Цитирай Първоначално написано от Gilr_Sad
Hora znam kakwo shte mi kajete sled kato razkaja istoriqta mi,no prosto iskamm da si izleq duhstata i da mi kajete kakvo bihte napravili na moe mqsto.Znachi vinagi sym hodila s nqkoi gazarcheta,krasivi,haresvani te sa me obichali i az teh (pone taka mislq) no ot edna sedmica poznavam edin chovek,koito ne e tolkvoa izvesten,kupondjii i ne e tolkvoa haresvan.Prosto negovata krasota q otkrih sled kato obshtuvah s nego cqla sedmica.....s nego mislim ednakvo,kogato mi e veselo i toi e vesel ..kogato mi e kofti toi me kara da mu spodelq,da si izleq dushata ...izlushvaem niamtelno dava mi saveti..i naistina mi stawa po leko.Momcheto e ot moeto u-she...vchera na koncerta v nDK nz kakvo mi stana no otiodh da sedna do nego....ii go celunah ... (nie postoqno si se cunkame po buzkata) no moqta celuvka beshe s ezik...ot tam toi si me gushna i sichko beshe ok! Tezi 2 chasa bqh kato w raq...super sigorna se 4ustavh s nego i nqmashe min.v koqto da sym razo4arovana ot nego....Nz toi me razbira,4e mi e pisnalo ot seriozni vryzki i mi kaza,4e mojem da ne se obvyrzvaem seriozno....kazva mi 4e me obi4a..i az izpitvam nehsto i az mu go kazah....no nz da li sa priqtelski 4ustva ili...neshto pove4e.Bih trygnala s nego no me e srah ot mnenieto na horata ((
6tom ti puka za mnenieto na horata na4i si tapa i ograni4ena pa4avra i ne go zaslujava6 . Hodi si s "Haresvanite" gazar4eta i se ebi v gaza !!!