Eтнис имам един модел на шон малто 2 чифта eS едните се скъсаха ма ги носа щото ме кефи модела много,всички носят етнис за съжаление ма просто има страшни модели супер стилни
Класика,черен кец бели връзки(тука са черни аре),вулканизирана подметка
Последно редактирано от Fisherman : 02-24-2013 на 12:44
Do minalata sedmica bqh s edni Adidaski no veche doide vreme za smqnaa .. Sega si kupih Supra..chuvala sam mnogo mneniq za tqh no sega shte vidq dali stavat..^^ :P
преди само Адидас и супри (отвратителни обувки) но сега се нося само с найк и ванс (това са възможно най-издръжливите обувки които можете да си сложите на краката + converse)
MatStar , Mania , гуменки от кофата :3 ?! Кой носи тия боклуци !? Ба'ти :*
А по въпроса - Nike . А да попитам що в горния ред са включени някви български некачествени боклуци , но никой не е включил доказани марки като Nike и Adidas , Converse, добре че някой се е сетил да добави Vans .
С Puma съм в момента - черни,високи,с бели връзки и отгоре,отзад с бяло кожено.
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn