- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да преодолеете страха от първата целувка?
Как да преодолеете страха от първата целувка?
Голям проблем за тийнейджърите в днешно време е първата целувка. Всъщност ако се замислите има хиляди причини, които могат да ви покажат, че не трябва да изпитвате страх. Вярно е, че тя ще ви остане спомен задълго, но никой не очаква от вас да бъде перфектна! Освен това, след нея ще имате още много други шансове и ще подобрите уменията си. Целувката е признак на любов и стремеж да покажеш на ближния чувствата си. Човекът, на когото ще поверите вашата първа целувка трябва да е някой, когото наистина харесвате, тогава усещането е по-истинско и доставя повече удоволствие. Първата целувка не трябва да бъде приемана като нещо страшно, само защото още не сте усвоили техниката. Когато настъпи моментът, забравете за страха, оставете партньора да ви води и се отдайте на мига без никакво притеснение. Всичко ще стане без проблеми и ще ви остави незабравим и хубав спомен.
Хехе, аз бая отдавна съм преудоляла този страхАма си мисля, че днешните тийнчета не са никак стеснителни и първата целувка не е голям проблем
![]()
Не съм много съгласнаПървоначално написано от iskamTe_vednaga
Те в 8-9 клас правят вече и някои други неща
![]()
Аз нямах такъв страх,когато се целунах за пръв път с приятеля ми.Просто той си сложи езика в устата ми,това направих и аз,но май се справих добре!Не е нужно да има такъв страх просто...
Когато се целувах за първи път, на приятелят ми също му беше за първи път и двамата знаехме това, така че и двамата не ни беше страх. Ама то пък може да се страхуваш и притесняваш, ако примерно си излъгал въпросното момче, че си се целувал(а) вече... тъй че, няма от кво да се притеснявате, целувайте се повече!![]()
![]()
Божествена лудост ли ме обхвана?
Е да...и такива неща се случват,ама те са по-редки.Първоначално написано от iskamTe_vednaga
Аз съм 12-ти клас и още не съм се целувал![]()
parvata celuvka za vseki chovek , pone za momichetata si e mn vajen moment.cql jivot shte pomnish parvata celuvka. i az kato si spomnq sqkash se pritesnqvah ot purvata celuvka i iskah da e s choveka koito haresvam.i taka i stana .beshe s momcheto koeto adski mn haresvah i vsichko beshe neochakvano samo dokato govorihme toi se oburna kum men(tai kato udobno se beshe razlegnal varhu mene) hvana me i me celuna.beshe mn mn qk moment za mene.![]()
![]()
![]()
когато аз целунах за първи път, момчето дори не разбра, че ми беше за сефтепонякога подобна "анонимност" доста помага да се отпуснеш и след целувката да погледнеш човека смело в очите, а не да забиваш поглед в земята
Mnogo tineijari se pritesnqvat ot svoqta 1 celuvka savsem normalno e
1 celyvka e vajna i za dvata pola
Konfucii kazva: 6tom ne6to se pravi sys jelanie to stava perfektno .
Povtorenieto e maika na znanieto ,tka 4e malko pove4e poftoreniq i stava6 profesionalist v kisses![]()
Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo
..ee..mi...i az ne sa sa se celuvala..a pak sam na 15....ne znam...
Moqta purva celuvka su6to moga da kaja 4e ne be6e suvsem s podhodq6tiqt 4ovek,no haide...4estno da vi kaja predi tova i az malko se strahuvvah no sled tova razbrah 4e nqma smisul za6toto kato za na4alo nikoi ne iziskva 4ak tolkova mn ot teb,prosto da go obi4a6 i da mu go kazva6 i pokazva6.Puk nema zna4enie kak se celuva6 pone za na4aloto,a sled tova natrupva6 opit i stava6 vse po-dobur v celuvkite!
![]()
Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!
tazi avtorka na temata se pravi edni takiva temi...qki4ki
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
Гадно, но още по-гадно е когато осъзнаеш, че онзи, който искаш да целунеш не те обича и вече те е изкарал от живота си. Осъзнаваш, че не те обичат, пренебрегват те и изведнъш си забравен. Не знам какво е да целунеш някого, искам да знам, но ще ми е трудно да се доверя на когото и да било.Първоначално написано от Tuka potrebitel nema :)
Черен Принц
mn qKa teMi4ka bRe :P NqMa oT kFo da se stRahuVate be hoRaaRe kisses na si4ki {{P}}
амии няма от какво да се страхувате.. никак дажепримерно аз малко се притеснявах и ми казаха че е същото като да ближеш сладолед.. хаха
амии всъщност 1та ми целувка стана някак си бързо , дори не си я спомням ясно.. не е толкова трудно няколко пъти като се поцелувате и всичко ще е ок
![]()
Казвате си: "Сега или никога!" и го правите.Първоначално написано от iskamTe_vednaga
![]()
ммм моята първа целувка изобщо не ми харесапърво беше с неподходящ човек, освен това в момент, в който не очаквах, стана супер на бързо... ииии след това като натрупах малко опит разбрах че тоя хич не е разбирал от целувки
. А за страха- тооо тая целувка така изведнъж ми падна, че нямах време да го изпитам тоя страх
. Иначе естествено преди това съм се страхувала дали ще мога да го направя добре, но осъзнах че няма място за страх! айде хорица да живее целувкатааа
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Spox az su6to ne bqh se celuvala .. a i neznaeh 4e 6te se celuvam do momenta v koito moito mom4ence ne me celuna mislq 4e nerazbra 4e sum neopitna ,puk moje da sum se spravila.Mislq 4e e 2-roto za6toto sledva6tiq put kat se vidqhme otnovo me celuva purvi .. oba4e ne hodim i neznaej kfo da mislq prosto se celuvahme kudeto se zase4em nasame ..Vqrvai v sebe si .. i se celuvai s koito iska6 oba4e pomni 4e istinski sa tezi celuvki koito sa jelani s nqkoi koito haresva6 ! Usspeh i ne se pritisnqvai !
Vliubena v usmihnati letni dni,eto me.Slunceto revnuva me i s lu4i ,gali me.Po-stastliva sum ot predi,znae6 li 4e pri4iata pak si tii..TO4NO TII v gore6ti no6ti to4no ti..
kogato na men mi predstoeshe pyrvata celuvka se pritesnqvah mnogoooo...no v posledstvie rzbrah 4e e nqmalo zashto da izpitvam tozi strah...![]()
![]()
![]()
ne sex be hora, a celuvka !
![]()
kakav strah?!