.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Тема: kak se kysa s gaje

ReaLove_
    Guest

kak se kysa s gaje

Az sym momi4e na 14.S gajeto mi imame vryzka ot sedem meseca.Iskam da skysam s nego,nqma da obqsnqvam za6to(ne e zaradi drugo mom4e).Molq vi,kajete mi kak da go napravq po nai-bezbolezneniq na4in i za dvamata

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Няма такъв начин! Казваш му истината в очите и това е. Ако си се решила, не чакай повече, защото може да стане по-трудно

Голям фен
    Град
    Stz
    Не е задължително в очите,може по смс,може да спреш да му се обаждаш и да вдигаш и той ще разбере,ама и да говориш с него пак става!
    Кажи му "Мило,станахме трима и познай кой е излишния?!"

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Няма такъв начин! Казваш му истината в очите и това е. Ако си се решила, не чакай повече, защото може да стане по-трудно
    podkrepqm s dve ruce
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Цитирай Първоначално написано от No_LiMiTe^f
    Не е задължително в очите,може по смс,може да спреш да му се обаждаш и да вдигаш и той ще разбере,ама и да говориш с него пак става!
    1. Със SMS е много гадно (от опит знам )
    2. Момичета ясно си каза
    ne e zaradi drugo mom4e)
    => и тва за "тримата" отпада. Според мен е най-добре и да поговорите очи в очи. С това ще докажеш, че си силна. Good luck!

Мега фен Аватара на iiirish
    зависи от връзката. ако тя е била нещо повърхностно и просто поредния флирт, винаги и по всяко време можеш да кажеш "край. до тук бяхме". ако тази връзка обаче е била за теб нещо много по-сериозно и с по-дълбоки чувства ще трябва по-добре да обмислиш нещата и как точно да кажеш това, което чувстваш. и помни, че при късане на такава връзки ти никога не можеш да прикриеш вината си във нея, колкото и малка да е тя

Повече от фен
    гаден случай... Ми казаш му го. с СМС наистина е по-леко за тебе, не за него. Иначе и по скайп става....

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Няма безболезнен начин!Ако той те обича,както и да му го кажеш ще му е гадно..Но най-добре истината в очите...(поне според мен)А колкото до смс-а,на теб може и да ти е по-лесно така,но мисля,че за седем месеца,момчето заслужава поне едно обяснение за решението ти...:}
    f@nt@zi@

v1k1t0
    Guest
    Vij sq naistina nqma bezbolezen na4in!prosto otiva6 pri nego i mu kazva6"vij sq,4uvstvata mi se promeniha i mislq 4e e po-dobre i za dvama ni da ne se vijdame ve4e"

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от f@nt@zi@
    Няма безболезнен начин!Ако той те обича,както и да му го кажеш ще му е гадно..Но най-добре истината в очите...(поне според мен)А колкото до смс-а,на теб може и да ти е по-лесно така,но мисля,че за седем месеца,момчето заслужава поне едно обяснение за решението ти...:}
    поткрепям,глупаво е с смс постави се на негово място,ак някои скъса с теб с смс как би се почуствала?
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от crazy_sexy_cool`f
    гаден случай... Ми казаш му го. с СМС наистина е по-леко за тебе, не за него. Иначе и по скайп става....
    не съм съгласна. с смс или в скайп да скъсаш с някой е горе-долу еднакво. трябва да си егати и страхливеца, че да не кажеш такова нещо в очите. мисля, че този човек каквато и да е причината да се разделите заслужава поне едно уважение и това да му се кажи в очите!

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    момчето! ама никак даже!
    пфф..
    най-добре ще е на живо.. всички други начини са за слабохарактерните хора,които ги е страх да се сблъскат с проблема очи в очи и затова търсят по-лесния начин да го избегнат..
    виждате се,казваш му го.. /там ще измислиш точно кво/, гушни го и му кажи,че така ще е по-добре и за двама ви ии ако искаш му предложи да си останете приятели ако той иска разбира се..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Klamer4o93
    1. Със SMS е много гадно (от опит знам )
    2. Момичета ясно си каза
    ne e zaradi drugo mom4e)
    => и тва за "тримата" отпада. Според мен е най-добре и да поговорите очи в очи. С това ще докажеш, че си силна. Good luck!
    А другия вариант-да не го търси!Защо си мислите че първото й може би зарязване трябва да стане очи в очи!

Мега фен Аватара на koalka
    Само недей със смс...чувала съм,че е гадно.Кажи му го в очите,все пак сте били 7 месеца заедно-не е малко време.Заслужава го мисля...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Heh ,mi otia6 i mu kazva6 "pi4 ,mnogo te obi4am kato priqtel ,no 4uvstvata mi ohladnqha i mislq ,4e e po-dobre mesto da te zablujdavam da se razdelim.izvinqvai ,znaq ,4e 6e tipri4inq bolka ,no nqma na4in"

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Отиваш и му казваш в очите... защото рано или касно ще разбере, че си му 'била шута' заради друг... А ч/з смс, вие луди ли сте! Т'ва е чиста проява на ... никво оважение... и е въобще супер мега турбо, трибле КОФТИ!!!!
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Само недей със смс...чувала съм,че е гадно.Кажи му го в очите,все пак сте били 7 месеца заедно-не е малко време.Заслужава го мисля...

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    няма такъв отиваш и и казваш
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

FiRe_LaDy
    Guest
    Po bezboleznen nachin?Hmm takova jivotno nqma ... kakto i da skysash s nego shte go boli mnogo,ako te e haresval naistina.Mi pogovori s nego i mu obqsni zashto iskash da skysate.

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    момчето! ама никак даже!
    пфф..
    най-добре ще е на живо.. всички други начини са за слабохарактерните хора,които ги е страх да се сблъскат с проблема очи в очи и затова търсят по-лесния начин да го избегнат..
    виждате се,казваш му го.. /там ще измислиш точно кво/, гушни го и му кажи,че така ще е по-добре и за двама ви ии ако искаш му предложи да си останете приятели ако той иска разбира се..
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Повече от фен
    Град
    Sofia

Re: kak se kysa s gaje

Цитирай Първоначално написано от ReaLove_
    Az sym momi4e na 14.S gajeto mi imame vryzka ot sedem meseca.Iskam da skysam s nego,nqma da obqsnqvam za6to(ne e zaradi drugo mom4e).Molq vi,kajete mi kak da go napravq po nai-bezbolezneniq na4in i za dvamata
    Не търси безболезнен начин кажи му в очите,че искаш да скъсате и защо най-вече,не го залъгвай.Не мислиш ли че все пак има право да знае
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

вие сте заедно 7 месеца - според мен най-малкото което му дължиш е истината.А ако той е виновен за това че късате - в смисъл ако тои не ти обръща внимание и т.н. го заеби по най-бруталния начин.От опит знам че ако теб те боли, болката се облекчавакато причиниш същото на този който те е наранил

Град
    nqkyde pokrai moreto
    направи го на живо и ще е най-добре да не вкарваш вррази от сорта на "нека да си бъдем приятели","обичам те като приятел" или "ако искаш може някой път да се видим като приятели" ... във никакъв случй не прибягвай до това да му пратиш смс или някаква такаа глупост .. грубо и отчайващо ..се пак 7 месецаса си 7 месеца ... жалкото е че колкото и да се стараеш той няма да излезе с хубави чувства от това ... за това ти казвам ... няма хубав начин да скусаш - само по-малко болезнен

Супер фен
    Казваш му че заминаваш на село за една седмица и след два дни му пращаш смс (се едно си там) че късате. НЯХЯХЯНЯХНЯХЯНЯХ
    2т. системно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си