- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тои си прави каквото иска...!?
еми проблема е в това,че гаджето на най-добрата ми фр се зарибява с др пред нея и тя нищо не прави по въпроса...сякаш не го забелязва..не искам да я гледам как страда,а той да си прави каквото си иска..нз как да говоря с нея,да не вземе да си помисли че искам да ги разделя,но тои просто не е за нея.отдавна сме фр и я познавам добре..тя не ми казва,но аз виждам че и е мн гадно?КаК да и помогна..тя явно няма да скъса с него,каквото и да стане
![]()
приятелката ти е много тъпа ако го търпия тоя глупакако бях аз на нейно място до сега 100 пъти да съм му била дузпата ако ще и господ да е!
![]()
а ти наистина недей се вдълбочава много в отношенията им. като нищо ще си помисли, че й завиждаш и че си поредната, която го иска за себе си. казвам го от личен опит, защото понякога колкото по-добри намерения имаш към някого, то накрая те изкарват по-голям интригант и толкова по-влюбенвъв някой
aaaaaa q da go reje
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
emi mislq 4e nai-dobre e da pogovori6 s gajeto i 6oto 6tom e tolko tupa moje naistina da pomisli 4e si hlutnala po nego ako q predupredi6![]()
сагласнаПървоначално написано от anito.sl
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Аз, ако приятелката ми така прави... ще си поговорим сериозно и после: " Извинявай, че се видяхме ". Бил съм нараняван много пъти, не искам пак![]()
Остави я тя да си реши какво да прави!Щом до сега не е скъсала с момчето, значи има чувства към него и и се налага да търпи нещата, които той прави!Се пак неин си е живота... после тя ще съжалява... А ти недей да бъдеш чак толкова загрижена... накрая ти ще си преебаната!
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
"People always leave"(OTH)
Много ми е странно как го търпи,колкото и да го обича.Просто говори с нея,тя каквото иска да си мисли,нейна си работа...тя да реши какво да прави,защото наистина аз,ако бях не бих търпяла такова отношение,а приятелят й е тъпак!
OoooOOOooooOO BoJe I tiq hodqt li kvo ??? sigurno toi neznae che hodqt ako se durji kakto kazvash
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY