Ами сег аще им е трудничко ама преди най-редовно си ме наказваха,голямо диване бях.Ама имаше полза де.Ето най-запомнящите се случаи:
Наказаха ме да не излизам от апартамента от 17 юни до 5 юли, понеже трябваше да се прибера от един рпжден ден в 11 ч. а ние излязохме и се върнах в 2 ч.,а наще ме бяха търсили къде ли не...Ако изпитите ми не бяха на 5ти незнам докога щяха да ме държат...
15 минути на колена върху боб(смешно ли ви е-пробвайте да видите как боли),защото ми казваха поне 10 дни по ред да не минавам през една кална градинка(а да си мина по пътя)или поне да си изчистя калта от обувките преди да вляза,ама аз нали съм инат-няма та няма!
Като бях на може би 13 ме заключиха в мазата за половин час(ама ми се стори цяла вечност-на тъмно,а и може би имаше хлебарки), без лампа(отвиха крушката) защото ги вбесих,понеже бях наказана да не излизам обаче излязох,та като се върнах ме замъкнаха долу и ме заключиха.
Редовно ме наказваха да не излизам по една седмица заради закъснения.А ако те грози опасност да не излезеш една седмица, просто не си струва да закъснееш с някакъв си час...
За други провинения-държане на тон,неизпълнение на задълженията, ми възлагаха повече задължения просто...
Абе много си ме наказваха,ама не се сърдя,сега съм си ок.Като гледам сега разни пишлемета как си командват родителите,просто им се чудя на акъла.Аз някой ден като имам деца ще ги стягам здраво,ако щат да ме мразят.После ще са ми благодарни,както аз на наще...Ама ми трябваха годинки да го проумея де.