.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Супер фен

Re: Колко пъти можеш да обичаш?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Има ли единствена любов,след която да няма друга?!И..можеш ли да обичаш отново,след като един път вече си твърдял,че си срещнал Любовта на живота си и след нея не ще обичаш повече?
    Незнам дали има единствена любов...Аз през живота си съм обичала 2 момчета и втория продължавам да го обичам...Така че може би има любов,но не единствена!

Голям фен
    Всяка любов по своему е различна и единствена.Аз мога да кажа че съм обичала два пъти истински.Не мисля че има любовта има граници и може да се изживее във всеки един моменнт .
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Супер фен
    моето мнение е че когато си се родил никой не ти казва "ти ще се влюбиш точно еди-колко-си пъти в живота" стига да срещаш подходящите хора можеш да се влюбиш колкото пъти си искаш(е не че е нормално да се "влюбиш" 10 пъти за една година де но .... )

АТАКАБГ
    Guest
    Истинската любов е само една... Докато не откриеш следващата
    Помислете върху това.

Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    можеш да обичаш много пъти, можеш да се влюбваш и да разлюбваш хората с които си, тоест няма да срещнеш любовта само веднъж в живота си... но според мен има една последна, истинска и единствена любов, която остава до края
    само 1 е истинската,реална любов... (:
    съгласна съм с теб

Не знам дали се обича само веднъж...надявам се да не е така, защото ако любовта те споходи един единствен път и нямаш късмет, тогава животът ти оттам насетне няма да е същия... А цял живот без любов...това не пожелавам на никого..

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Все повече се убеждавам, че въпросната "истинска" любов е само една.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    мисля, че човек може да обича мн пъти през живота си, не е задължително да е само веднъж, просто всеки път емоцията ще е по-различна - като това да обичаш шоколад и сладолед например - еднакво много, но по различен начин
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си