- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Гланц :))
ей можете ли да ми предложите някакъв гланц за устни щото много ми се напукват начи...та реших да ви попитам![]()
благодаря на всички предварително :P
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
tozi na Nivea e hubav,ina4e v4era si kupih nqkuv ot aptekata mn gotin bulgarski,mislq 4e se kazva4e Fresh
с гланц не става земи си балсам за устни - на нивеа верно са добри, ама са цветни![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
ne sa vsi4ki cvetni ima si podhranva6ti ovlajnqva6ti i t. n.Първоначално написано от alice sw
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
to4no taka qvno ne si zapoznat/a s produktite na nivea!Първоначално написано от marina star
ima mn qki koito ne sa cvetni !
Освен с балсам можеш и да си сложиш мед върху устните-също помага
на NIVEA не са лоши,на AVON има също много хубави![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
На Nivea много ти го препоръчвам!Особено тъмносиния, е много хубав.
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
само не мога да разбера защо всички с толкова доволни от нивеа и на всички им действа добре а на мен ми напуква жестоко устните.... нз що става така... и тъмносиния и еидн розав и един жълт дет е лимон....Първоначално написано от reason
Daaaaa to4no tozi mai si bqh zela kato mi se bqha napukali ustnite do takava stepen 4e ne mojeh da se usmihvamПървоначално написано от LoCo^GiRL
Pomaga naistina.Idi v aptekata tam trqbva da ima.
Ооо напълно съм съгласна той е много добър.А и той много ще ти помогне на напуканите устниПървоначално написано от reason
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Na Nivea ili Golden Rose
и на леокрема са хубави балсамите.
slagai si med na ystnite kogato si vuv vas ina4e balsam4e...az li4no na niveq ne gi haresvam mnogo sa mi suhi a predpo4itam po mazni4ki ima edni mnoogo hubavi po 1 lv v aptekite,v magazinite....mn sa mi hubavi osobeno s aromat na pupe6
Аз имам на Leocrema много за хубави около 5 лв.са майче.
определено Nivea - много са добри
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
Мдам аз тези исползвам , много съм доволна!Първоначално написано от LoCo^GiRL
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Ами на Nivea има един гланц с синя капачка...аз него ползвам. Иначе има на Avon някви....ама нз кви са и дали са хубави![]()
Avon?Или Oriflame случайно?Абсурд!От тея боклуци най-много да стане още по-зле!
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
и аз сам на тфоито мнениеПървоначално написано от 6emet4e
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........