.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Muksataaa
    Guest

Zabelena li vi e pi6kata?

Pi4ove, ne moga da si obelq koji4kata na pi6kata. Kato q drypna mi stava nekvo super gadno i zaradi tova ne moga da se izpraznq. Kajete nqkakvi idei kak da go preodoleq.

petyr4o
    Guest
    samo na doktor bace!nedei da dyrpa6 kat nevijdal,mi idi 4oveka 6te te oprai za 15 min.nema stra6no byrzo stava i e edinstveniqq variant.

Пич, май имаш фимоза. Нищо страшни няма. Ето ти повече инфо: http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=34746

Мерси за инфото на една форумка. Тя си знае коя е :P

Muksataaa
    Guest
    A ne moje li ba6ta mi da go napravi? Ne mi se izlaga pred lekari da pravq takiva gluposti

Guest

Re: Zabelena li vi e pi6kata?

Цитирай Първоначално написано от Muksataaa
    Pi4ove, ne moga da si obelq koji4kata na pi6kata. Kato q drypna mi stava nekvo super gadno i zaradi tova ne moga da se izpraznq. Kajete nqkakvi idei kak da go preodoleq.
    на мен не ми се забелваше като бях дете,пич,порасни малко имаш ли 10 год.въобще?

i na mene ne mi se zabelva6e kat bqh maluk, posle ve4e ne pomna kvo stana ama po4na da mi se zabelva kakto si trqbva

Guest
    ари бе кфо толкова че щял да те види лекар а баща ти нищо няма да направи по въпроса не си първия на които се случва на всяко 3то момче му се случва .

Не братле, аз не съм си виждал главичката

fitnes_maniak1
    Guest

некои 6е ме светне ли кво е тва забелване

моля обеснете по подробно 6ото ни6то не разбирам

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Големата Пушка
    Не братле, аз не съм си виждал главичката
    noob

на колко го си...ако си до 15 или макс 16 може да е нормално по трудно да става.Ако си на повече може да е болестно състояние, докторите обаче могат да ти махнат излишната кожичка без проблем в днешно време, ще обрежат хубавичко.

Абе и мойта беше така кат бях малък....но недин ден я напънах и се отлепи ама малко болеше и ся нямам проблеми с това но често ми се зачервява зад главичката там където беше слепнало...но нито боли нито сърби

Guest
    И мойта беше така като малък ама разбрах че имало така нареченото "жулене" и почти всеки ден си го правех това.... след около една година се разлепи отвсякъде... успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си