- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- KAK DA QDOSAME JENKAR
mi da ti kaja ne e nai-dobrata ideq spored men da se prai6 na nedostapna 6toto i az imah sa6tiq problem kato tvoq i se praih na nedostupna izvestno vreme ..s4ko be6e ok ma posle toi si fana dr gadje deto mn se zanimava6e s nego i taka .. ne prai taq gre6ka
Значи и той проявява интерес,а...ми след като е женкар той проявява интерес към всички.Всичко е много относително,нещата могат да се развият по хиляди начини.Ако излезете и му докажеш че имаш нещо което другите момичета не могат да му предложат вече става друго...въпроса е да го заинтригуваш.Все някога ще се влюби и дано да е в теб
![]()
Ля Ля Ляяяяяяяяяя
Преди 3 години ходих с един женкар....някаф супер готин ама не нзаех,че докато е смен е с още 3-4 и постоянно ги сменя...уви мн го харесвах и той ме заряза,даде на една от курвите си да ми вдигне и да ме напсува...беше гадно,но му го варнах тъпкано...завартях главите на двамата му най-добри приятели и му забих нож в гърба...започнах да си говоря с "голямата му любов",която твърдеше,че мн обича и че не може без нея и пак беше с друга...тя мн ме хареса и я обедих,че за 9 месеца връзка е наебал полувината град...тя не ми вярваше докато не го хвана с друга...след тва като го забравих той започна сам да ме тарси отначалото за секс после се влюби в мен...уви сега ми толкова противен и елементарен...една седмица ходих с него,но ще ме запомни за цял живот като момичето което вечно ще желане но си проигра шанса с него :![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
EEee da ti kaja i az taka se pravix smisul toi me pita dali xoda s nqkoi az mu kazax ne (koeto ne trqbva6e mai ama kakto i da e) i toi mi kaza 4e iska da xodi s men i dali az iskam a az mu kazax ne i tva se povtori nqkolko puti v diskoto se zaka4a6e s men vs put ama toq petuk ne znam 6to ma vuob6te nikvo vnimanie a daje predloji na edno momi4e ot moq klas lelel kak se qdosax ne znam ve4e kvo da prava a i daje mi kaza vednuj 4e sum bila mn zadrustena v diskoto v smisul kaza 4e sum bila zatvorena e da vqrno malko sum si zatvorena ama........abe are ako iskate davaite suveti plssssssssПървоначално написано от MimityYy
Ти последно знаеш ли изобщо кво искаш?
2т. системно
ebe da ti kaja 4estno verno neznam kvo iskam i azПървоначално написано от Amayo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от BrokenHeart
![]()
![]()
na men mi se slu4i su6totoПървоначално написано от MimityYy
i sega
![]()
![]()
Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!
Ne se zanimavai s nego![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
em Az Mislqq 4e Do nqKva sTePeN MoGa Da Ti PoMoGna...Do PreDi Dve SedmiCi HoeH s NaI-gOleMiq JeNkaR v CeLiq GRad..Sa Mi Hoi Po GuZa KaTo MaLko KutRe i IskaAa Da Sme ZAedno oTnovo Ama Ne StAva...
1.PoKaJi Mu Po NqKaV Na4iN 4e go HaREsva6...
2.IzlezTe edin dVa Puti...Kato MeJduVreMennO NameRi Na4iN da Mu Se HaREsA6 ( raZgleDai KakVi MoMi4eTa HaREsvA...i Se PosTaRai da izGlejDa6 KaTo tQH)NqkoQ SeXy Pri4eSka,GoTinA dre6Ka...
3.PrAvi se 4e Ne Ti PuKa 4e Se ZagLeJda Po DrUgI i 4e izliZa i s DruGi MoMi4eTa...PrAvi i ti Su6toTo zA Da Go NakaRa6 da REvNuVa..
4.NaKaRai Go Da Se Vlubi v TeB Kato Dade6 Vsi4Ko Ot SeBe Si...i Nai-NakrAq go ZarEji-Kato Mu KaJe6 za Vsi4Kite Mu PaTi Na IzneVqRa ilI kriVoli4eNe kum Druga...... TakaAa 6te te ZaPoMnI ...!!! osoBeno Ako Ima Po GolqMa RazliKa V godInite...6te Si "MalkAta KoQto mu NapRai JiVota 4eReN" =D> \/ :P
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!!!
mss za suvet4etoПървоначално написано от playboycheto
![]()
prosto ne mu obru6tai absolutno nikakvo vnimanie ili mu kaji,4e izob6to ne struva kato jenkar i taka...![]()
ami ch4e kak???-badi i ti jenkarka,ma!!i sh6e vidish6 kat tre gleda da se natiskash6 na vs sresh6tnat no ne i na nego kak sh6te doide pri teb!! \/
Абе ти си голяма селянка "МА". Не мисля, че някой ще се възползва от твоите курвенски съвети..."да се натискаш на всеки срещнат" - да ти кажа почваш да ме съмняваш - къде работиш?! И не вярвам, че някое момче ще отиде при момиче, което се натиска на всеки...Първоначално написано от ~*Rum4ityyy*~
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Абе не се занимавай с женкари-от личен опит го знам!!!Чувствата ти се задълбочават,но неговите не и накрая губещата си ти!!!На такива не им пука за другите...
~¤ДоМаТиТе сА зЕлЕнЧуЦи,ЗеЛеНчУцИтЕ сА вИтАмИнИ,вИтАмИнИтЕ сА зДрАвЕ,зДрАвЕтО е ЖиВоТ,жИвОтЪт Е еНеРгИя,ЕнЕрГиЯтА е СпОрТ,сПоРтЪт Е сЕкС,сЕкСъТ е СПИН,СПИН-ъТ е СмЪрТ,а СмЪрТтА е...АбЕ,я По-ДоБрЕ нЕ яЖ дОмАтИ!¤~
tova e ujasen suvet...da se natiska6 s vseki sre6nat...dori i ako po nqkakvo magi4eska slu4ainost uspee6 da privle4e6 vnimanieto na tova mom4e(jenkarq), posle ako si haresa6 nqkoi svesten,toi nqma da iska da e s teb zaradi slavata na K*rva. spored men e po-dobre napravo da prisko4i6 na miloto i sladko mom4e( tezi dosta 4esto iznenadvat priqtno), bvmesto da si tursi6 belqta s krasivoto,no i lo6o mom4e koeto pokriva kompleksiПървоначално написано от ~*Rum4ityyy*~
PS:Smeni si podpisa rumi polovinata dumi sa gre6no izpisani
Първоначално написано от ~*Rum4ityyy*~
ei bah ta v guza ma kurvo ti si super tupa ma 42 posta si4kite nekvi *urvenski we bqgai ot tuka ma toq forum ne e za tebe
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
Кофти е,когато достойнството ти е наранено. "Женкар" не може да го нараниш особено, освен ако не е влюбен в теб. Но ако си му поредната, както мисля,че е в случая просто няма как...Освен да спреш да контактуваш с него и да му обръщаш някакво внимание,друго няма смисъл да правиш,защото тоя не заслужава да го подгледнеш дори,щом е такъв бек.Тежко е,трудно е...но трябва да се опиташ да го забравиш.
oh mi ms 6e se postaraq da go napravqПървоначално написано от mnogomili4kata-sf
mamka muuuuuuuu na toq idiot ne6tasten![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e debaaaaaaaa
nakarai me sega s teb da poludeq da se raztopq.......................I loVe YoU aSeN!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от koalka
You went away
Took my heart