- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дълги връзки...
\Първоначално написано от kotenceto__
/ i az takaaa
spoko macka
shte namerish mom4eto za teb i ti
![]()
Как няма да са ви странни дългите връзки като се ебете като зайци през пролетта и само за това мислите! Не сте достатъчно дорасли повечето за сериозни отношения с когото и да било!
Ако 8 месеца е от т.нар. дълги връзки,а предполагам е така,ще отговоряВсъщност преди да срещна настоящия си приятел никога не си бях представяла,че на мен ще ми се случи нещо такова.Тогава исках едно единствено нещо,исках да е мое и сега като се замисля никога не се запитах за колко време го искам
Както и да е....мисълта ми е,че не можеш да си задаваш въпроси,на които няма как да си отговориш адекватно,преди да си изпитал конкретното нещо (дългата връзка в случая).Живееш си живота и в едно прекрасно утро ще се събудиш и ще си кажеш: "Ама ние сме заедно цели 8 месеца,кога мина всичкото това време?!" Може би тогава ще получиш отговора,който ще те удовлетвори
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Ami moga samo da ti kaja, 4e dopredi malko pove4e ot polovin godina i az misleh to4no kato teb. No otkakto sre6tnah mom4eto, s koeto s1m v momenta misleneto mi se promeni korennoProsto qvno ne si sre6tnala 4oveka, koito nqma da ti omr1zne po d1lgo vreme. Tak1v, ot koito da ima6 nujda vseki den. Tak1v koito da te kara da misli6, 4e jivot1t ti bez nego e nemislim
Iskreno ti jelaq da go nameri6
![]()