- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- piercing na ezika
darja da kaja nqkoi ne6ta otnosno piarcinga na ezika.abe hora v toq forum q se osaznaite be kvi gluposti govorite.purvo kato si napravi6 piercing ne boli!!!!!!!!!vtoro nikvi supi ne trea da qde6 be vie ludi li ste 4etoh nekva tema ama tq be6e zaklu4ena super idiotski komentari ima6e trea da qde6 1-2 sedmici samo supi i plodove nikvo mlqko 6toto imalo bakterii....ehee 4akai be.leko.lekoo.edinstveno ne trqbva da pie6 alkohol 6toto 6tipe ne za drugo!i ne e zaduljitelno da se qdat supi i kvoto i da bilo az kato si probih ezika 2 4asa sled tva qdoh 1 sandvi4.malko e gadno dokat svikne6 s obicata.a su6to taka pi6e trea 1 put sedmi4no s nekuv raztvor da promiva6
leko bace.3 puti dnevno pone kuv 1 put sedmi4no to 6e ti izsuhne ezika.i se nau4ete da pi6ete kakto trqbva v bulgarskata azbuka ima bukva ъ!!!!!!!!!ne da mi slagate edinici.
а ти вземи се научи да пишеш на кирилица преди да съдиш хората за писането!!!!!!!!!!!!!!![]()
THE GREATEST THING YOU'LL EVER LEARN IS JUST TO LOVE AND BE LOVED IN RETURN
prosto mi e po-udobno na latinica v momenta ina4e si pi6a na kirilica.
Da taka si e!az oba4e si pix alkohol!ne me 6tipe6e izob6to!Първоначално написано от mnogo ste smotani.
![]()
![]()
оф много си умна/умен просто нямам думи!!! това 4е на теб ти е минало леко не зна4и 4е при вси4ки е така!има хора които не могат да говорят два дни след това,хора които много ги боли и не могат да издържат,а алкохол не трява да се пие защото езика се подува!!пак повтарям-това 4е не се е слу4ило с теб не зна4и 4е по принцип не се слу4ва!!!
ami tva za cigarite verno-kolko vreme sled tva ne moje da se pu6i?![]()
abe hora, vie normalni li ste be? 1vo nikoi ne e kazala che TRQBVA da se qdat samo supi, a 4e e preporu4itelno...2ro NE SE QDAT MLE4NI PRODUKTI zaradi bakteriite! ne se PROMIVA6 vednuj sedmi4no, a se JABURI6 sys SANDRIN nqkolko puti na den dokato zazdravee pierc-a i t.n. i t.n.. i da, pu6i se.Samo 4e sled vseki 2-3 cigari se jaburi...
Само не мога да разбера като сме тъпи и форума е тъп какво правите тука?
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()