- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Kolko struva piersing na ezika?
Kolko 6te mi trqbvat za probivaneto na ezika,tam s razni raztvori i takiva ne6ta?Mnogo iskam obica,ama na6te-Ne,ta ne!![]()
az si imam na nosleto i mi go probixa za 20 lv v "na tumno" \/ oba4e za ezika nemoga da ti kaja.. ama to cenata zavisi i ot mqstoto kadeto shte se probivash ako si nabelqzala ve4e takova
uspex
![]()
mi mislq pri nqkoq lekarka,6toto ne mi se razpravq s infekcii.a i bez tva na6te nqma da znaqt...![]()
Ам.... аз пък си нямам никъде ....![]()
![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Ами аз никъде нямам.Пък и съм чувала,че не е от най-безболезнените,пък и за сега не проявявам желание.А относно цените-може би навсякъде е различно,гледай да е някакво добро студио и там питай.
имам на езика,но не платих нищо щото припаднах и на момчето дето ме дупчеше му стана жал..но иначе около 40 лв трябва да ти стигнат
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
На мен ми взеха 30 лева за езика с обицата.
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
"People always leave"(OTH)
хахахаххааПървоначално написано от ninsy
![]()
=D> =D> =D> =D>
Mi 30 lv mi vzeha na men za ezika za samoto dupchene i 5 lv ili nehsto takova tfa s koeto trqbvashe da se jaburq i soel ako siaksh obichkata za ezik da si q smenish sa okolo 10-15 lv..Inache ne glasuvah poneje imam i na ezika i na pupa i na ushite
Неподходящ размер на снимка в подпис!
такаа, значи за езика е най-добре да отидеш да си го пробиеш при лекар, защото той ти го "замразява" и не усещаш никаква болка. А по темата-имам 2 дупки на лявото ухо и 3 на дясното и обица на носа
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Аз имам лабрет и ми взеха 30 кинта за дупченето и обецата (титаниева), но беше преди 3 - 4 години и сега не знам как са цените.
Ami i az imam 2 obici na dqsnoto uho i 1 na lqvoto,ama na6te ne davat 3ta.........![]()
po dobre dai pove4e pari za piursing v medicinski centur, otkolkoto v magazini kato "na tumno" i drugi podobni. Taka veroqtnostta da se polu4at infekcii se namalqva
в моя град като си пробих ушите ми взеха общо 10 лева със медицинските обеци - смисъл по принцип всяка дупка струва 1 лев но това е ако имаш мед. обеца ако нямаш-5 лева на дупка.
накраткопробиване на ухо с мед.обеца - 5 лева,без - 1 лев
tova za prite-zna4i pri vseki grad e razli4no zavisi i ot studioto i nai ve4e dali 6te si v studio.po-dobre e da si makar 4e poznavam mom4e s dve obici na ezika koito sa napraveni ot jena nerabote6ta v studio i ni6to mu nqma.
az li4no imam okolo 6 na u6ite,1na nosa i 1 na ezika.
spored men pove4e ot 30 lv nebi trqbvalo da ti vzemat.
uspeh
Аз имам на носа на пъпа и на езика...за езика дадох 30лв а за носа и за пъпа 25лв
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Езика ми го дупчиха за 30 лв. За обицата дадох към 10 и после трябваше да си кубя някаква течност с която да се жабуря за да не се възпалява тя беше към 9-10 лв.
Първоначално написано от pinky_f
![]()
tva sa gluposti!!!!po dobre v na tamno ot kolkoto v kozmeti4no studio!!az imam obeca na pupa i tam batkoto be6e mn mil s mene i vaob6te ne me bolq!!!6toto toi si znae rabotata!!!!
![]()
no kakto si re6i6!!!
![]()
Очите ти са нежен свят,
устните ти - топъл шоколад,
просто казано накратко,
ти си нещо много сладко!
на мен ми зеха 20 кинта без убеца ,щото я взех от една фр. а по принцип няма как да ти вземат повече от 30 лева ... а течноста с която се жабуркаш се нарича сандрин (поне аз такава имах) и не струва повече от 3 лева .а относно това че като идиш при лекар да те дупчи ти замразява езика са глупости .... смисал да така е,но навсякаде ти замразяват езика ! освен ако не са някакви измислени !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Първоначално написано от barbie_†
ti ima6 li obeca na ezika 4e da dava6 takiva saveti?!!!
Очите ти са нежен свят,
устните ти - топъл шоколад,
просто казано накратко,
ти си нещо много сладко!
ЪъЪъъ не сте добре![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
аз отдавна искам обица на езика ама наще все недават и разпитах една от нащо даскало значи пробила си я е за 25 лева в "На тъмно" и каза че не я е боляло въобще само са и дръпнали езика с някаква щипка мушнали са обицата и тфа било ххБТВ: от плеевн съм в др-те градове незнам по колко може да е ама като чета май се там до 30 кинта върят (: