.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 83
    Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Да, щом те е ударил веднъж, ще го направи пак, а доколкото разбрах - при вас дори не е било само веднъж. Разбирам те, че въпреки всичко можеш да го обичаш, но разбери, че вероятността той да спре е изключително малка, даже според мен я няма. Щом се изнервя за подобни неща и всъщност дори те кара да правиш неща, които не искаш, не знам за по-сериозни проблеми как ще реагира. Така че по-добре не се опитвай да разбереш - напусни го и намери момче, което ще те обича и уважава!

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Що бе виж с бой е по - яко . Може и тя да го смлати няколко пъти да се осъзнае оня
    И ше се получи Кеч Мания 2006 II
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    Помисли над следното. Удря те сега, когато сте все още...гаджета...и когато само го 'нервираш'. Замисли се какво би могло да ти се случи, ако евентуално решеш да скъсаш с него-възможно ли е да отнесеш един здрав бой???! Удря те, защото не искаш да спиш с него???? Ясно че го обичаш...не мога да го разбера и все пак няй-важния човек в живота ти си ТИ. За това-бягай докато можеш.

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

V povecheto sluchai mujete , koito posqgat sa kompleksari ... Sega te ydrq i se chuvstva geroi , a predstavi si vryzkata vi kakva shte e sled izvestno vreme . Ne znam na kolko godini ste , ne znam kak tochno stoqt neshtata pri vas , ne znam ot kolko vreme ste zaedno ,no za men muj , koito e posegnal na edna jena , prosto ne e muj ... Bil te udaril . Toi haber si nqma ot sveta , trygnal shamari da razdava . A drugoto , koeto znam e , che koito kakvoto da ti kaje tuk , ti tozi chovek nqma da go ostavish ... edno na ryka e che go obichash . Taka che , kakto chestichko se kazva - ti takyv si si go izbrala i ti sama si reshila da jiveesh s nego , ti sama dopuskash tova da se sluchva , da turpish i kakvo li oshte ne...Toi e idiot i ne znae kakvo pravi , no ti ako ne si takava - kakvo pravish s nego ?

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от let_me_go
    V povecheto sluchai mujete , koito posqgat sa kompleksari ... Sega te ydrq i se chuvstva geroi , a predstavi si vryzkata vi kakva shte e sled izvestno vreme . Ne znam na kolko godini ste , ne znam kak tochno stoqt neshtata pri vas , ne znam ot kolko vreme ste zaedno ,no za men muj , koito e posegnal na edna jena , prosto ne e muj ... Bil te udaril . Toi haber si nqma ot sveta , trygnal shamari da razdava . A drugoto , koeto znam e , che koito kakvoto da ti kaje tuk , ti tozi chovek nqma da go ostavish ... edno na ryka e che go obichash . Taka che , kakto chestichko se kazva - ti takyv si si go izbrala i ti sama si reshila da jiveesh s nego , ti sama dopuskash tova da se sluchva , da turpish i kakvo li oshte ne...Toi e idiot i ne znae kakvo pravi , no ti ako ne si takava - kakvo pravish s nego ?
    Много си права.Но авторката трябва да избере какво да прави,защото аз определено не бих търпяла това положение и бих се замислила дали ще търпя това положение.

Голям фен
    Мила моята история е подобна на твоята.Моят приятел също ми е посягал ,но не трябва да му го позволяваш,защотото това ще те съсипе.Замисли се ,че някаде там има момче,което вместо да те удари или да те нагруби,ще те гушне и ще те обгради с цялата любов ,която заслужаваш.Няма такива ,че без него неможеш!Неможеш без един грубиянин?Ти най-вероятно пренебрегваш лошите моменти и се сещаш колко мил може да бъде и колко хубаво ви е било понякога.Но стига да те нарани 1 път на месеца-това показва колко даржи на теб.Ако те обичаше не би го направил,повярвай ми.Ако искаш да поговориш с някой драсни едно ЛС
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    Цитирай Първоначално написано от jeditte
    Ако някой ме удари повече нямада съществува за мен.Първо шамар, после побоища...Няма такива филми "Ама ние се обичаме,той без да иска си изпусна нервите", режеш го и тва е.Мъж който бие жена е един боклук и не заслужава нищо!
    така е, и аз не мога да ги разбера такива хора.. как може да се търпи подобно отношение.. пфуу по този начин изгубваш и достойнството си, и цената си..

да позволяваш на някакъв мърльо да се отнася така с теб.. хаха той щото не е попаднал на такава като мен ще търпя такова нещо, ама другия път

и на сичкото отгоре да твърдиш, че го обичаш? в кой свят живееш, момиче
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    "ега те удря леко.. на шега!?! КАКВООО? "-това не е хубаво даже и да се помисли от едно мом4е камо ли да го направи... незнам сега е на шега утре няма да е... а помисли да ре4ем 4е в бъдеще се обвържете малко пове4е ...няма да е просто лек удър ве4е защото тези които послягат си мислят 4е сме тяхна собственост... ще става все по -силно и по- силно.. ее недай БОже и да е пийнал тогава просто незнам! заслужава ли си да те бие едно мом4е, да ти посляга - та това не са го правили родителите ти та камо ли един "мъжкар"... като надделява над теб да покаже силата си! това не е на4ина да се разбираме един друг...жените не са създадени за боксови круши..., сори зву4и гадно ама е истина..

mani go toq bokluk, malko mom4eta biha posegnali na momi4e puk kamoli ako sa gadjeta, do sega sum vijdal 3 puti takava situaciq i 3te puti mom4etata sum gi bil mnogo jestoko, tva sa idioti koito ne zaslujavat milost i ne zaslujavat da budat obi4ani, taka 4e go zareji, ne ti trqbva takava otrepka

Obi4a6 go ?!? toi 6e te udrq i 6e te nasilva da pravi6 sex s nego a ti 6e go obi4a6!!!q go zareji toq!!! VSI4KI MOM4ETA KOITO SI POZVOLIAVAT DA POSIAGAT NA MOMI4ETA SA KOMPLEKSARI !!! NEKA DA NE IM POZVOLIAVAME DA NI TAP4AT !!! JENITE SA ZA DA SE OBI4AT A NE DA SE BIAT !!!!
    SaMo VrEmEtO MoJe Da RaZbErE KoLkO VaJnA E LuBoVtA !!!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Kak mojesh oshte da si s nego ! Zareji go,dumiet edva li shte pomognat !
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Пф...ебаси любовта....Тоя е пълен комплексар.Само някой толкова комплексиран човек би посегнал на по-слаб от него.А и на всичкото отгоре те принуждава да правиш неща,които не искаш,ако ти му откажеш той ти се цупи,т.е по този начин един вид те изнудва... Незнам как можеш да търпиш такова положение и да обичаш човек,който се отнася така с теб.Изxодът е само един,зарязваш го и да ходи да си избива комплексите за малоценност на друго място.Не мога да разбера такива хора,които казват,че никога в къщи не са им удряли дори и шамар,а после търпят такова отношение и то от съвсем непознат човек,с който нищо не ги свързва..
    f@nt@zi@

Град
    V SuRcEtO Na.....
    kak moje da go turpish toq ti se 4udq ........

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

аз не съм прочела всички коментари и не знам .. дали се повтарям но искам да ти кажа само .. че той не е за теб .. аз ако бях на твое място до сега да съм го зарезала още от първия път който ми посегне .. няма да търпя подобно отношение спрямо мен ... мисля че и ти не трябва да търпиш човек като него .. има много момчета на този свят не е само той .. така че независимо колко го обичаш се отдалечи от него .. с времето ще го забравиш .. и ще разбереш че си постъпила много правилно !!!! Аз не бих допуснала някои да ми посегне а ако посмее ще го изселя хаха Късмет !!!!!

Супер фен
    егати тъпанара, колкото и да съм груб на думи никога не бих ударил момиче

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Та това си е един вид унижение!!! Как може да те кара да правиш нещо или по скоро да ти го налага и ти да го търпиш??? А на всичкото отгоре и да те удря. Всеки има право да решава какво да прави или да не прави, та това, което той прави с теб е недопустимо! По-добре го разкарай да видиш как от такъв "силен" мъж ще стане плачливо детенце, което ще те моли после да се върнеш при него... Не знам защо изобщо продължаваш да си с него, той си избива комплексите върху теб. А пък и това не е мъж, защото един истински мъж никога не би ударил момиче силно, било то и на шега... Избора е твой...
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ооо това е отвратително!!! Моля те остави го!!!

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    momi4eto ne e vinovno 4e se e vlubilo v takuv gadniar...moje da ti e trydno no po dobre go zareji ... nqma pravo da te udrq i posle da tvurdi 4e te obi4a

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Тфа е ужасно мила, не бих си помислила дори някое момче да ме удари, не бих го позволила
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Голям фен
    zareji go. kolkoto i da go obicha6, toj nqma pravoto da ti kazva koga da pravi6 sex i o6te po-malko pravo ima da te udrq.

Повече от фен
    Не си заслужава да търпиш нещастник като този.Има едно нещо,заради което много ме дразнят мъжете,коитоудрят жени-че от една страна се правят на много силни,а от друга се страхуват да ударят мъж при каквито и да било обстоятелства Просто го скъсай и това е

Kak taka 6e te udrq!?Q go sikterdosai toq!!!!!

In Search Of Sunrise 7 Asia

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    Зарежи го тоя бре..
    Що бе виж с бой е по - яко . Може и тя да го смлати няколко пъти да се осъзнае оня
    Оу..да.Ще са прекрасна двойка.

leleeeeee kak moje da turpish da te udrq!! i vupreki vs da go obi4ash! nqma smisul da se naranqvash taka

как може да му позволяваш ...
    зарежи го , ще срещнеш друг

Обичам те , мили мой Гого !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си