- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дълги връзки...
Хора,не мога да разбера (може би,защото не ми се е случвало) как така някои от вас имат толкова дълги връзки - 1,2,3 години...На мен не ми се е случвало досега...Защо така?Дали нещо не ми е наред?Всъщност аз сериозна връзка като се замисля не съм имала...Не знам защо така...Не бих казала,че не съм харесвана,не бих казала,че не съм привлекателна,не съм глупав човек...не знам защо така...Може би не съм попаднала на принц Charming....тцтцтц....
![]()
nachi vsichko e do tova s choveka koito hodish 1.zavisi ot teb dali iskash dulga vruzka i 2.zavisi dali si popadnala na seriozno momche,a moje bi do sega ne si sreshtvana podhodqsht chovek za dulga vruzka
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Prosto ne si popadnala na podhodq6toto mom4eIma vreme za vsi4ko.Prosto kogato nai-malko o4akva6 togava 6te go sre6tne6.
KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!
Точно това си мисля и аз...Точно когато най-малко очаквам...но как като постоянно го очаквам...това означава ли,че няма да го срещна?![]()
NE!Neoznachava nishto takova prosto e vupros na vreme!Първоначално написано от Chikiponita
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Първоначално написано от leko_otkachena
Da to4no takaAbe nali znae6 po dobre kusno otkolkoto nikoga.
KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!
Ами като не тръгваш с хора,които познаваш от 2 дни например.Най-вече зависи кой какви чувства изпитва към другия.
Prosto ne si popadnala na podhodq6tiq 4ovek.Ima vreme za dalgi vrazki
Аз пък съм имала САМО сериозни връзки... Е, да ти кажа и това в един момент ти писва...Не бързай със сериозните връзки, след време дай боже да имаш една връзка, която ще е до края на живота ти
![]()
има време за всичко и аз не съм имала дълга връзка,но в крайна сметка как да имам дълга връзка като съм едва на 16,ще доиде и нащо време![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
аз съм на 17 и съм нямала никакви връзки(никакъв опит)-нито съм се целувала с момче,нито нещо по-сериозно... и въпреки това,не ми пука,че нямам връзка и момче до себе си
рано или късно ще се появи "принца"и ще се похвалиш и ти
За една сериозна връзка трябват и двама сериозни,нали така(айде по-опитните тука да кажат) пък и живота е пред нас-не се отчайвай
сегашната ми връзка продължава вече малко повече от година. да ти кажа честно тя ми е първата сериозна и нямам кой знае колко голям опит, но мисля, че най-важното което крепи една връзка във времето това са компромисите и от двете страни, подкрепата във всеки един момент когато имате нужда един от друг и най-вече любовта. защото тя напусне ли единия, то връзката се разпада. на любовта никога не трябва да се гледа като на нещо лекомисленно или нещо, което ни се случва всеки ден. може би това е една от най-големите грешки на тийнчетата. всички искат сериозни връзки и без да мислят се впускат в поредната авантюра като я смятат за нещо дълготрайно и стойностно
Принципно може да има много проблеми. Най - вероятният за мен е, че не си срещнала подходящият човек. Другото според мен е да има нещо в държанието ти с мъжете, ама едва ли![]()
Според мен зависи от човека, който е до теб и от това какво искаш ти.Моята най-дълга връзка е сегашната (1 год и половина) и бих казала че е най-сполучливата в живота ми! А как става - от самосебеси![]()
И аз не мога да се похваля с дълга връзка![]()
И на мен ми е било винаги странно как доста хора от форума, имат връзки над година време ...
Моята най-дълга връзка беше 9 месеца и ... ми се струваше бая дълга, какво остава да съм на 16-17 години и да съм с гаджето си от 14-15 годишна .. некво странно ми се струва...
Иначе аз съм "за" дългите връзки, но не е важно едната страна да го иска, това трябва да е желание и на двамата![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Абсолютно и аз съм така с моя ПринцПървоначално написано от anito.sl
![]()
И те подкрепям за мнението ти! =D>
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Със сегашното гадже : Зависи от гледната точка...ходим за 3ти път за 2.5 години..сега от 2тото ходене става година и 3 месеца някъде...общо ни се събират 2 год. без малко...хм..
иначе предната ми по-дълга връзка беше 5 месеца някъде : )
2 т. от правилника. Бан на профил
Първоначално написано от anito.sl
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Според мен една голяма част от заслугата хората да имат сериозни връзки и дълги,защото ти си споменала и години е обичта и доверието.Естествено,завис и си и от хората и какво търсят.Аз,когато се запознах с моя приятел въобще не съм си мислила,че ще стане нещо толкова сероизно и ще се влюбя толкова силно.Но просто така се получи....не че той е женкар,просто не мислихме,че от чата може да премине към нещо толкова сериозно.
Спокойно имаш време за сериозни връзки и рано или късно ще срещнеш подходящия човекИ аз не съм се надявала че ще срещна човек с който да бъда толкова време но се случи и безкрайно го обичам!
Еми какво да ти кажа, аз бях същата като тебе. Нито една връзка не ми се задържаше повече от 1-2 месеца максимум. Докато един ден напълно отчаяна от всички мъже и с нагласа мъжемразка се натрясках едно хубаво и се намлясках с едно момче. Той не ми харесваше особено, е не беше лош не отричам. Та първите 1-2 седмици се чудех какво да правя- да ходя ли с него, да късаме ли... незнаех какво чувствам. И докато се наканя да взема решение, той започна да ми става приятен. После след 1 месец преспах с него и някакси връзката се укрепи. И ето ни година и 2 месеца. Лудо влюбени и всичко останало. Та искам да ти кажа, че наистина всичко става, когато най-малко го очакваш. Просто се оставяш на течението. И най-важното знаеш ли кое е? Поне при мен действа: Да контролираш нещата. Никога не му давай преднина. Каже ли нещо, което и по най-малкия начин те дразни, обижда и т.н. веднага му правиш забележка. Примерно ако ти закъснява с 5 мин, сърди му се. Защото ако не му се сърдиш, другия път с 10 мин ще закъснее. Това съм го забелязала. Колкото повече даваш на 1 мъж, толкова повече той си позволява, докато в един момент ти му ставаш безразлична, защото може да си прави каквото си поиска.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Mi az sam imala samo edna po dylga vryzka i tq beshe samo 6 meseca i polovina.Pri nas beshe tova che ne se vijdahme seki den ii qvno za tova,shtoto ne sme si omryzvali i vinagi imashe za ko da si govorim.Mi prichinata ne e v te.Mnogo hora sa nqmali dylgi vryzki.A moje i da ne si popadnala na tochniq chovek!