- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 10 признака, че си влюбена
1. Когато го видиш ти се подкосяват краката.
2. Когато говориш с него приказваш несвързано и се притесняваш.
3. Отделяш повече време за външния си вид.
4. Умишлено ходиш на местата, където той ходи.
5. Търсиш поводи да го видиш.
6. Сънуваш го.
7. Докато си в час си мислиш за него.
8. Ако е наблизо си мислиш: "Дали изглеждам добре".
9. Разпитваш приятели за него-кога е роден, телефон и т.н.
10. С приятелки понякога го следите.
Е,това е когато си на прага да се влюбиш или вече си влюбена,но не си още с човека,който си на път да заобичаш.
hahahh tva mi haresaПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
![]()
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Е ае сега кво ще ми се правите на големи какички и батковци с изказвания "ми тва е за 5-ти(3-ти) клас..Нима отричате,че като видите някоя мацка и не ви се подкосяват краката?Или че не разпитвате за нея?Или че не се безпокоите как изглеждате???
Изключение прави само следенето,което е 1 от 10...
А темата е хубаваТва бях го гледала в един сайт.И между другото съм изпитвала и десетте наведнъж миналата година
много щуро беше
![]()
![]()
Ако не изпитвате тези неща значи не сте влюбени. Единствено това със следенето е малко крайноПървоначално написано от e_l_i_z_a
А искам да попитам всички които се присмяха на темата те какво изпитват като са влюбени? Не реагират на присъствието на любимия, или занемаряват външния си вид?
Определено съм влюбенаСамо че не само с тези неща се изчерпва описанието на един влюбен. Има още мнооого, а и за всеки е различно
![]()
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
Това е просто физическо привличане, но не и любов!
Любовта е много повече от тези мимолетни простотии, но явно не сте я изпитвали...
Аз съм сравнително малък (13) и тва със следенето.... ми бебешко еПървоначално написано от e_l_i_z_a
![]()
няма любов
Господи,прости за живота ми и в грях за това което съм,ще бъда или бях.Готова съм в Ада да горя цяла вечност за да си върна дори за миг неговата любов и честност
за мен това са 100 % глупсти ... съжалявам че трябва да прозвучи толкова брутално но е така ... Несигурни са хорицата на по 10 - мах 15 години ... ,който си мислят че всичко се ядеПървоначално написано от e_l_i_z_a
а и за подкосяванете на краката - не съм момче , но им се подкисява нещо друго ... не краката
А относто това темата има и някои неща който са верни , но не всичко
Кой клас трябва да си,за да разбереш че си нещастно влюбен/а?Ако не си го изпитвал просто не се изкавай грубо,поне не в този разделПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Emi sujelqvam ama i az 6te se napravq na "golqma kaki4ka" qvno6toto izob6to ne sum suglasna s temata!Ima razli4ni tipove hora koito izpitvat razli4en vid lubov i ne vinagi razpitva6 za telefona mu!Nai malkoto znam ot opit 6toto sum bila i sega sum vlubena i povqrvai mi nqma takiva raboti.tva 4e pri teb e taka e drug vupros ina4e tva za men sa to4no nqkfi komersialni ligavi gluposti tip 5-7 klas
![]()
I feel like I'm all alone
All by myself I need to get around this
My words are cold
I don't want them to hurt you
If I show you
I don't think you'd understand
'Cause no one understands'
никой не може да ми каже и то чрез някакви глупави неща, дали аз съм влюбена или не. това са лапешки работи и пълни идиотщини
Колко познатоПървоначално написано от iskamTe_vednaga
, точно сега...
![]()
![]()
![]()
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
бих казал втори-третиПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Според мене е вярно,но мога да поспоря за 2-то и 10...Първоначално написано от iskamTe_vednaga
koalka
Мега фен
Местожителство: в София и в сърцето на един човек...
Пуснато на: Сря Ное 01, 2006 9:43 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Е,това е когато си на прага да се влюбиш или вече си влюбена,но не си още с човека,който си на път да заобичаш
ei koalka ti si ymen 4ovek
syglasna sam))
1. Когато го видиш ти се подкосяват краката. -> Мисля, че това е строго индивидуално. Ти като излезеш на среща какво? Неможеш да вървиш, защото са ти подкосени краката?!
2. Когато говориш с него приказваш несвързано и се притесняваш. -> Е бравос! Влюбена съм в учителката си по Химия... и Физика... и Биология. Много несвързано говоря с тях. Любов голяма!
3. Отделяш повече време за външния си вид. -> И какво? Като се влюбиш в някой си казваш: "Вече съм влюбена - трябва да кисна повече пред огледалото." ?!
4. Умишлено ходиш на местата, където той ходи. -> Само за пример: умишлено ходиш на училище?!
5. Търсиш поводи да го видиш. -> Не е нужно да търсиш повод, за да видиш някой. Просто отиваш и го виждаш. Какво е това (примерно) "Ама айде да отидем в парка, щото той бяга всяка сутрин там"
6. Сънуваш го. -> И ако не го сънуваш какво? Не си влюбена ли?
7. Докато си в час си мислиш за него. -> А ако си мисля за него в междучасието, това какво значи?
8. Ако е наблизо си мислиш: "Дали изглеждам добре". -> Да може би си го мислиш... ако си суетна кипра!
9. Разпитваш приятели за него-кога е роден, телефон и т.н. -> И му пишеш смс "Здравей! Не се познаваме, но аз разпитвах за теб. Даже знам в момента с какъв цвят боксерки си."
10. С приятелки понякога го следите. -> Следите го естествено... веднага след като сте поиграли на люлките.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.