- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Zabelena li vi e pi6kata?
Pi4ove, ne moga da si obelq koji4kata na pi6kata. Kato q drypna mi stava nekvo super gadno i zaradi tova ne moga da se izpraznq. Kajete nqkakvi idei kak da go preodoleq.
samo na doktor bace!nedei da dyrpa6 kat nevijdal,mi idi 4oveka 6te te oprai za 15 min.nema stra6no byrzo stava i e edinstveniqq variant.![]()
Пич, май имаш фимоза. Нищо страшни няма. Ето ти повече инфо: http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=34746
Мерси за инфото на една форумка. Тя си знае коя е :P
A ne moje li ba6ta mi da go napravi? Ne mi se izlaga pred lekari da pravq takiva gluposti![]()
на мен не ми се забелваше като бях дете,пич,порасни малко имаш ли 10 год.въобще?Първоначално написано от Muksataaa
ари бе кфо толкова че щял да те види лекар а баща ти нищо няма да направи по въпроса не си първия на които се случва на всяко 3то момче му се случва .
Не братле, аз не съм си виждал главичката![]()
моля обеснете по подробно 6ото ни6то не разбирам![]()
![]()
![]()
![]()
noobПървоначално написано от Големата Пушка
на колко го си...ако си до 15 или макс 16 може да е нормално по трудно да става.Ако си на повече може да е болестно състояние, докторите обаче могат да ти махнат излишната кожичка без проблем в днешно време, ще обрежат хубавичко.
Абе и мойта беше така кат бях малък....но недин ден я напънах и се отлепи ама малко болеше и ся нямам проблеми с това но често ми се зачервява зад главичката там където беше слепнало...но нито боли нито сърби![]()
И мойта беше така като малък ама разбрах че имало така нареченото "жулене" и почти всеки ден си го правех това.... след около една година се разлепи отвсякъде... успех