слдък , много си ми симпатичен (дори и да не е така) , мнго те харесвах , но вече охладнях . Не мога да контролирам чувствата си . Ти си един чудесен човек , надявам се да не ми се разсърдиш за това . Но просто няма смисъл да сме заедно повече . Надявам се да си останем приятели , но това зависи изцяло от теб . "
All that I wanted were things I had before
All that I needed I never needed more
All of my questions are answers to my sins
All of my endings waiting to begin
Лелеле, т'ва да скъсаш с някого чрез СМС е супер тъпо. Трябва да се държим мъжки и да отстояваме това, което искаме. Не може да излизаш с някого (при това месеци наред) и накрая к'во, бум от нищото СМС "Ми, аз такова, не те 'щъ повече, 'шото, ми, и аз незнам, не ме кефиш вече". Аз не бих си позволил да скъсам с някого от разтояние. Това е моето мнение, а пък ако искаш ме послушай, твоя ви работа.