- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kak se kysa s gaje
Az sym momi4e na 14.S gajeto mi imame vryzka ot sedem meseca.Iskam da skysam s nego,nqma da obqsnqvam za6to(ne e zaradi drugo mom4e).Molq vi,kajete mi kak da go napravq po nai-bezbolezneniq na4in i za dvamata
Няма такъв начин! Казваш му истината в очите и това е. Ако си се решила, не чакай повече, защото може да стане по-трудно![]()
podkrepqm s dve ruceПървоначално написано от CooL^GirL^^^
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
1. Със SMS е много гадно (от опит знамПървоначално написано от No_LiMiTe^f
)
2. Момичета ясно си каза=> и тва за "тримата" отпада. Според мен е най-добре и да поговорите очи в очи. С това ще докажеш, че си силна.ne e zaradi drugo mom4e)Good luck!
зависи от връзката. ако тя е била нещо повърхностно и просто поредния флирт, винаги и по всяко време можеш да кажеш "край. до тук бяхме". ако тази връзка обаче е била за теб нещо много по-сериозно и с по-дълбоки чувства ще трябва по-добре да обмислиш нещата и как точно да кажеш това, което чувстваш. и помни, че при късане на такава връзки ти никога не можеш да прикриеш вината си във нея, колкото и малка да е тя
гаден случай... Ми казаш му го. с СМС наистина е по-леко за тебе, не за него. Иначе и по скайп става....
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
Няма безболезнен начин!Ако той те обича,както и да му го кажеш ще му е гадно..Но най-добре истината в очите...(поне според мен)А колкото до смс-а,на теб може и да ти е по-лесно така,но мисля,че за седем месеца,момчето заслужава поне едно обяснение за решението ти...:}
f@nt@zi@
Vij sq naistina nqma bezbolezen na4in!prosto otiva6 pri nego i mu kazva6"vij sq,4uvstvata mi se promeniha i mislq 4e e po-dobre i za dvama ni da ne se vijdame ve4e"![]()
поткрепям,глупаво е с смс постави се на негово място,ак някои скъса с теб с смс как би се почуствала?Първоначално написано от f@nt@zi@
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
не съм съгласна. с смс или в скайп да скъсаш с някой е горе-долу еднакво. трябва да си егати и страхливеца, че да не кажеш такова нещо в очите. мисля, че този човек каквато и да е причината да се разделите заслужава поне едно уважение и това да му се кажи в очите!Първоначално написано от crazy_sexy_cool`f
момчето! ама никак даже!Първоначално написано от No_LiMiTe^f
пфф..
най-добре ще е на живо.. всички други начини са за слабохарактерните хора,които ги е страх да се сблъскат с проблема очи в очи и затова търсят по-лесния начин да го избегнат..
виждате се,казваш му го.. /там ще измислиш точно кво/, гушни го и му кажи,че така ще е по-добре и за двама ви ии ако искаш му предложи да си останете приятели ако той иска разбира се..
А другия вариант-да не го търси!Защо си мислите че първото й може би зарязване трябва да стане очи в очи!Първоначално написано от Klamer4o93
Само недей със смс...чувала съм,че е гадно.Кажи му го в очите,все пак сте били 7 месеца заедно-не е малко време.Заслужава го мисля...
Heh ,mi otia6 i mu kazva6 "pi4 ,mnogo te obi4am kato priqtel ,no 4uvstvata mi ohladnqha i mislq ,4e e po-dobre mesto da te zablujdavam da se razdelim.izvinqvai ,znaq ,4e 6e tipri4inq bolka ,no nqma na4in"![]()
Отиваш и му казваш в очите... защото рано или касно ще разбере, че си му 'била шута' заради друг...А ч/з смс, вие луди ли сте!
Т'ва е чиста проява на ... никво оважение... и е въобще супер мега турбо, трибле КОФТИ!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
няма такъв отиваш и и казваш
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Po bezboleznen nachin?Hmm takova jivotno nqma ... kakto i da skysash s nego shte go boli mnogo,ako te e haresval naistina.Mi pogovori s nego i mu obqsni zashto iskash da skysate.
Първоначално написано от priti_kiti
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Не търси безболезнен начин кажи му в очите,че искаш да скъсате и защо най-вече,не го залъгвай.Не мислиш ли че все пак има право да знаеПървоначално написано от ReaLove_
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
вие сте заедно 7 месеца - според мен най-малкото което му дължиш е истината.А ако той е виновен за това че късате - в смисъл ако тои не ти обръща внимание и т.н. го заеби по най-бруталния начин.От опит знам че ако теб те боли, болката се облекчавакато причиниш същото на този който те е наранил![]()
![]()
![]()
направи го на живо и ще е най-добре да не вкарваш вррази от сорта на "нека да си бъдем приятели","обичам те като приятел" или "ако искаш може някой път да се видим като приятели" ... във никакъв случй не прибягвай до това да му пратиш смс или някаква такаа глупост .. грубо и отчайващо ..се пак 7 месецаса си 7 месеца ... жалкото е че колкото и да се стараеш той няма да излезе с хубави чувства от това ... за това ти казвам ... няма хубав начин да скусаш - само по-малко болезнен
Казваш му че заминаваш на село за една седмица и след два дни му пращаш смс (се едно си там) че късате.![]()
НЯХЯХЯНЯХНЯХЯНЯХ
2т. системно