Хора наистина съм объркана...
Преди време тръгнах с най-добрият си приятел,но след време скъсахме,защото всичко което правехме беше еднообразно,нищо различно...омръзна ми,някак си всичко се испари Въпреки това си останахме приятели и то най-добри до колкото е възможно. Първите месеци(т.е. лятото)след това бях напълно спокойна,затова че вече не бих могла да го нараня с каквото и да е...защото не испитвах или поне си мислех че не испитвам нещо към него.С започването на училище всичко се промени.Всъщност не го бях виждала цяло лято (може би затова се и самозалъгвах,че не испитвам вече нищо към него),но щом го видях всичко се преобърна с главата на долу Той естествено постоянно ми показва колко мн ме обича и т.н.,но работата е там че не съм сигурна в себе си и неискам да го излъжа отново,не искам да страда отново заради мен,защото ми е твърде скъп...Цялата тази ситуация разбира се не ме оправдава,но наистина ме обърква всичко случило се до сега...Незная просто как да постъпя,наистина незная-дори себе си незная как да разбера
Неисках да се обръщам към приятелите си,защото зная какво ще ме посъветват...затова се обръщам към вас.
Благодаря,че прочетохте поредната хленчеща историйка...и за помоща също.