- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Майка ми ми открадна гаджето!
Аз съм на 18, майка ми на 38. Приятля ми е на 25. Хванах го преди малко като се прибрах в нас, заедно с майка ми на дивана... не ми се описва повече, сами се сещате за какво става дума...ужас.!!! Объркана съм, какво да правя??? Дайт съвет![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E*i mu maikata! Hmmm ...mai ne prozvu4a mnogo na mqsto!
Emi maika ti qvno e golqma palavnica...togava nai-dobre kaji na ba6ta si...toi 6te gi podredi i dvamata![]()
tova ako go napravi maika mi .... nz... nikoga poveche nqma da i progovorq.. zabravam za neq !
arabelki, mili4ka, svikvai! nqkoi muje se imat pove4e ot 1 jena...
Ми аз кат се знам къв съм ще взема да утрепам некого ма ти не го прави просто спри да и говориш като за начало.....о,да и на него също!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
За "приятеля"- ясно!Без него! Но майка ти....Като начало спри да и говориш.После като се поуспокоиш и разгледаш трезво нещата, ще преценяваш.![]()
По-добре не казвай на баща си.Ще се получат много сериозни усложнения и ще рефлектират върху теб.Взе пак това е само една сексуална забежка![]()
Първоначално написано от Initial_D
PODKREPIAM
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Ами зарежи го..не мога да разбера защо майка ти е решила да ти го отмъкне..тя разведена ли е или какво?![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Ако темата не е ебавка...бих се разсърдила на майка ми,а него бих го зарязала естествено.
Zashto ne se vklu4i ? Ama interesnoto e 4e toi e izbral maika ti koqto e na 38 a ti si na 18 Tq po gotina li e ?
На майка ми не бих проговорила. Като я видя ще й кажа само 'Не го очаквах от теб' и повече не я познавам. На него също няма да проговоря. А на пук на всички ще си хвана няк'во гадже и ще го заведа у нас.../щях да съм малко по-шумна.../ и майката там да си се пука от яд, гаджето също.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Няма да им проговоря и на двамата.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ако това е вярно...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Заеби го
Maika ti e mrysniza golqma!!! Na edna moq friendka sy6toto i se be6e slu4ilo minaloto lqto i sega po4ti ne si govorqt s maika si. Sys sestra mi si kradem gadjeta ama s maikite e lo6o be![]()
хаха върно вярноПървоначално написано от Rengi88
![]()
![]()
![]()
![]()
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
\
/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
=D> [-o<
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Готина ЕБАВКА ЧАК ЗАТЪПЯХ
Хахаха ебати иронията![]()
Ми събет от мен-вземи 1 тръба и ги пребии и 2мата,или направи 3ка с тях![]()
2т.
Темата е доста сериозна. В много семейства се срещат млади и незадоволени майки, конкуриращи щерките си.
Първоначално написано от koalka
Не е задължително да е ебавка...една моя приятелка имаше същия проблем така,че не бих се учудила да е вярно...хората на стари години ги пере хормона...![]()
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing
сугорно е ебавка ако не е така да го докажеПървоначално написано от PaSsioN_GiRL