- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Още едно неосъзнато девойче...
Хора наистина съм объркана...![]()
Преди време тръгнах с най-добрият си приятел,но след време скъсахме,защото всичко което правехме беше еднообразно,нищо различно...омръзна ми,някак си всичко се испариВъпреки това си останахме приятели и то най-добри до колкото е възможно. Първите месеци(т.е. лятото)след това бях напълно спокойна,затова че вече не бих могла да го нараня с каквото и да е...защото не испитвах или поне си мислех че не испитвам нещо към него.С започването на училище всичко се промени.Всъщност не го бях виждала цяло лято (може би затова се и самозалъгвах,че не испитвам вече нищо към него),но щом го видях всичко се преобърна с главата на долу
Той естествено постоянно ми показва колко мн ме обича и т.н.,но работата е там че не съм сигурна в себе си и неискам да го излъжа отново,не искам да страда отново заради мен,защото ми е твърде скъп...Цялата тази ситуация разбира се не ме оправдава,но наистина ме обърква всичко случило се до сега...Незная просто как да постъпя,наистина незная-дори себе си незная как да разбера
![]()
![]()
Неисках да се обръщам към приятелите си,защото зная какво ще ме посъветват...затова се обръщам към вас.
Благодаря,че прочетохте поредната хленчеща историйка...и за помоща също.![]()
Аз на твое място не бих се върнала назад. Защо мислиш, че сега, няколко месеца по-късно, нещата ще са 'по-интересни'. Ако искаш да се върнеш при него се убеди че няма да го нараниш отново. Трябва да си напълно сигурна в себе си, колкото и трудно да е това...
според мен трябва да тръгнете защото човек който се интересува от чувствата да другия и се страхува да не го нарани значи наистина го обича и няма да позволи да направи същата грешка и пак да го нарани
Абре я си пуснете AC/DC и не се занимавайте с глупости...
съгласна съм. когато нещата в една връзка не вървят, то това или се променя ужасно трудно или изобщо не може да бъде променено. най-добре си останете приятели, за да не се окаже накрая, че ти отново си го наранила, само защото и втория път не си била напълно наясно със себе си. според мен ти повече искаш да го обичаш, отколкото в действителност е. не пропилявай нито своето, нито неговото време в празни надежди и провалени връзкиПървоначално написано от CooL^GirL^^^
dai mu 2ri 6ans
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
ako naistina go obi4a6 tragni otnowo s nego![]()
ако искаш да си с него просто му кажи това което каза на нас и го питай дали е готов да поеме тоя риск.това е най-добрия варянт да си поговорите двамата на 4 очи и да се изясните.Има една поговорка нещо като девизче "Не съжелявай за нищо което си направил ,а за това което не си"Първоначално написано от Детинщина
късмет![]()
Според мен не трябва да повтаряш постъпката си.Ти не си сигурна в себе си,което е ясен показател,че не го искаш напълно и може би подсъзнателно усещаш,че пак ще ти омръзне.Така че по-добре не го прави е моя съвет.
Ами...
искренно Благодаря за съветите![]()