.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com

Какво да правя?

Хора, моля ви помогнете ми, от известно време съм адски притеснена, защото преди ве4е може би около.. не знам, повече от половин месец, докато бях с приятеля си.. се скъса презерватива, той не беше свършил и веднага видяхме нали, 4е е скъсан, защото се скъса дооста брутално, ама това няма значение, та мисля, 4е тогава нищо не е станало, след това си взехме душ и се стигна до 2 максимум 3 прониквания, пак не е свършвал и нищо такова изобщо. преди около седмица горе-долу беше време да ми дойде цикъла, попринцип не ми е абсолютно редовен, ама обикновено вселки месец ми идва, независимо ж началото или в края е това.. много съм се притеснила.. правих си тест за бременност, но то нали се слага урина, а аз без д искам докато си взимах душ се изпишках (съжелявам, ама трябва да ви кажа всичко така, както е, за да ми дадете съвет) и после пих доста вода, за да мога пак да се изпишкам, за да направя теста, показа ми отрицателен резултат, но цикъла още не ми идва..
    искам да ви питам дали може закъснението да е от смяната на температурата на времето или пък от нешо др..? и дали да си направя тест отново, защото когато го правих нали пих много вода и може да е повлияло? моля ви кажете ми.. много съм притеснена и моля ви не ми се подиграваите, знам че темата не е от наи-яките, но просто мн се притеснявам! ПЛССССС

Мега фен
    Град
    SF

Re: Какво да правя?

Цитирай Първоначално написано от SpAcE_LaDy
    Хора, моля ви помогнете ми, от известно време съм адски притеснена, защото преди ве4е може би около.. не знам, повече от половин месец, докато бях с приятеля си.. се скъса презерватива, той не беше свършил и веднага видяхме нали, 4е е скъсан, защото се скъса дооста брутално, ама това няма значение, та мисля, 4е тогава нищо не е станало, след това си взехме душ и се стигна до 2 максимум 3 прониквания, пак не е свършвал и нищо такова изобщо. преди около седмица горе-долу беше време да ми дойде цикъла, попринцип не ми е абсолютно редовен, ама обикновено вселки месец ми идва, независимо ж началото или в края е това.. много съм се притеснила.. правих си тест за бременност, но то нали се слага урина, а аз без д искам докато си взимах душ се изпишках (съжелявам, ама трябва да ви кажа всичко така, както е, за да ми дадете съвет) и после пих доста вода, за да мога пак да се изпишкам, за да направя теста, показа ми отрицателен резултат, но цикъла още не ми идва..
    искам да ви питам дали може закъснението да е от смяната на температурата на времето или пък от нешо др..? и дали да си направя тест отново, защото когато го правих нали пих много вода и може да е повлияло? моля ви кажете ми.. много съм притеснена и моля ви не ми се подиграваите, знам че темата не е от наи-яките, но просто мн се притеснявам! ПЛССССС

Ами напълно е възможно да ти закъснява от времето или дори от притеснение.
    Направи си още един тест за да си сигурна, ама този път си го направи както трябва и ако е отрицателен, спри да се тревожиш и си 4акай - ше ти дойде.
    Успех

Робинята на Quench

споко бе!Може да е от смяната на температурата.А може и да е от притеснението ти.90% съм сигурна,че е от едно от двете неща.А за да си спокойна си направи тест,ама сутринта.Тогава теста е най-верен,въпреки че като не си бременна,все едно кога го правиш.
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    radvai sa 4e ne si bremenna ...
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Мега фен Аватара на koalka
    Нормално е да ти закъснява и най-вероятно е от притеснение.

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Спокойно, миличка, аз съм сигурна, че не си бременна. Така лесно не стават децата... сигурно е от смяната на времето, може да си изстинала нещо. Пак си направи още едно тестче, за да си си спокойна, че може и от притеснение да ти закъснее.
    HardC0re and BDSM forever

Град
    АДСКИ МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ, МНОГО! НЕ ЗНАМ НАПРАВО ЩЕ СЕ ПОБЪРКАМ, НЕПРЕКЪСНАТО ЗА ТОВА МИСЛЯ, ЗАЩОТО НАЛИ ЗАКЪСНЯВА, ДАНО НАИСТИНА ДА Е ОТ ПРИТЕСНЕНИЕТО ИЛИ ВРЕМЕТО И ДАНО МИ ДОЙДЕ, МНОГО СЪМ ВИ ЗАДЪЛЖЕНА ЗА ПОДКРЕПАТА И ЗА НЕЩАТА, КОИТО МИ КАЗАХТЕ! МЕРСИ

Алминатор
    Guest
    Ше кажа на майка ти че пушиш и че си обременена

Алминатор
    Guest
    А също и че аватара ти е много голям.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    споко е няма си имате деца ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Нищичко ти няма-споко.Направи си тест,ще се успокоиш и до 1-2 дена след това ще ти дойде!

Град
    Mersi mnogo! 6te si napravq, no trqbva purvo d si subera pari, 4e ne vurvi d iskam ot na6te.. vse pak.. xaxa i trqbva d debna d nqma nikogo v nas, a tva po4ivnite dni 6te e malko trudni4ko.. ama 6te go napravq, za6toto mi e dosta 6a6 Mersi mnogo, hora, super mn vi blagodaria

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Гаджето ти да купи и го направете у тях или на зеведение! На никой няма да му направи впечатление,че стоиш 5 минути в тоалетната!даже и в къщи не е проблем-не се ли заключва тоалетната ви?

Град
    Emi ne, ne se zaklu4va, a gadjeto mi v momenta ne e v BG, zamina v4era i se vru6ta 4ak v ponedelnik, ama az sigurno utre 6te si vzema edno test4e i 6e debna maika mi da zaspi, 4e ba6ta mi i bez tva hodi n selo subota i nedelq, vse 6te uspeq, 6e vidim, ako ne stane utre 6te e dr den, posle moje bi pak 6te pi6a tuk d vi kaja

na 12 sam vse oshte-dete!
    Guest
    Ами мен ако питаш,със сигурност си бременна!Няма на4ин да е друго!Такива глупости със смяната на темературата или притеснението не излизат на глава.Бременна си,независимо харесва ли ти или не!

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Sigurna sum 4e e ot pritesnenieto-i na men ne mi e redoven i mi preska4a po nqkolko dena ili sedmica,ama o6te ne stanala belqta...Spoko!

Град
    Станке Лисичково, третата къщичка от подветрената страна на югозападния склон
    Ти си се подготви за отроче. Оттам нататък, ако ще отива нанякъде, все на добро ще е.
    Admin-Coki:
    неподходящ размер и съдържание на аватар.
    /забрана за ползване на такъв.

Град
    Eii, ama mn se kefq napravih si dnes pak test i e otricatelen, ujas.. slava Bogu! 4ak pupki mi izbiha ot pritesnenie xaxa

Guest

Re: Какво да правя?

Цитирай Първоначално написано от SpAcE_LaDy
    Контрацептивите (хаповете) действат по-добре защо не ги ползвате?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си