- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко пъти можеш да обичаш?
Има ли единствена любов,след която да няма друга?!И..можеш ли да обичаш отново,след като един път вече си твърдял,че си срещнал Любовта на живота си и след нея не ще обичаш повече?
Amii mislq,che ima,zashtoto istinskata lubov se sreshta vednuj v jivotaПървоначално написано от Анонимко
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Аз лично ще обичам точно 5 пъти в моя живот,така съм си решила...Нито повече ,нито по-малко...хахахбъзикче...само като го прочете ти стана смешно,нали?
няма ограничения! Любовта няма нищо общо с математиката!А и от нея можеш да грабиш с пълни шепи!
![]()
можеш да обичаш много пъти, можеш да се влюбваш и да разлюбваш хората с които си, тоест няма да срещнеш любовта само веднъж в живота си... но според мен има една последна, истинска и единствена любов, която остава до края
Никой не е казал колко пъти може да се влюбваш, но за мен когато срещнеш истинската любов, както стана с мене, ще разбереш, че само си си мислил ,че си обичал преди... Няма по-хубаво чувство от това да намериш своята истинска половинка и да знаеш, че винаги ще я обичаш![]()
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
Според мен можем да се влюбваме мн пъти....аз лично съм обичала 2 момчета през живота си,но съм ходила с 4-5...когато ходех с първото момче което обичах мислех че той е "любовта на живота ми".Сега ходя с друго с което връзката ни е мн по-задълбочена и сериозна.И сега казвам че той е любовта на живота ми...но дали е така?От къде мога да знам.Може би ако се разделя с него и тръгна с друг ще казвам че той е любовта на живота ми...мисля че на 16 е мн рано да кажеш че си намерил любовта на живота си...не е невъзможно разбира се,но не се е случвало на всеки
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
Съгласен съмПървоначално написано от anito.sl
![]()
a das e vlubi6 ne ozna4ava li da obi4a6Първоначално написано от {}b3b3t0{}
![]()
![]()
Точно така мисля и аз!Първоначално написано от anito.sl
![]()
според мен човек се влюбва истински само веднъж в живота си, защото истинската любов е първа..последна..единствена ..и завинаги.. другото е просто харесване и симпатия
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Ами човек може да се влюбва не едни път,но има една любов,която се откроява,която е единствена и неповторима,а останалите са бредо подобие на нея.Аз знам,че приятелят ми е любовта на живота ми и винаги ще го обичам.Искам да съм си с него до края на живота ми.Казвам големи думи,но просто знам...
За мен има 3 любови - детската любов, първата любов и истинската любовЧовек може да се влюбва няколко пъти, но както казаха преди мен винаги има една любов, която изпъква пред останалите
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Нма такова нещо. След всяка "първа любов", "най-голяма любов" има друга любов
само веднъж, хубаво че не съм изгърмял единия патрон![]()
Edin pyt......i vse![]()
![]()
![]()
o6te sym vliubena v tozi 4ovek.....
[img] http://djreversive.com/I_LOVE_HARD_TECHNO.jpg [img]
Можеш да се влюбиш и разлюбиш хиляди пъти в различни хора,НО истинската и чиста любов с точния човек е само ЕДНА!!!![]()
Когато искам да съм с теб,аз поглеждам звездите,а когато ми е тъжно,утеха са ми само сълзите!!
absoliutno saglasnaПървоначално написано от PiqNaAa`Ot`LiuBoVvV
![]()
И азПървоначално написано от tedinkata_
![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Първоначално написано от PiqNaAa`Ot`LiuBoVvV
не мислиш ли, че просто си преразказала думите ми?!Първоначално написано от anito.sl
![]()
Първоначално написано от anito.sl
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
когато ни наранят казваме че повече никога няма да обичаме,но според мен не е така.щом един път сме се влюбвали,значи ще има и следващ
v jiv0ta m0je sam0 vednyj da namerish istinskata liub0f sp0red men i da q obichash vechn0 nezavisim0 0t t0va dali si s neq
k0 staa m0 staa :P :P :P
сагласна съм мн пъти може да се влюбиш,но истинската любов е само еднаПървоначално написано от anito.sl
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Има много видове любов и не смятам, че има само една истинска и голяма любов, защото всеки човек, с който някога си бил оставя някакви следи в сърцето ти и малко или много си го обичаш вечно по някакъв начин...
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!