- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какви кецове носите?
Кецове на коя марка носите?По колко врреме издържате с един чифт и какъв е той?
Diamond
Вече 3 месеца съм с тях и все още здрави
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
matstar \/
Ami az nosq Runners i sam sas tqh ve4e okolo 4-5 meseca
Сега иам една Мания.Иначе преди имах един Airwalk,един Fishbone който носих доста кратко време,едни Memphis One(невероятни кецове ултра здрави),едно Buffalo,което е ултра съдрано вече от носене ама сигурно го носих година и нещо,а да имах и за кратко един Homeboy.
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Lakai и Emerica... хах и нито едни не са включени в анкетата..![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
scechers- mn sa zdravi, napravo im se u4udvam
в момента в обръщение са едни DC, които са по-стари, по-вмирисани и по-нискокачествени и едни Etnies които много си харесвам, не се вмирисват грам и ги пазя много: никога не излизам с тях в кално време, видя ли точица я почиствам, в резултат на което за 4 месеца носене изглеждат като нови.
mi DC na godina i polovina sa i Globe na 2 godini!!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Нося гуменки на Lakai и Osiris.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
любимите ми са на Lakai - вече повече от две години... луди обуща. имам едни на DVS, които пак си издържаха супер много, ама не ги нося и едни на Osiris, които са тъпи.
иначе си имам и едни гуменки за 8 лева от Илиенци и едни Underground, които ми топлят душата![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Нещо виждам имената само на скейт фирми. Ми аз пък си нося Adidas
дай като отговор и Adio те също са известни аз съм с тя х отскоро![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
Mania<ei takia zeleni kat tva 4ove4e sa mi hah
за тези иде реч, ако имаш такива предвидПървоначално написано от BornFromPain
ама, като изключим, че са яки на външен вид, изобщо не са кой знае колко здрави за парите си... разшиват се, отвътре се изтърбушиха
и сега са на обущар за втори път. а иначе в сайта им какви яки модели има!! в Горгон са 5 гуменки ебати. не знам дали може да се поръчват...
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Конвърс
ванс
1-вите са ми такива:
а другите са като на пича черните,само че са червено с бяло
![]()
Osiris. Мисля да изпробвам KUSTUM. Изглеждат доста здрави и са на доста прилична цена.
LAKAI - na 1 mesec sa..zasega![]()
world of insanity supposes that good things would never come to an end!! =)
mat![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват