- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Само да попитам...
Значи ситуацията е следната...любовта ви ви казва когато сте заедно смисъл на живо че ви обича но когато чатите и ти му казваш "обичам те" той само се усмихва как ще си го изтълкувате....BTW той ви е казал обичам те само един път няколко дена преди да стане тва в чата..аз лично си няям понятие как да го тълкувам за тва питам вас...![]()
Еми.. не знам, може би не обича честата употреба на този израз ...
Защото за мен лично "Обичам те" означава прекалено много, има много чувства вложени в този израз и той не трябва да се казва, без да го почувстваш, както и честата употреба не е препоръчителна, защото в един момент ще загуби своята стойност и сила..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Чесно казано и аз съм си го мислела тва....но просто ми стана някво странно щото той само се усмихна...а и понякога ми прави впечатление че се държи адски мило с мене а друг път за него аз съм все едно парцал..в смисъл се държи с мене както с всяко друго момиче вулгарно и т.н. а не както с момичето което обича...просто ми е някво адски объркано но да чукна на дърво лошото му отношение не се е повтаряло мноу пъти и да са надяваме че няма да продължи...:P....
Не искам да те стряскам ,но по принцип като си чатя с някое момиче и то ми изръси "Обичам те...и т.н" като не мога да отговоря със същото просто се усмихвам и гледам да сменя темата на разговор. Може би човека не е сигурен в чувствата си към тебе .Първоначално написано от FaTaLn0t0_LaDy
Щом се чувстваш объркана трябва да говориш с него,да му кажеш,че не са ти приятни тези различни насторения в поведението му.Кажи му,че не искаш да се държи вулгардно.А относно това дали те обича и защо не го казва често-може да има две ситауции:1.Може да не те обича,а просто така да го казва и за това да не го казва често и 2.Просто да не обича да показва чувствата си и да му е някакво странно.
Но мисля,че ще е добре да го питаш самия него.
Първоначално написано от Forslor
emi az dokolkoto si spomnqm napisah che mi go e kaal na jivy a po chata ne e...i dvamata kato razgovarqhme mi kaza che mu bilo po sigurno da mi go kazva v ochite zashoto moji da pochne na vsqka po chata da i se vricha v lubov...i mersi za otgovorite....
щом ти го е казал значи го чувства наистина. аз съм на мнение, че хората, които казват тези думи по-рядко, са по-сериозни в отношението си към подобни чувства и заслужават доверие.
та според мен няма смисъл да се тревожиш. може би просто не обича да го повтаря наляво и надясно и това, че не ти го е написал в скайп не е причина за притеснения от твоя страна
Evala!Първоначално написано от miloto_girl-4e
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Mersi na sichki za suvetite mnoy mi pomognahte..
e, значи вече всичко е ясноПървоначално написано от FaTaLn0t0_LaDy
peace![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
valantain_love..да така е вече...\/....![]()