.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    уффф
    Guest

Ужас!Не зная..помогнете,моооля Виии

Не знам какво да правя, чуствам се ужасно от това което ми се случи вчера.Никога не съм си мислел, че може да ме сполети подобно нещастие.Сега мисля за самоубийство защото се чувствам омърсен, омерзен...ужасно е.
    Аз съм на 14 год.Вчера към 8 и пол докато минавах през Борисовата градина отидох до единия от паметниците да се изпикая.В този момент ме видяха 3 баби и хукнаха с бастуните си към мен крещейки, че съм хулиган, невъзпитан и тем подобни бабешки идиотизми. Аз не можех да избягам щото гащите ми бяха свалени а и не се бях изпикал още докрай. А те дойдоха, едната ме удари с бастуна си по главата, много ме заболя и паднах на земята.Тогава и трите започнаха да ме удрят коя където свари и тогава започна най-лошото!!! Едната си вдигна полата тип фуста, не знам кога си е свалила гащи, чорапогащници, сичко , хвана ми пишката и започна да я дърпа на горе.Много ме болеше и се повдигах.От това се възползва другата баба като каза на третата да ме държи здраво и ме обърнаха и ми вкараха бастуна в дупето.Гадно, болеше но не знам защо се възбудих.Тая която си беше дигнала полата ме накара да легна по гръб и се качи в/у мене и си го вкара.Миришеше на нафталин и склероза.Другата продължаваше да си вкарва бастуна в ануса ми, а третата говореше гнусотии и ми държеше ръцете.Гавриха се с мен близо половин час и после избягаха докато се съвземах.
    Сега не зная защо живея..банята не можа да измие миризмите им от мен.Майка и татко ме гледат странно , а не съм им казвал нищо.Сигурно им мириша на бабички.Мразя бабичките и никога повече няма да ходя у бабини....

що не ги преби бе хахахахахаа ебаси лудите бабички лудорий
    118 Простащината
    получава бан по ип и профил, поради системни нарушения на 2, 11 и 8 точка от правилника.

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Maleeee ujas ko e tva ne6to e?Ne sam znaela 4e bulgarskite babi4ki sa tolkova perverzni...Demek sa te iznasilili oli maiko!tctc-opla4i se nqkad ebe ne moje taka aaaa...Oh gorkoto-ne se pritesnqvai,to 4e nqma da go zabravi6 nqma skoro,ama ne mu misli mnogo,sasredoto4i se varhu nqkakva deinost da pozabrai6,4e zle...

Мега фен Аватара на koalka
    Да бе!100% някой ще ти повярва.

Guest
    spored men tva e ebavka ...

Застреляй се и се обеси...едновременно

Мега фен Аватара на quench
    А защо не искат с мен да спят,мамка им и бабички!? Защо като им се натискам в тролея и нито една не ме обара по ташака? Дееба и късмета имам и аз...

Ноубади лавз мииии!!!!
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Фен
    Град
    Dance Department
    Дано да се базикаш

Re: Ужас!Не зная..помогнете,моооля Виии

Цитирай Първоначално написано от уффф
    Не знам какво да правя, чуствам се ужасно от това което ми се случи вчера.Никога не съм си мислел, че може да ме сполети подобно нещастие.Сега мисля за самоубийство защото се чувствам омърсен, омерзен...ужасно е.
    Аз съм на 14 год.Вчера към 8 и пол докато минавах през Борисовата градина отидох до единия от паметниците да се изпикая.В този момент ме видяха 3 баби и хукнаха с бастуните си към мен крещейки, че съм хулиган, невъзпитан и тем подобни бабешки идиотизми. Аз не можех да избягам щото гащите ми бяха свалени а и не се бях изпикал още докрай. А те дойдоха, едната ме удари с бастуна си по главата, много ме заболя и паднах на земята.Тогава и трите започнаха да ме удрят коя където свари и тогава започна най-лошото!!! Едната си вдигна полата тип фуста, не знам кога си е свалила гащи, чорапогащници, сичко , хвана ми пишката и започна да я дърпа на горе.Много ме болеше и се повдигах.От това се възползва другата баба като каза на третата да ме държи здраво и ме обърнаха и ми вкараха бастуна в дупето.Гадно, болеше но не знам защо се възбудих.Тая която си беше дигнала полата ме накара да легна по гръб и се качи в/у мене и си го вкара.Миришеше на нафталин и склероза.Другата продължаваше да си вкарва бастуна в ануса ми, а третата говореше гнусотии и ми държеше ръцете.Гавриха се с мен близо половин час и после избягаха докато се съвземах.
    Сега не зная защо живея..банята не можа да измие миризмите им от мен.Майка и татко ме гледат странно , а не съм им казвал нищо.Сигурно им мириша на бабички.Мразя бабичките и никога повече няма да ходя у бабини....
    С тея трите баби искам аз да сам мил
    Тенк ю вери мач не съм некрофил

Guest

Re: Ужас!Не зная..помогнете,моооля Виии

Цитирай Първоначално написано от уффф
    Tuka ne6p ne go doizmisli mi se struva

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Леле, как мирише склерозата, бе, шефе
    Иначе ко се оплакваш, нали си се възбудил от бастуня \/
    И още нещо...от кога мъжете си събуват гащите, когато пикаят навън
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Супер фен
    ахахахахах едно от смешните неща във леееко скучния форум

Е пак като не са били дядовци

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Епа ти май яко се бъзикаш с нас бре дете! Земи оди на психиатър, щот мисля, че фантазията ти работи прекалено много...
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Цитирай Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
    Епа ти май яко се бъзикаш с нас бре дете! Земи оди на психиатър, щот мисля, че фантазията ти работи прекалено много...
    Може да му е сексуална фантазия и миризмата на нафталин да го възбужда

Мега фен
    Град
    SF
    Наеш кво - фани се застреляй верно, то закво ти е да живееш

Робинята на Quench

kristina_ok

Ti ne si jiv,be mom4e!

Супер фен
    ххахаахаххаххахаха умрях от смях хаха бахти въображението хаха

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

божее божеее има фантазия момчето -ама да беше седнал да го доизкусури....щото някои неща са мн зле-как като легнеш по гръб някой може да ти пъха нещо в ануса ...също и аз съм момче и знам-кат пикаеш извън вас как ше си сваляш гащите-да ти гледат хората красотите...а и най-малкото някоя баба ще тръгне да са занимава с тебе
    Ако съдбата е срещу теб,толкова по-зле за нея!!!

Готина историйка
    One ring to rule them all,
    One ring to find them,
    One ring bring them all
    and into the darkness bind them.

Guest
    КАКЪВ КЪСМЕТЛИЯ!!! САДО МАЗО НА АВАНТА!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си