Моля, извинете невежеството ми, но не мога да разбера точно определението за женкар.
женкар - Мъж, който се навърта около жени и ги задиря; женколюбец.
Т.е ако аз харесвам някое момиче, и се опитвам да спечеля вниманието и, значи съм женкар ?!
Наистина да се ядосва за глупости, това е тъпо.
Аз, до сега не съм си намерил гадже, на 16 съм, но не ми пука за това. Но това с ревността е гадно. Конфуций казва: да не се отнасяш така с някой, както не искаш да се отнесат с тебе. Лично, бях много харесал едно момиче преди известно време, но изобщо не я ревнувах, защото бях достатъчно влюбен, за да и вярвам. След 5 месеца осъзнах, че не трябвало толкова да се доверявам на сърцето си, защото си мислех че се прави на недостъпна, докато ми "тегли една майна". Когато разбрах, от 3-ти лица, че била влюбена в друг, пак не я ревнувах, но след кратък период започнах, а когато се появи ревността осъзнах, че не съм сигурен в чувствата си и след 1-2 седмици забравих за нея.
Не искам да се впускам в подробности, ама вижното, което исках да застъпя е, че ревността не е "катализатор", който винаги работи. В мъжката природа е заложено ловуването, следователно и момичето не требва да е лесна плячка, защото няма ад е "вкусна", но всеки опитен ловец ще осъзнае, че понякога жертвата, тича по-бързо от очакваното и ще се откаже.
Ако е някой, който постоянно "закача" момичетата, с плътска нагласа, те съветвам да се откажеш, защото е или прекалено лесна мишена за теб, ако си добре сложена в физическо естество, или прекалено трудна ако не си. Отново ще цитирам Конфуций „Този, който говори красиво и притежава привлекателна външност, рядко е наистина човечен.“.
Според мен, момчетата имаме два-три по обобщени стила:
1. Чакаме да срещнем или забележим момиче, което да ни хареса и да започнем да гравитираме около него. (това съм аз [-o< )
2. Пускаме стръвта, а все нещо ще клъвне.
3. Не се интертесуваме изобщо.
Нана различните момичета им действа и различен подход, но тези на които действа 2 или са много зелени, или много зле. Вероятно женкарите използват 2-ри метод. Но твърдението не недоказуемо за член на множеството , следователно момиче трябва да потвърди.
Ти си изправена пред параметрично уравнение от висока степен в което ти си параметъра, а той неизвестното. Има много случаи и от теб зависи, каква оценка ще направиш, преди да започнеш да го решаваш за да се улесниш. Да счупиш нещо е по-лесно, а да го оправиш трудно - да ядосаш някой е лесно, но да направиш обратното е трудно.
Резюме: ревността е низша, отрицателните емоций не са полезни, няма смъсъл да се захващаш, остави го той сам ще те намери, просто забрави, женкарите са боклук (ии, мнооого грозно прозвуча )