.

Виж резултатите на анкетата: Наказват ли ви?

Гласували
87. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да,но не си спазвам наказанията

14 16,09%
  • Да и си спазвам наказанията

7 8,05%
  • не ме наказват

66 75,86%
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 66

Наказват ли ви?

Наказват ли ви?Опишете всичко:
    Защо?
    Как?
    Кой?/майка ви баща ви/
    Кажете на колко сте,изпълнявате ли наказанията си,какво ще стане ако не си изтърпите наказанието и какво изобщо ви е отношението относно наказанията.
    Мен лично са ме наказвали да не излизам един единствен ден до сега и доста отговарям на майка ми.
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    мен не ме наказват. на 15 съм. просто наще знаят че няма смисъл да ме наказват... ще си изтърпя наказанието и толкова.
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Мен са ме наказвали само 1 път..и то беше за 1 ден.. Тъй че дадох своя глас за " не ме наказват"

Супер фен
    Винаги ме заплашват като си купя поредната блузка ми викат че вече няма да видя нова дреха и т.н. ама бързо забравят или пък като нещо не им стане по тяхното и ми викат че ще ми спрат нета, ще ми земат компа и т.н. ама и това се забравя или пък ако не искам да изчистя мизериите на котката или забравя да я нахраня ми викат че ще я върнат но (слава Богу) и това се забравя. не,не ме наказват по никакъв начин

Супер фен Аватара на Sarabi
    Никога на са ме наказали.И майка ми вече знае,че съм си изградила стоманено чувство за независимост и дори и да ме накаже,ще си направя каквото ми е на ума.Не е започнала да ме накзава като малка и сега просто няма шанс.Естествено гледам да съм в някакви норми за да не я побърквам от нерви и за да ми има доверие все пак.
    Но наказание- само това ще направя ако ми каже нещо такова.
    Не че не съм устата-отговарям й,викам и,отварям й се,обаче явно за нея наказанията не са решение на проблема.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Да ама много рядко ме наказват
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Повече от фен
    Не ме наказват
    Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...

Мега фен Аватара на koalka
    Ами не ме наказват,ама и няма за какво.

Наказваха ме преди 4-5 години-сега не!Дори когато ме наказваха и причините бяха сериозни не съм си спазвал наказанието просто не издържам да съм лишен без определено нещо.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Повече от фен
    ми не...това е голяма глупост. Е спомням си веднъж като малка скъсах любимата пола на мама и тя нямаше какво да облече за един купон и трябваше 15 минути да седя в ъгъла на стената... На мен ми се сториха като 5 часа...ХАХАХАХХАХАх

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Мен ме наказаха за пръв и последен път ,когато бях на седем.и то не беше нещо сериозно,а просто си седях в къщи(аз тогава много приятели нямах),та от тогава не са ме закачали! \/

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    не са ме наказвали
    "Целувка за лека нощ"

като бях малка хем ме биеха, хем ме наказваха и нямаше как - спазвах си наказанията, за да не става лошо.
    са, ако майка ми каже, че ще ме накаже, аз й викам - ок и нищо не става... дърта съм вече, и да иска - не може
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    nikoga ne sa me nakazvali, mn e tupo i mn nepravilno vuzpitanie
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Ми не ме наказват.Няма смисъл просто.
    Иначе като бях на 5-6год. ме наказваха с вдигнати ръце до стената

hahahah maika mi ne me nakazva to prosto nqma kakvo da mi zabranni ... zabrani mi kompa cql den shte sum navun a ako mi zabrani da izlizam to prosto mn`dobre znae 4e nqma da izpulnq nakazanieto!bashta mi me nakazva ot vreme na vreme po 2 4asa da sedq vku6ti i da gledam bratqta mi vmesto da izlqza ako sum go vbesila ... no az tova ne go broq tolkova za nakazanie

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    За 17 години НИКОГА не са ме наказвали ! \/

Фен
    Град
    ... po ulicite ...
    мен пък никога не са ме наказвали ... хмммм само веднъж като се чупих от нас ... хихихи така дее ... ии тфа беше и то едно наказание ...

Мега фен Аватара на iiirish
    никога не бяха ми налагали наказание и решиха тъкмо когато вече бях пълнолетна да ми лепнат едно взеха ми телефона за месец и половина

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Опитаха се веднъж...ама не стана.Заплашват,че ще ме лишат от всичко"Никва телевизия,никъв комп,никви пари,излизания и т.н."ама само заплашват.
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

ami ne,ne me nakzvat puk i nqma za kakvo!

In Search Of Sunrise 7 Asia

Guest
    Ами сег аще им е трудничко ама преди най-редовно си ме наказваха,голямо диване бях.Ама имаше полза де.Ето най-запомнящите се случаи:
    Наказаха ме да не излизам от апартамента от 17 юни до 5 юли, понеже трябваше да се прибера от един рпжден ден в 11 ч. а ние излязохме и се върнах в 2 ч.,а наще ме бяха търсили къде ли не...Ако изпитите ми не бяха на 5ти незнам докога щяха да ме държат...
    15 минути на колена върху боб(смешно ли ви е-пробвайте да видите как боли),защото ми казваха поне 10 дни по ред да не минавам през една кална градинка(а да си мина по пътя)или поне да си изчистя калта от обувките преди да вляза,ама аз нали съм инат-няма та няма!
    Като бях на може би 13 ме заключиха в мазата за половин час(ама ми се стори цяла вечност-на тъмно,а и може би имаше хлебарки), без лампа(отвиха крушката) защото ги вбесих,понеже бях наказана да не излизам обаче излязох,та като се върнах ме замъкнаха долу и ме заключиха.
    Редовно ме наказваха да не излизам по една седмица заради закъснения.А ако те грози опасност да не излезеш една седмица, просто не си струва да закъснееш с някакъв си час...
    За други провинения-държане на тон,неизпълнение на задълженията, ми възлагаха повече задължения просто...
    Абе много си ме наказваха,ама не се сърдя,сега съм си ок.Като гледам сега разни пишлемета как си командват родителите,просто им се чудя на акъла.Аз някой ден като имам деца ще ги стягам здраво,ако щат да ме мразят.После ще са ми благодарни,както аз на наще...Ама ми трябваха годинки да го проумея де.

Повече от фен
    това бях аз последното

По принцип не са ме наказвали никога, не че съм ги слушала де , но някак си съм се спасявала ... но то като се замисля ,нямало е за какво толкова да ме наказват... е малко си падам по-лудичка ,но неща от сорта на закъснения и т.н. не съм скроявала /все още/

Супер фен Аватара на Qnchety
    Не! Не са ме наказвали!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си