.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Guest

Колко пъти можеш да обичаш?

Има ли единствена любов,след която да няма друга?!И..можеш ли да обичаш отново,след като един път вече си твърдял,че си срещнал Любовта на живота си и след нея не ще обичаш повече?

Голям фен
    Град
    София

Re: Колко пъти можеш да обичаш?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Има ли единствена любов,след която да няма друга?!И..можеш ли да обичаш отново,след като един път вече си твърдял,че си срещнал Любовта на живота си и след нея не ще обичаш повече?
    Amii mislq,che ima,zashtoto istinskata lubov se sreshta vednuj v jivota
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Chikiponita
    Guest
    Аз лично ще обичам точно 5 пъти в моя живот,така съм си решила...Нито повече ,нито по-малко...хахах бъзикче...само като го прочете ти стана смешно,нали? няма ограничения! Любовта няма нищо общо с математиката!А и от нея можеш да грабиш с пълни шепи!

Мега фен Аватара на iiirish
    можеш да обичаш много пъти, можеш да се влюбваш и да разлюбваш хората с които си, тоест няма да срещнеш любовта само веднъж в живота си... но според мен има една последна, истинска и единствена любов, която остава до края

Фен
    Град
    Navsqkade po vsqko vreme :)
    Никой не е казал колко пъти може да се влюбваш, но за мен когато срещнеш истинската любов, както стана с мене, ще разбереш, че само си си мислил ,че си обичал преди... Няма по-хубаво чувство от това да намериш своята истинска половинка и да знаеш, че винаги ще я обичаш
    Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...

Фен
    Град
    У насСсСсСс
    Според мен можем да се влюбваме мн пъти....аз лично съм обичала 2 момчета през живота си,но съм ходила с 4-5...когато ходех с първото момче което обичах мислех че той е "любовта на живота ми".Сега ходя с друго с което връзката ни е мн по-задълбочена и сериозна.И сега казвам че той е любовта на живота ми...но дали е така?От къде мога да знам.Може би ако се разделя с него и тръгна с друг ще казвам че той е любовта на живота ми...мисля че на 16 е мн рано да кажеш че си намерил любовта на живота си...не е невъзможно разбира се,но не се е случвало на всеки

Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...

Можеш да се влюбваш много пъти, но да обичаш само веднъж!

Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    можеш да обичаш много пъти, можеш да се влюбваш и да разлюбваш хората с които си, тоест няма да срещнеш любовта само веднъж в живота си... но според мен има една последна, истинска и единствена любов, която остава до края
    Съгласен съм

Guest
    Цитирай Първоначално написано от {}b3b3t0{}
    Можеш да се влюбваш много пъти, но да обичаш само веднъж!
    a das e vlubi6 ne ozna4ava li da obi4a6

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Точно така мисля и аз!

Супер фен
    според мен човек се влюбва истински само веднъж в живота си, защото истинската любов е първа..последна..единствена ..и завинаги.. другото е просто харесване и симпатия

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Мега фен Аватара на koalka
    Ами човек може да се влюбва не едни път,но има една любов,която се откроява,която е единствена и неповторима,а останалите са бредо подобие на нея.Аз знам,че приятелят ми е любовта на живота ми и винаги ще го обичам.Искам да съм си с него до края на живота ми.Казвам големи думи,но просто знам...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    За мен има 3 любови - детската любов, първата любов и истинската любов Човек може да се влюбва няколко пъти, но както казаха преди мен винаги има една любов, която изпъква пред останалите
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Нма такова нещо. След всяка "първа любов", "най-голяма любов" има друга любов

Супер фен
    само веднъж, хубаво че не съм изгърмял единия патрон

Фен
    Град
    ruse
    Edin pyt......i vse o6te sym vliubena v tozi 4ovek.....

Фен
    Град
    в сърцето на....
    Можеш да се влюбиш и разлюбиш хиляди пъти в различни хора,НО истинската и чиста любов с точния човек е само ЕДНА!!!
    Когато искам да съм с теб,аз поглеждам звездите,а когато ми е тъжно,утеха са ми само сълзите!!

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    Цитирай Първоначално написано от PiqNaAa`Ot`LiuBoVvV
    Можеш да се влюбиш и разлюбиш хиляди пъти в различни хора,НО истинската и чиста любов с точния човек е само ЕДНА!!!
    absoliutno saglasna

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Цитирай Първоначално написано от tedinkata_
    absoliutno saglasna
    И аз
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Мега фен Аватара на iiirish
    не мислиш ли, че просто си преразказала думите ми?!

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

когато ни наранят казваме че повече никога няма да обичаме,но според мен не е така.щом един път сме се влюбвали,значи ще има и следващ

Град
    BaPHa
    v jiv0ta m0je sam0 vednyj da namerish istinskata liub0f sp0red men i da q obichash vechn0 nezavisim0 0t t0va dali si s neq
    k0 staa m0 staa :P :P :P

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    сагласна съм мн пъти може да се влюбиш,но истинската любов е само една
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Повече от фен Аватара на gorskata_feja
    Град
    v nas
    Има много видове любов и не смятам, че има само една истинска и голяма любов, защото всеки човек, с който някога си бил оставя някакви следи в сърцето ти и малко или много си го обичаш вечно по някакъв начин...
    Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си