- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- vaginalna te4nost
abe momi4eta,
q da vi pitam 4uvstvate li se neudobno kogato po vreme na lubovnata igra se podmokrite i kogato priqtelqt vi vi svalq belioto i vidi vaginalnata te4nost po tqh???????![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
няма от какво да те е срам бе душко.Все едно него да го е срам като му стане,примерно....
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Трябва ли?Май не, според мен това е нещо нормално. Пък и да ти кажа той едва ли мисли точно за това преди секс.
![]()
2т. системно, бан по профил и ип.
Нее.. не ми е неудобно. Тва зна4и 4е съм супер възбудена и той може само да се радва![]()
![]()
Робинята на Quench
Ne,za6toto tova vazbujda o6te pove4e priqtelq mi!
i na men zatova si go svalqm sama pove4eto puti i go zahvurlqm nadale4
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Ами първия път ми беше неудобно,но след това за какво?Все пак това си е нормален секрет.Както те изхвърлят секрет така и ние!Пък и той е наясно знае че е нормално!Така че изобщо не се притеснявай
Луда ли си?Първоначално написано от tedinkata_
обичаме
едва ли има момче което да се погнуси от вагинална течност \
/
маа фака
hforce....много си прав.Ама има доста момчета които необичат да лижатПо темата ... Ми не..от какво да ме е срам? Приятеля ми да не е на 12 ...или пък аз
Това е нещо нормално...признак за силна възбуда.Може само да се радва ..както и го прави.Това възбужда приятеля ми...От какво да ми е неудобно?
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
blagodarq na vsi4ki za otgovorite!mislq 4e me ubedihte v pravotata si!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Това е хубаво.Мисля, че наистина няма от какво да ти е неудобно.А и 98% на мъжете им харесва това.Бъди спокойна![]()
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
На мен ми харесва... меко казано ме побърква.. да я видя мокричка...![]()
Радвам се и още какПървоначално написано от SINDEL
Само като пипна ии като е мокра ми е ясно, че всичко е ок
Като се замисля Аз само докато и говоря и тя се подмокря
Т'ва ме искарва извън релси иии още повече се надъхвам
Никви Грижи![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
Мммм напротив, даже веднага казвам на приятеля ми и него го кефи. Не мога да си представя на някое момче да не му хареса.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()