.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    Цитирай Първоначално написано от kotenceto__
    Спокойно имаш време за сериозни връзки и рано или късно ще срещнеш подходящия човек И аз не съм се надявала че ще срещна човек с който да бъда толкова време но се случи и безкрайно го обичам!
    \/ i az takaaa spoko macka shte namerish mom4eto za teb i ti

Guest
    Как няма да са ви странни дългите връзки като се ебете като зайци през пролетта и само за това мислите! Не сте достатъчно дорасли повечето за сериозни отношения с когото и да било!

Супер фен
    Ако 8 месеца е от т.нар. дълги връзки,а предполагам е така,ще отговоря Всъщност преди да срещна настоящия си приятел никога не си бях представяла,че на мен ще ми се случи нещо такова.Тогава исках едно единствено нещо,исках да е мое и сега като се замисля никога не се запитах за колко време го искам Както и да е....мисълта ми е,че не можеш да си задаваш въпроси,на които няма как да си отговориш адекватно,преди да си изпитал конкретното нещо (дългата връзка в случая).Живееш си живота и в едно прекрасно утро ще се събудиш и ще си кажеш: "Ама ние сме заедно цели 8 месеца,кога мина всичкото това време?!" Може би тогава ще получиш отговора,който ще те удовлетвори
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Ami moga samo da ti kaja, 4e dopredi malko pove4e ot polovin godina i az misleh to4no kato teb. No otkakto sre6tnah mom4eto, s koeto s1m v momenta misleneto mi se promeni korenno Prosto qvno ne si sre6tnala 4oveka, koito nqma da ti omr1zne po d1lgo vreme. Tak1v, ot koito da ima6 nujda vseki den. Tak1v koito da te kara da misli6, 4e jivot1t ti bez nego e nemislim Iskreno ti jelaq da go nameri6
    Тези, които носят светлина на другите, никога не остават на тъмно!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от Sazi
    Prosto ne si popadnala na podhodq6toto mom4e Ima vreme za vsi4ko.Prosto kogato nai-malko o4akva6 togava 6te go sre6tne6.
    Ми аз съм ,,м''... чакам я таз любов да дойде .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си