- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Koe spisanie predpo4itate
Ех русалке,как мислиш,че съм дала мнението си,ако не съм чела тия списания?Ти ако пишеш по теми,по които си некомпетентна аз не го правя.Чела съм ги и не намирам никакъв смисъл в тях.Щом си ги харесваш-купувай си ги.Не съм казала на никой да спре.Не ми харесват,защото съм ги чела,знам що за "интересни неща" по мое мнение пише и не купувам.Първоначално написано от rusalkata_
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Браво, но вече и него не си купувам...
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Хай Клуб РулЗ![]()
Нито едно от двете. Егоист, Maxim и сега почнах Max. National Geographic отвреме на време ама рядко.
ми списанието което аз предпочитам го няма тук...а от изброените-никое
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
Нито едно от изброените!Ако ще си взимам,то ще е "Ритъм",но рядко се случва!
Can you remember remember my name
As I flow through your life
A thousand oceans I have flown
And cold spirits of ice
All my life
I am the echo of your past
Boulevard![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
hah za6to lii??Първоначално написано от skate_warrior
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
za6to ne?Първоначално написано от kudravoto
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
mmm ne we to e mnogo qko spisaniiceto!!!!![]()
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
COSMOPOLITAN e edno ot nai-qkite spisaniq. To e ot malkoto, koito gi 4ete6, a ne gi prelistva6
Чета само спортни вестници и чат-пат "Труд".
ООООО BRAVO RuLezZzZzZz![]()
![]()
![]()
от къде си купувате немското "Браво"?Първоначално написано от [b
![]()
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
ьбе и двете стават за губене на време..и все пак може би Бравоту![]()
Блясък, Хай клуб
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Никъв смисъл в тях...специално в Бравото съм забелязала,че има повече картинки и малко текст.Хай Клуб...нещо подобно.Рядко си ги взимам,само когато тр да убивам времето или има плакати,дето ме интересуват.А тоя Космополитън...е ще ме извинявате ама е егати тъпото списание.Ще кажете,че не е така ама според мен няма смисъл да чета 5 стр.на тема"10 начина да забогатееш"...
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
БРАВО
Ебати.. Що давате пари да ви промиват бе.. С тия 2 до 5 лева по-добре идете на фитнес, дайте ги на музикантите по подлезите, изпиите една Ефе колкото да знаете че сте пробвали(въпреки че от опит ви казвам че скъпите бири са отвратителни, сладки и леки.. не са като наще..), купете на гаджето си роза ако сте момче или отварачка ако сте момиче(аз отдавна рева за отварачка и все отварям по ръбове ама нема кой да се сети за мене), изобщо има 10 000 по-добри неща които да измислите с тия пари от тва да ги дадете за промивки.. По дяволите най-малкото телевизията е безплатна..