.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    помо6т
    Guest

немски език

моля ви се обяснете ми какво е това рекция на глаголите,моля ви спешно е!!!!!

deskata_valerugo1703
    Guest
    Ами виж сега...това рекцията ...ами това означава,че в немския има глаголи, които в зависимост от смисъла, в който се употребяват се използват с определени предлози. За да ти стане по-ясно, ще ти дам пример: "reagieren auf", което в превод означава "реагирам на". В случая, когато искаш да кажеш, че реагираш на нещо използваш предлога "auf" (Er reagiert gut auf den Vorschlag=Тои реагира на предложението добре)
    оххх дано ти се е поизяснило поне малко, пиши, моля те

Guest

Re: немски език

Цитирай Първоначално написано от помо6т
    моля ви се обяснете ми какво е това рекция на глаголите,моля ви спешно е!!!!!
    nqma obqsnenie...na izust se uchi

emi na bulgarski edin vid... smeq se na deteto (primerno) ili pomagam na babata ei tova e rekciqta ako pomnq dobre de

Град
    V mIsLitE nA bA6Ta tI
    Цитирай Първоначално написано от [B
    a[N]D[i]T[k]a]emi na bulgarski edin vid... smeq se na deteto (primerno) ili pomagam na babata ei tova e rekciqta ako pomnq dobre de
    Ne e tova rekciqta se u4i naizust
    КъМ тЕб вЪрВя-с нОж Б рЪкА.МаКар дА тЪ оБичАм.щЕ тИ оТмЪсТя.кФо зЯпЪъШ фЕ сМоТаНяК?!щъЪ нАкАрЪм дА мИ пАдНеШ нА кУлИнЕ-пАк и ПаК!мОи дА сИ БоГаТ и нА фСиЧкУ гОтОф.сАмО чЕ с пАрИ нЕ сЪъ пЕчЕлИ лЮБоФ!

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от sweet__bitch
    Цитирай Първоначално написано от [B
    a[N]D[i]T[k]a]emi na bulgarski edin vid... smeq se na deteto (primerno) ili pomagam na babata ei tova e rekciqta ako pomnq dobre de
    Ne e tova rekciqta se u4i naizust
    Права е.Учи се наизуст.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си