- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Koe spisanie predpo4itate
KAKVI spisaniq 4etete (ako izob6to 4etete nqkakvi) Az li4no nai-mnogo haresvam BRAVO a vie ?TEMATA E ZA TEEN SPISANIQ(moje i vestni4eta)
BRAVO RULZZZ!!!!!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Hi Com
Intro
Не чета такива неща. единствено "Дневен труд" съботния брой
Mmm BRAVO vurekiche nei chesto cheta COSMOPOLITAN
Неподходящ размер на снимка в подпис!
На мен ми харесва Блясък,иначе и хай клуб и Браво стават!Най-често аз си взимам Бляcък!Но ако трябва да избирам м/y Хай Клуб и Брабо бих избрала Браво!
I Love D.Berbatov!
www.the-fashions.piczo.com
~***98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си***~
dam i az 4eta Cosmo no govorim za TEEN spisaniq![]()
дай отговор и двете щото аз и двете си ги купувам редовно![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
и двете,но гласувах за хай клуб
Иначе чета и Блясък...COSMOPOLITAN.....преди четях и един вестник Теенейджър Love..![]()
Come and touch me baby
I need to be loved
Come and hold me baby
I need to feel loved
I'm in love, in love, in love
На мен любимито ми списание е Космополитан,но налагат егати дискриминацията на мъжете,понакога ме дзразнят.Не чета нито от двете напоследък,но предпочитам Блясък.
ами cosmopolitan най ми харесва.но сега по темата - преди редовно си купувах Хай Клуб,ама сега само събира прахта в шкафа![]()
Боже,никога не съм и няма да си давам парите за списанийца,в които пишат само клюки и безцелни статийки.Стават само за губене на време,но предпочитам да съм някъде с приятели и да пия една бира,от колкото да дам левче и да се запра да чета хай-лайф истории.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
и двете си ги взимам,но "Браво" повече ми харесва.![]()
Sarabi* като не знаеш(т.е. не си ги купуваш),по-добре не говори глупости.съветвам те да изчетеш някой брой и сама да се увериш,че е вярно,защото това са тийн списания и не са за тъпи клюки!
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Ами нито едно от двете. По принцип като бях млад си купувах Хай Клуб (това допреди 4-5 години).
Сега любимите ми са:
Guitar World
Guitar Player
Bass Player
Посочените от теб не ги чета. Списанията, които чета редовно са "Про-Рок" и "Капитал".
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Абе и двете не са лоши , но повече ме кефи BRAVO
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Аз Браво го чета отскоро, но бързо му станах голяма фенка!!! Хай клуб си го вземама само ако има яки плакати. BRAVO is #1
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
Cosmopolitan чета.Тийн не си вземам, защото просто не са ми интересни...
oh hora sega se pritisnihmnogo sam tapa
ne mislite li 4e trqbav6e da fklu4a v anketata i nov folk
![]()
![]()
![]()
![]()
Вестник 24 часа, съботния брой.
Не ми трябват плакати и тем подобни глупости.
BRAVO e po qko![]()
a za nov folk- OMG KAK MOJE DA NE GO VKLU4VA6
tfa e ne6to unikalno..![]()
world of insanity supposes that good things would never come to an end!! =)
Нито едното. Въобще не са ми интересни клюки около шоубизнеса.
Хай Клуб \/
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
редовно си взимам Анна клуб и Ева
"Целувка за лека нощ"