- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- KAK DA QDOSAME JENKAR
ami poneje vidqx podobna tema i re6ix ta vi popitam za suvet ta vyprosa e 4e xaresvam edno mom4e (golqm jenkar) i toi su6to taka proqvqva interes kum men oba4e az iskam da go nakaram po nqkukuv na4in da me revnuva ili de da znam abe da go qdosvam ili ne6to takova i molq vi kajete kak plsssss
sorii ako temata mi se povtarq
Като се правиш на недостъпна...действа повярвай..стига наистина да го правиш както трябва![]()
Come and touch me baby
I need to be loved
Come and hold me baby
I need to feel loved
I'm in love, in love, in love
Излизай с него само когато "нямаш какво да правиш",заглеждай някой сладур кат мине покрай вас,прави се че не ти пука кой знае колко и ако е женкар ше иска да те спечели а ти се дърпай докатоне се убедиш че изпитва нещо към теб![]()
mi druj se s nego vse 1 ne ti e "spe6en" i ne ti puka za nego.....davai mu znaci 4e go haresva6 i izvednuj sled tfa se otdrupvai ot nego......zaglejdai drugi mom4eta..tfa 6e go poburka povqrvai mi![]()
Ами аз имах едно такова гадже преди време беше егати женкара...Ядосвах го като не му пишех,или като му пишех нещо от сорта"еми няаше какво да правя и реших да ти драсна 1-2 реда"Момчетата най-вече женкарите много мразят когато не са в центъра на вниманието мисля че това най ги вбесява
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
да се забъркаш с женкар е глупаво, безмисленно и чисто губене на времепо-добре съсредоточи усилията и вниманието си към по-свестен тип момчета
Моля, извинете невежеството ми, но не мога да разбера точно определението за женкар.
женкар - Мъж, който се навърта около жени и ги задиря; женколюбец.
Т.е ако аз харесвам някое момиче, и се опитвам да спечеля вниманието и, значи съм женкар ?!
Наистина да се ядосва за глупости, това е тъпо.
Аз, до сега не съм си намерил гадже, на 16 съм, но не ми пука за това. Но това с ревността е гадно. Конфуций казва: да не се отнасяш така с някой, както не искаш да се отнесат с тебе. Лично, бях много харесал едно момиче преди известно време, но изобщо не я ревнувах, защото бях достатъчно влюбен, за да и вярвам. След 5 месеца осъзнах, че не трябвало толкова да се доверявам на сърцето си, защото си мислех че се прави на недостъпна, докато ми "тегли една майна". Когато разбрах, от 3-ти лица, че била влюбена в друг, пак не я ревнувах, но след кратък период започнах, а когато се появи ревността осъзнах, че не съм сигурен в чувствата си и след 1-2 седмици забравих за нея.
Не искам да се впускам в подробности, ама вижното, което исках да застъпя е, че ревността не е "катализатор", който винаги работи. В мъжката природа е заложено ловуването, следователно и момичето не требва да е лесна плячка, защото няма ад е "вкусна", но всеки опитен ловец ще осъзнае, че понякога жертвата, тича по-бързо от очакваното и ще се откаже.
Ако е някой, който постоянно "закача" момичетата, с плътска нагласа, те съветвам да се откажеш, защото е или прекалено лесна мишена за теб, ако си добре сложена в физическо естество, или прекалено трудна ако не си. Отново ще цитирам Конфуций „Този, който говори красиво и притежава привлекателна външност, рядко е наистина човечен.“.
Според мен, момчетата имаме два-три по обобщени стила:
1. Чакаме да срещнем или забележим момиче, което да ни хареса и да започнем да гравитираме около него. (това съм аз [-o< )
2. Пускаме стръвта, а все нещо ще клъвне.
3. Не се интертесуваме изобщо.
Нана различните момичета им действа и различен подход, но тези на които действа 2 или са много зелени, или много зле. Вероятно женкарите използват 2-ри метод. Но твърдението не недоказуемо за член на множеството, следователно момиче трябва да потвърди.
Ти си изправена пред параметрично уравнение от висока степенв което ти си параметъра, а той неизвестното. Има много случаи и от теб зависи, каква оценка ще направиш, преди да започнеш да го решаваш за да се улесниш. Да счупиш нещо е по-лесно, а да го оправиш трудно - да ядосаш някой е лесно, но да направиш обратното е трудно.
Резюме: ревността е низша, отрицателните емоций не са полезни, няма смъсъл да се захващаш, остави го той сам ще те намери, просто забрави, женкарите са боклук (ии, мнооого грозно прозвуча)
da vi ebe maikata NA VS GASDNI JENKARI KPELETA GADNIIIIIIII![]()
![]()
![]()
![]()
MRAZQ VI
OT avtorkata na temata
Po-dobre vqrvai mi ne se zanimavai s takiva,ot li4en opit ti davam suvet,za da ne strada6 posle.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Евала akademika всичко написано от теб ми хареса и напълно те подкрепям!А към авторката...мила няма смисал да искаш да го ядосаш нима мислиш,че това е ключа към любовта??Не мисля.Ала щом така си решила...аз лично бих го провокирала и засрамвала било то като изтъквам качествата на другите и неговите недостатъци.Но в никакъв случай не бих му обръщала незаслужено внимание!
dA sE OpItAsH dA zAbRaViSh nQkOi kOiTo sI oBiChaL e sE eDnO dA sE OpiTvAsH dA zApOmNiSh nQkOi kOiTo nIkOgA nE sI sReShTaL ... !
Не си заслужава,защото даже и да стане нещо по-сериозно между вас то това няма да продължи много(освен ако не си та е харесал наистина много). Женкарите са свикнали да сменят момичетата като носни кърпички и бързо ще му омръзнеш. Аз им викам Мъжки Курви
tragni s nego i nai naglo i bezceremonno pred vsichkite mu priqteli go zareji zarad nqkoi "mnogo po gotin" ot nego i posle ako pak ti se natiska badi nedostapna i mu pishi ot vreme na vreme "zashtoto nqmash kakvo drugo da pravish"
аха не се занимавай с женкариПървоначално написано от koalka
Хахах ми можеш да му звъннеш по тела и да му кажеш:"ей мило айде плс ела да се видиме много искам да те видя липсваш ми"некви такива.И като дойде да земеш някой приятел и да му кажеш:"Е (там както му е името) запознай се с новия ми приятел![]()
![]()
![]()
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
KAK DA QDOSAME JENKAR
NEVUZMOJNO !!!!!!!!!!!!!!!!!
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
MNOGO PROSTO - KAJI MU 4E E GEJnqma kak edin jenkar da se po4uvstva zasegnat osven ako ne mu kaje6 4e ne e nikakuv jenkar a e edin pulen gej
![]()
мали колко си тъпа , и ко си мисли6 4е като се прай на недостъпна за него както и за всички нас тя е поредната п***аПървоначално написано от BrokenHeart
Jenkarite ne se qdosvat, te se uni6tojavat!![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ~~Smirnoff Ice~~
Мда, така със сигурност ще му докаже, че толкова се е побъркала по него, че му прави тъпи инсценировки от този вид.
Просто не му обръщай внимание. И си помисли дали наистина имаш нужда от него. Те са под път и над път, намери си някой дето няма да си му поредната бройка.
Моят съвет е да станеш ЛЕЗБЙИКА !
Бая хора ш'а ядосаш сигорен съм ! Дори и някои момчета (според зависи сега...колко обожатели имаш...)
Пък може и да ти хареса незнам![]()
![]()
Това от мен аиде успех ! :P
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
Първоначално написано от akademika
В думите ти има много вярно.Ако момичетата се зачетат мисля че ще разберат доста от наща природа , но.......винаги има едно но.Понеже е леко късно и нямам време да пиша ще кажа само на бързо впечатленията си.Как можеш да говориш за любовта и какво преставлява тя след като досега неси имал истинска връзка.Не си бил седмици , месеци , години с един човек и така докато един ден той не си отиде и не започнеш да чувсваш една такава дупка , празнота , защото вие сте се допълвали толкова време.То и аз нетрябва много да говоря по тоя въпрос и затова спирам.Другото което каза - в природата на мъжа е заложен ловът , а както знаеш един ловец не се отказва с първата си жертва и така продължава докато ловът нему писне (и не отиде за риба) .........виждаш ли вече женкара.Той опитва и опитва дакато просто не му писне и неси намери някоя девойка , която в повечето случаи не е супер красавицата , а момиче , което мисли с главата си.Ако си красива и няма никой на втория етаж , то едва ли ще си нещо повече от поредната г-жа Две седмици текове или пък обратната дето не пуска........уффф....пак се разплямпах.Аре стига.Кой разбрал какво казах разбрал.Пък за останалите ще пусна една легенда следващия път като се сетя да посетя форума.
Поздрав за e_l_i_z_a с Mariah Carey - My All.........нищо лично.Просто музика.
I wake up in the morning and I ask myself
Is life worth living or should I blast myself
ноо ясно, жПървоначално написано от vvs_go
шо жените си мислят че мъжете са тъпи като тях самите да им се връзват на тъпите шегички. \кат се праи на недостъпна женкаря ше си премести уя в другия крачол и ще си намери нещо за ебане.
2т. системно
Първоначално написано от koalka
![]()
eeeee blagodarq za gotiniq suvet =D> =D> =D>Първоначално написано от JiMiTo
ama mislq 4e mi e o6te rano da stavam lezbi![]()