- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- KAK DA QDOSAME JENKAR
Преди 3 години ходих с един женкар....някаф супер готин ама не нзаех,че докато е смен е с още 3-4 и постоянно ги сменя...уви мн го харесвах и той ме заряза,даде на една от курвите си да ми вдигне и да ме напсува...беше гадно,но му го варнах тъпкано...завартях главите на двамата му най-добри приятели и му забих нож в гърба...започнах да си говоря с "голямата му любов",която твърдеше,че мн обича и че не може без нея и пак беше с друга...тя мн ме хареса и я обедих,че за 9 месеца връзка е наебал полувината град...тя не ми вярваше докато не го хвана с друга...след тва като го забравих той започна сам да ме тарси отначалото за секс после се влюби в мен...уви сега ми толкова противен и елементарен...една седмица ходих с него,но ще ме запомни за цял живот като момичето което вечно ще желане но си проигра шанса с него :![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии