.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Коз - не става дума за белот

Мале, може ли някой да ми намери семена от канабче. Бах мааму и кон, кой го бойдиса зелен? Значи един пич има вила, на сред пущинака. Ама ква растителност, мога да отглеждам с килограми човек, няма да давам повече детайли, по съобразителни причини. Голямио възнаграждение, знам как се отглежда, просто ми трябват семена, или не-сушена трева, но по-добре семена!

Супер фен
    Нали знаеш че форума е под наблудението на Столична дирекция на вътрешните работи и НСБОП?
    2т. системно

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Нали знаеш че форума е под наблудението на Столична дирекция на вътрешните работи и НСБОП?
    hahahhahaha

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)

Re: Коз - не става дума за белот

Цитирай Първоначално написано от Пустиняка
    Мале, може ли някой да ми намери семена от канабче. Бах мааму и кон, кой го бойдиса зелен? Значи един пич има вила, на сред пущинака. Ама ква растителност, мога да отглеждам с килограми човек, няма да давам повече детайли, по съобразителни причини. Голямио възнаграждение, знам как се отглежда, просто ми трябват семена, или не-сушена трева, но по-добре семена!

nirvana-seeds.com

купи си ги..тук всеки ще те излъже..аз мога да ти дам, но не получавам нищо в замяна, така че..

Фен Аватара на bruteca
    Град
    Ghetto Sofia
    ima si dilari za taq rabota brato ako ne poznaaa6 takia ...... si preeeban

dam moga da ti namerq semenca
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си