.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Детинщина
    Guest

Още едно неосъзнато девойче...

Хора наистина съм объркана...
    Преди време тръгнах с най-добрият си приятел,но след време скъсахме,защото всичко което правехме беше еднообразно,нищо различно...омръзна ми,някак си всичко се испари Въпреки това си останахме приятели и то най-добри до колкото е възможно. Първите месеци(т.е. лятото)след това бях напълно спокойна,затова че вече не бих могла да го нараня с каквото и да е...защото не испитвах или поне си мислех че не испитвам нещо към него.С започването на училище всичко се промени.Всъщност не го бях виждала цяло лято (може би затова се и самозалъгвах,че не испитвам вече нищо към него),но щом го видях всичко се преобърна с главата на долу Той естествено постоянно ми показва колко мн ме обича и т.н.,но работата е там че не съм сигурна в себе си и неискам да го излъжа отново,не искам да страда отново заради мен,защото ми е твърде скъп...Цялата тази ситуация разбира се не ме оправдава,но наистина ме обърква всичко случило се до сега...Незная просто как да постъпя,наистина незная-дори себе си незная как да разбера
    Неисках да се обръщам към приятелите си,защото зная какво ще ме посъветват...затова се обръщам към вас.
    Благодаря,че прочетохте поредната хленчеща историйка...и за помоща също.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Аз на твое място не бих се върнала назад. Защо мислиш, че сега, няколко месеца по-късно, нещата ще са 'по-интересни'. Ако искаш да се върнеш при него се убеди че няма да го нараниш отново. Трябва да си напълно сигурна в себе си, колкото и трудно да е това...

Супер фен
    според мен трябва да тръгнете защото човек който се интересува от чувствата да другия и се страхува да не го нарани значи наистина го обича и няма да позволи да направи същата грешка и пак да го нарани

Guest
    Абре я си пуснете AC/DC и не се занимавайте с глупости...

Повече от фен
    govori s nego kaji mu vsi4ko tova koeto te pritesnqva i mu kaji 4e ti trqbva pomo6tta mu za da podredite ne6tata kakto na vas vi haresvat....spored men ideqta da se syberete e dobra....samo trqbva da polojite usiliq za da byde vryzkata vi interesna....ot vas zavisi vsi4ko

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Аз на твое място не бих се върнала назад. Защо мислиш, че сега, няколко месеца по-късно, нещата ще са 'по-интересни'
    съгласна съм. когато нещата в една връзка не вървят, то това или се променя ужасно трудно или изобщо не може да бъде променено. най-добре си останете приятели, за да не се окаже накрая, че ти отново си го наранила, само защото и втория път не си била напълно наясно със себе си. според мен ти повече искаш да го обичаш, отколкото в действителност е. не пропилявай нито своето, нито неговото време в празни надежди и провалени връзки

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    dai mu 2ri 6ans
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Фен Аватара на bruteca
    Град
    Ghetto Sofia
    ako naistina go obi4a6 tragni otnowo s nego

Re: Още едно неосъзнато девойче...

Цитирай Първоначално написано от Детинщина
    Хора наистина съм объркана...
    Преди време тръгнах с най-добрият си приятел,но след време скъсахме,защото всичко което правехме беше еднообразно,нищо различно...омръзна ми,някак си всичко се испари Въпреки това си останахме приятели и то най-добри до колкото е възможно. Първите месеци(т.е. лятото)след това бях напълно спокойна,затова че вече не бих могла да го нараня с каквото и да е...защото не испитвах или поне си мислех че не испитвам нещо към него.С започването на училище всичко се промени.Всъщност не го бях виждала цяло лято (може би затова се и самозалъгвах,че не испитвам вече нищо към него),но щом го видях всичко се преобърна с главата на долу Той естествено постоянно ми показва колко мн ме обича и т.н.,но работата е там че не съм сигурна в себе си и неискам да го излъжа отново,не искам да страда отново заради мен,защото ми е твърде скъп...Цялата тази ситуация разбира се не ме оправдава,но наистина ме обърква всичко случило се до сега...Незная просто как да постъпя,наистина незная-дори себе си незная как да разбера
    Неисках да се обръщам към приятелите си,защото зная какво ще ме посъветват...затова се обръщам към вас.
    Благодаря,че прочетохте поредната хленчеща историйка...и за помоща също.
    ако искаш да си с него просто му кажи това което каза на нас и го питай дали е готов да поеме тоя риск.това е най-добрия варянт да си поговорите двамата на 4 очи и да се изясните.Има една поговорка нещо като девизче "Не съжелявай за нищо което си направил ,а за това което не си"
    късмет

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен не трябва да повтаряш постъпката си.Ти не си сигурна в себе си,което е ясен показател,че не го искаш напълно и може би подсъзнателно усещаш,че пак ще ти омръзне.Така че по-добре не го прави е моя съвет.

Детинщина
    Guest

...

Ами...
    искренно Благодаря за съветите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си