- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Za6to mom4etata sa tolkova sramejlivi?
mi vqrno e ama ako go obi4ash shte trqbva ti da poemesh iniciqtivata:P
емиии повечето момчета наистина са много срамежливи.. и аз тва се питам защо ама..Първоначално написано от kupondjiikata
![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
zavisi ot mnn raboti ako pita6 men)
И най-гадното е, че въобще не си помагат с тази своя срамежливост. Някак си отблъскват момичето.Поне при мен е така. В смисъл сладко е, даже много, да са по-затворени, замислени, но могат да създадат впечетление, че не се интересуват от даденото момиче и тя да се откаже. Не мислите ли?
![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
да наистина има много притеснителни момчета...заебиги тея хаха
SEGA IZLUSHAITE MOQTA ISTORIQ :
KAK DA NE SYM SRAMEJLIV, SLED KATO ABSOLUTNO VSICHKi PUTKI DO SEGA DETO SAM PROBVAL DA SVALIA SA ME PRAVILI ZA SMQH PRWED MNOGO HORA. NE KAZVAM za EDINICHNI SLUCHAI. GOVORQ VI ZA OPIT NATRUPAN S GODINI. SEGA SYM NA 20! ZA MINALOTO LQTO PROBVAH PONE S 5-6 RAZLICHNI I SE NE SE POLUCHAVASHE. MOMENTO MI SE VRUZVAHA, NO POSLE ME UDRQHA MNOGO JESTOKO. I TOWA E STAVALO PRED OCHITE NA VSICHKITE MI PRIQTELI. SAJALQVAM AZ POVECHE NIKOGA NQMA DA NAPRAVQ 1VATA KRACHKA. KATO ISKATE DA SE EBETE S NQKOI TUPI PUTKI NE SE PRAVETE NA 2 I POLOVINA![]()
![]()
![]()
![]()
Абсолютно си прав усмивки намеци и на края кво .........Първоначално написано от Анонимко
Събираш сили заговаряш и получаваш унижение за награда придруженно със смях или поглед като ударена с мокър парцал![]()
и аз бях много срамежлив но видях че от това нямам почти никаква полза и сега изведнъж се промених много и наистина така е по добре !
Първоначално написано от Анонимко
да вярно е това е много малумно нещо което правят по готините момиче фърля ми погледа ала бала целуне ме един-два пъти и после изведнъж кво ? нищо
Незная аз съм срамежлив на моменти а на всички тия тъпи путки деот се надъхват че са много хубави моа само да им кажа ДА СИ >>>> МАЙНА!![]()
ВИЖ МЕ!Ела със мен да ти покажа,къде съм бил,с кого съм спал,за какво съм се борил и как съм оцелял!
А защо момичетата са толква срамежливи!?Има ли такава тема?
Може ли да заговориш момиче което по цял ден те гледа а то да унемее
Тази е мойта История бях чувал сякакви налудничави глупости но нещо такова не очаквах...... Може би и авторката на тази тема е срамежлива аз поне се гордея със себе си,че превъзмогнах сратхът си!
И как като още никой не е направил крачката...мн се обичкате?Пък и не всички момчета са срамежливи...и не е нужно само те да правят първата крачка..верно нищо няма да ти стане ако ти я направиш...но при всички е различно..и от ситуациите зависи![]()
Бре, ако бях извънземен и сега трябваше да си права изводи от всички тези постове, то той би бил - Защо хората са доминиращият вид на Земята бе?!![]()
Chisto i prosto - Mujete tursqt, jenite predlagat... Eto ot tam idva problema. Za tova mogat da pravqt s nas kakvoto si iskat![]()
![]()
някои момчета са срамежливи за да има какво да питат любопитните момиченца като тебе![]()
![]()
![]()
Da se izkaja i az :P
Ami da ti kaja pri vsi4ki e taka no do edno vreme....... lipsa na opit
posle kat stanat ve4e "svalq4i" si4ki se msilqt za golqma rabota i kazvat
ne mi puka za ni6to vse mi edno i neznam si o6te kvo kato otri4at istinata i se mislqt za mn gotini i taka tuka vidqh nqkolko mnenie det se msilqt za turbo gazzari visoko obortni hora koito "ne im puka"
skriite se nqkade na vseki mu puka za ne6to ako ne ti puka za ni6to zna4i nqma6 ni6to!
Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo