- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Наказват ли ви?
Не са ме наказвали.
Мен не ме наказват . Наще са много разбрани хора (понякога) и предпочитат да си говорят с мен и по този начин да ми казват кое е правилно според тях и да ме съветват за дадени неща .
All that I wanted were things I had before
All that I needed I never needed more
All of my questions are answers to my sins
All of my endings waiting to begin
Ami men do sega ne sa me nakazvali![]()
KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!
Каквито и простотии да съм вършила, никога не са ме наказвали,камо ли да ми посегнат.Най-много да ми се развикат,търпи се.
Не ме наказват![]()
nqma za kakvo da me nakazvat![]()
LiFe iSn'T aBoUt FiNdInG yOuRsElF.
LiFe iS aBoUt CrEaTiNg YoUrSeLf.
ами мен най-4есто ме наказват защото не си спазвам ве4ерния 4ас и защото седя много на пс-то ама понякога и заради лошите оценки.....
не има за какво...ама не ме наказват :P
мии някой път но за 1-2 дена им минавакато съм сгафила нещо..
Men mnogo riadko sa me nakazvali, no vednyj maika mi me hvana da pusha i me nakaza c prodyljenie na 2 sedmici da stoia mirno 3 4asa vsiaka ve4er
много рядко.Първоначално написано от olive_oil
защото съм закъсняла с прибирането или нещо също тъпо.
майка ми
не си изпълнявам наказанията да бе то остава майка ми да ми казва къде и кой да излизам да нали
otdavna ne
![]()
Men ne me nakazvat,no nqkoga mi vzimat kabelite za PC-to(koeto pak e edin vid nakazanie de)No za men nai golqmoto nakazanie,kogato vida roditelite mi da se razo4arovat ot men(Tuk stava duma za lo6a ocenka)
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
Мен по принцип мн рядко ме наказват, ама аз и не си спазвам наказанията пък и на наще бързо им минава и забраят, тъй че..![]()
Mene puk nai-redovno me nakzvat ...Bez komp,bez disko,bez izlizane....Ama mn vs mn dobre znaqt(i te i az)che nqma da si izpalnq nakazanieto...Taka che te me nakazvat po-skoro za da ne izleze taka che ne sa predprieli merki![]()
![]()
znam li gi kvo ime v glavata vajnoto e che az sum na dalavera
![]()
ПлаЧи ТиХо,СмЕй Се ВиСоКо.
ОбиЧаЙ СиЛнО,ОтМъЩаВаЙ ЖеСтоКо...
Не ВяРвАй На ВсИчКо,КоЕто ЧуЕш.
Не КаЗвАй ВсИчКо,КоеТо ЗнАеШ...
Епааа ако не сипем ракията и шопската сутрин на бащата има бой с точилката епааа.
Za jalost NEBih iskal da me nakazwat da se ucha ot greshkite si i da ne dopuskam syshtite otnowo i otnowo,no prosto roditelite mi ne sa takiwa..
![]()
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
Ne me nakazvati sym na 17
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
Наказаха ме само веднъж като бях на 14 щото се върнах в 6:30 а трябваше да се прибирам в 2:30Първоначално написано от olive_oil
еми казаха ми че няма да излизам от наз 2 месеца и няма да ми дават пари за цигари(лято беше) а аз ест още на първата вечер не издържах и избягах от прозореца
после ми се сърдиха 1 месец
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
ne za6toto e glupavo!
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
maika mi 1 napravi gre6kata da me nakaje i izbqgah ot u nas za 4 dni i si me vzeha ot bolnicata za6toto polu4ih hraniteno natravqne i ottogava ne smeqt![]()
Имаше едно време когато ме наказваха,но това време мина и замина...
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Наще са ме наказвали точно веднъж и то в някакъв много късен период от възпитанието ми и очевидно наказанието беше ей така за разнообразие.
Пък и винаги съм си мислела, че, ако ме накажат, винаги мога да си правя каквото поискам и те просто няма какво да направят, освен пак да ме накажат. Което аз пак мога да пристъпя и те пак да ме накажат и така до безкрайност. Но никога не съм си изпитвала на практика теорията, че мога да победя нашите с упорсто![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Ми не не ме наказват,наказвали са ме 2 пъти през живоота ми и наистина бях прекалила и тогава ми казаха,че съм била презадоволена лигла, и ми намалиха джобните,иии такоа не трябваше 2 дена да се виждам с приятели,но други наказания не съм имала!мнооого рядко се случва да ме заплашват,че ще ме накажат,ама никога заплахите не влизат в сила
не ме наказват,а и да го правеха едва ли някой щеше да ги слуша..
get off.