- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ЗА ВРЕДАТА ОТ ПУШЕНЕТО НА ТРЕВА
въй
що само да пиеме или защо само да пушиме
мажиииииииии, режиииииииии
всичко на куп
кви са тия деления, бе, мамка му!
Аз предлагам да ядем бисквити "Мираж", защото са вкусни!
Но аз май се пристрастих, но мама ми, обичам тези бисквити!
Обичам ги повече от фафли "Боровец"... :/
Но най-много обичам картофи, мама ви/ни/ми!
Искам да се храня само с лютеница и изкуство!
Лютеницата е нещо прекрасно и вълшебно. Една средно дебела филия намацана с дебел слой алено червена лютеница...
Мммммммм... Само, като си го представя и ....... Изпитвам душевен оргазъм! Обичам и дъФка "Орбит".... Зелена... Драже... Прекрасна е!
Не съм яла от доста време, имам нужда да ям. Сега ще ям...
Който смята,че тревата вреди,значи не е пушил трева....The End!
Не е като аз да не пуша, но марихуаната е толкова вредна колкото цигарите.
+ отслабва имунната система за 1-2 дни
+ докато трае ефекта уврежда краткотрайната памет
но
Намаля риска от камъни в бъбреците
Намаля риска от развиването на някакви супер редки ракови образувания.
Зависимост развиват 1.5% от употребилите.
ахахахахаххааахахааПървоначално написано от Battlescarred
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
изобщо не е вредна...
и изобщо не си пристрастен,дори ако пушиш по 3 пъти дневно..
хахахах,зле сте
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
и ся кво не разбрахте ли че почти всичко е вредно ама всеки сам си преценява на едни им вреди яденето ама ядат кат невидели на други пиенето ма пият от сутрин до вечер и така натака ся на вас кво ви вреди и кво продължавате да праите еба ли ва на които му се пуши да си пуши вреди не вреди всички серем лайна тайче в канефа бързо
![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
![]()
аз до сега съм си напълно изправна, така че не знам кво ви вреди на вас, на мен нищо ми няма.
мразя да говоря теоретично с некви митове, при личен опит, така че тва е мойто мнение, не вреди![]()
.!.
тревата е хубаво нещо да ви еба майката проста стига сте плюли жужубата че вече откачам
който не е пушил да не пише в тая тема а /
Виждаме, колко е хубаво. Изпушил си си и малкото наличен мозък.
Grumpy old madman
Доста си жалък.Първоначално написано от experimental
Ясно ми е какъв пушач си.
тц тц.
Да бе хич не е пристрастяване, всяко нещо което се повтаря циклично, почти с еднаква точност и количество си е пристрастяване. А като писне 3 пъти дневно тревата , следва следват амфети и други помии.Първоначално написано от guinessgirl
![]()
Ирония, дете.Първоначално написано от aresmurt
'Cus history is all dreams.'
Ама вие какво ги агитирате тука?!
Пушете трева - не е вредно,много е готино...
Нека си мислят,че се умира от това,на кого му пука,тъкмо ще има повече за нас.![]()
От масурка в леглото няма нищо по-жестоко айде де признай си. А ако дръпна пак дали ще ми стане много?Направи си опит изпуши 3 десятки и след няколко ден изпий един блистер аналгин.Кажи ни после кое е било по добро.
П.П Ако не се лъжа до сега няма регистриран случай на починал от трева(когато я пуши)
Не важиш! Аналгинът е социално приемлив.
А срещу обвинението,че пушиш трева не можеш да застанеш.
да живее чадела!!!само с джак го поливам моя
![]()
![]()
Да но ако прекалиш с него последствията ще са много по големи от тези на тревата.(говоря за здравни)Първоначално написано от _donna_
:дъмб: на твоя страна съм,бе.Първоначално написано от ohluv
хаха.
Хората трябва да се страхуват непрестанно от разни неща,иначе ще вземем да станем безсмъртни.
Поздравявам всички антиджойнтове с Peggy Lee - Big Spender![]()
I smoke marijuana every chance I get.
Allen Ginsberg
..
"Когато представителят на фондацията най-накрая пристига, за да запише 60 секундния спот, Джим сяда и любезно му предлага стол от другата страна на бюрото. Изглежда се старае да му се хареса.
- И така, искаме да кажеш - нервно започва представителят - "Аз съм Джим Морисън от Д Дорс", а след това ъъъ...със свои думи да им обясниш, че спийдът убива.
Джим се замисля за момент и се съгласява.
...
Джим се замисля за момент и започва.
- Здравейте, малки задници, дето слушате радио, вместо да си пишете домашните, аз съм Джим Морисън от Д Дорс... Човекът от фондацията "Направи го сега" спира магнетофона.
-Моля те, Джим, можем да приключим всичко за 1 минута, ако се държиш точно. Не забравяй, това е обществено радио.
Джим слуша внимателно и кима.
- Мисля, че разбирам. Може ли да опитам пак?
Магнетофонът отново е включен на запис.
-Ей, пичове, как сте? Аз съм вашия стар приятел Джим Морисън. Пея с една група, наречена Дорс, мо'е да сте ги чували. Пра'или сме няколко песни, но никога, никога не съм правил песен на спийд. Виж, пиян - о, дааа.
...
-Здравейте, аз съм Джим Морисън от Д Дорс. Искам само да ви кажа, че да си инжектирате спийд не е яко, така че - смъркайте го!
...
-Здравейте, аз съм Джим Морисън. Не си бийте спийд. За бога, пичове, пушете трева.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
Tuson - Това за културистите и тревата може да се каже че е някъква твоя фантазия.Хората не пушат трева за да огладняват и ядът повече , а просто зимат таблетки наречени "метан".
^В онези моменти,когато дни наред не ми се яде заради нещо тъжно само като съм напушена ям.Иначе до ся сиг да съм станала анорексичка.
освен че ме е разсейвала от проблемите и съм се чувствал щастлив в моменти когато не съм на себе си други полюси не знам ..
според мен няма чак толкова отрицателни черти ,ако не се злоупотребява стабилно ..![]()
Днеска много ми се скапа деня и се напуших много яко,за да оправя положениетоИначе го правя много рядко ,на някой купон за да си направя шоуто или когато ми е тъпо
![]()