.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 68
    Арабелла
    Guest

Майка ми ми открадна гаджето!

Аз съм на 18, майка ми на 38. Приятля ми е на 25. Хванах го преди малко като се прибрах в нас, заедно с майка ми на дивана... не ми се описва повече, сами се сещате за какво става дума...ужас.!!! Объркана съм, какво да правя??? Дайт съвет

E*i mu maikata! Hmmm ... mai ne prozvu4a mnogo na mqsto!
    Emi maika ti qvno e golqma palavnica...togava nai-dobre kaji na ba6ta si...toi 6te gi podredi i dvamata

Guest
    tova ako go napravi maika mi .... nz... nikoga poveche nqma da i progovorq.. zabravam za neq !

Guest
    arabelki, mili4ka, svikvai! nqkoi muje se imat pove4e ot 1 jena...

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Ми аз кат се знам къв съм ще взема да утрепам некого ма ти не го прави просто спри да и говориш като за начало... ..о,да и на него също!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Ебавката я бива Направете тройка бе

Голям фен

.

За "приятеля"- ясно!Без него! Но майка ти....Като начало спри да и говориш.После като се поуспокоиш и разгледаш трезво нещата, ще преценяваш.
    По-добре не казвай на баща си.Ще се получат много сериозни усложнения и ще рефлектират върху теб.Взе пак това е само една сексуална забежка

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Initial_D
    Ми аз кат се знам къв съм ще взема да утрепам некого ма ти не го прави просто спри да и говориш като за начало... ..о,да и на него също!
    PODKREPIAM
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Супер фен
    Ами зарежи го..не мога да разбера защо майка ти е решила да ти го отмъкне..тя разведена ли е или какво?
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Мега фен Аватара на koalka
    Ако темата не е ебавка...бих се разсърдила на майка ми,а него бих го зарязала естествено.

Zashto ne se vklu4i ? Ama interesnoto e 4e toi e izbral maika ti koqto e na 38 a ti si na 18 Tq po gotina li e ?

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...

Re: .

Цитирай Първоначално написано от m.j.a.
    За "приятеля"- ясно!Без него! Но майка ти....Като начало спри да и говориш.После като се поуспокоиш и разгледаш трезво нещата, ще преценяваш.
    По-добре не казвай на баща си.Ще се получат много сериозни усложнения и ще рефлектират върху теб.Взе пак това е само една сексуална забежка
    =D>

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    На майка ми не бих проговорила. Като я видя ще й кажа само 'Не го очаквах от теб' и повече не я познавам. На него също няма да проговоря. А на пук на всички ще си хвана няк'во гадже и ще го заведа у нас.../щях да съм малко по-шумна.../ и майката там да си се пука от яд, гаджето също.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Няма да им проговоря и на двамата.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

ако това е вярно...

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Guest
    Заеби го

Rengi88
    Guest
    Maika ti e mrysniza golqma!!! Na edna moq friendka sy6toto i se be6e slu4ilo minaloto lqto i sega po4ti ne si govorqt s maika si. Sys sestra mi si kradem gadjeta ama s maikite e lo6o be

Цитирай Първоначално написано от Rengi88
    Maika ti e mrysniza golqma!!! Na edna moq friendka sy6toto i se be6e slu4ilo minaloto lqto i sega po4ti ne si govorqt s maika si. Sys sestra mi si kradem gadjeta ama s maikite e lo6o be
    хаха върно вярно

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Голям фен
    Град
    Memphis
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Голям фен
    Град
    софия
    :P \/ =D> [-o<

Готина ЕБАВКА ЧАК ЗАТЪПЯХ

Хахаха ебати иронията
    Ми събет от мен-вземи 1 тръба и ги пребии и 2мата,или направи 3ка с тях
    2т.

Просто една
    Guest
    Темата е доста сериозна. В много семейства се срещат млади и незадоволени майки, конкуриращи щерките си.

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ако темата не е ебавка...бих се разсърдила на майка ми,а него бих го зарязала естествено.

Фен Аватара на Alice Fox
    Град
    ...до теб...и преди да се усетиш ме няма..
    Не е задължително да е ебавка...една моя приятелка имаше същия проблем така,че не бих се учудила да е вярно...хората на стари години ги пере хормона...
    Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing

Цитирай Първоначално написано от PaSsioN_GiRL
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    сугорно е ебавка ако не е така да го докаже

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си