Хора, моля ви помогнете ми, от известно време съм адски притеснена, защото преди ве4е може би около.. не знам, повече от половин месец, докато бях с приятеля си.. се скъса презерватива, той не беше свършил и веднага видяхме нали, 4е е скъсан, защото се скъса дооста брутално, ама това няма значение, та мисля, 4е тогава нищо не е станало, след това си взехме душ и се стигна до 2 максимум 3 прониквания, пак не е свършвал и нищо такова изобщо. преди около седмица горе-долу беше време да ми дойде цикъла, попринцип не ми е абсолютно редовен, ама обикновено вселки месец ми идва, независимо ж началото или в края е това.. много съм се притеснила.. правих си тест за бременност, но то нали се слага урина, а аз без д искам докато си взимах душ се изпишках (съжелявам, ама трябва да ви кажа всичко така, както е, за да ми дадете съвет) и после пих доста вода, за да мога пак да се изпишкам, за да направя теста, показа ми отрицателен резултат, но цикъла още не ми идва..
искам да ви питам дали може закъснението да е от смяната на температурата на времето или пък от нешо др..? и дали да си направя тест отново, защото когато го правих нали пих много вода и може да е повлияло? моля ви кажете ми.. много съм притеснена и моля ви не ми се подиграваите, знам че темата не е от наи-яките, но просто мн се притеснявам! ПЛССССС