- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- той ме удари
dai da go udarq az...
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
Един път ако го е направил....Разбирам, всеки прави грешки, но ти казваш, че многократно си позволява. В такъв случай, по - добре се разделете, няма смисъл да ходиш с човек, който не те зачита...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Щом те удря, стой далеч от него.
ole momiche kak moje da obichash takav po dobre go zareji kolkoto i da go obichash tova ne e chovesho kak toi she te udrq![]()
Първоначално написано от jeditte
az na roditelite mi ne im pozvolqvam da me udrat na nqkyv bukluk 6te pozvolqvam
molq te mila zareji go
tva va6to nqma byde6te
az ne moga i da si predstavq nqkoi da me udari...lelele....nikoga pove4e nqma da mu progovorq...o6te po malko pyk 6te moga da kaja 4e go obi4am
moje da se povtarqm s nekoi komentar, no a3 sam mom4e i vqrvai imal sam kup pri4ini da udarq momi4e no ne sam. Daje sam se bil s edin tapanar zaradi tova( ba67a mi koito e nai golemiq bokluk na sveta). Zareji go taka napravi i maika mi
leleeeee ma ti akkuv 4ovek si si hvanala mi ne znam 4estno da ti kaja ti kazva6 4e ne moje6 bez nego ama puk az ako bqh na tvoe mqsto nqma6e da pozvolqvam ne6to podobno da se slu4i nz ne znam kakvo da ti kaja
Абе момиче как ще позволяваш да те удрят бе?Недеи така колкото и да го обичаш и да държиш на него не му позволявай да те мачка.Или поговори с него ако вече не си го направила или му кажи че немойеш да продължаваш така и ако наистина те обича да престане да го прави!Аиде миличка успехи
Щом те удря за такива неща , а ти не искаш да ги правиш , значи просто не те цени . Не трябва да позволяваш на някакъв кретен да ти посяга , само защото не си си легнала с него . Той си е решил , че щом един , два пъти си му позволила да го направи ще може да продължава така и ще го направи . Недей да си губиш времето с него , той не те заслужава .
All that I wanted were things I had before
All that I needed I never needed more
All of my questions are answers to my sins
All of my endings waiting to begin
Леле3е3е3е,мила ако аз бях на твое място - той повече нямаше да ме види.Явно твоят приятел е голям мизерник за да те удря и още повече заради такива малоумни причини.Не мога да си обясня що за момче е щом удря гаджето си
True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT
Тегли му една майна.Колкото и да го обичаш той няма право да те удря!!!Ако те обича ще направи всичко възможно да се сдобри с теб и няма да повтаря стари грешки...иначе ще продължи да те удря, а така не бива![]()
male momi4e q se stegni ne mu pozvolqvai da te udrq... 6tom go pravi zna4i ne darji na teb. kak moje da narani nqkoi,koito obi4a. Az bix go zarqzala
za kvo trqa da tarpi6 tiq izdevatelstva ...
![]()
биенето на жена е нещо наистина долно НО ако наистина жената предизвика, ядоса и обиди мъжа в голяма степен, даже да му посегне нормално е въпреки факта че е жена да отнесе поне 1 шамар...все пак не ви е позволено всичко
НЕ е нормално да удариш жена при никакви положения.Момче съм и така ме е възпитала майка ми,жена и дете никога не се удрят каквото и да става.Посягало ми е един път едно бивше гадже,цапна ми един шамар,после пробва втори,трети,аз само се пазех....пред жени ли ще показваме силата си и шамарите колко са ни здрави?Като си обиден на жена - ми обърни се и тегли чератата.Поне аз така мисля де,нямам претенции да ми приемате мнението,но само ще ви кажа,че да превърнете жена във ваш враг е много по-лошо от това мъж да ви е враг.Разчуе ли се,че биете жени трудничко бихте си хванали нова приятелка от познатите си.А на момичетата бих казал само - никога не позволявайте да ви тъпче някой комплексар,защото после ще си останете такива и ще търпите насилие,25% от женените жени по света търпят домашно насилие.....всичко почва от едно шамарче,нали знаете,после трдуно му се намира края![]()
Vij sq zemi si anaboli i steroidi i se pochni na bodybilding i kato zaqkne6, sledva6tiq pyt kat ti posegne go razcepi
не трябва да позволяваш на никой да те удря , а щом го прави значи не те уважава.Няма смисъл да си с този човек затова по добре го зарежи.
emi vupreki 4e go obi4a6 po dobre go zareji.sega moje da te udrq leko no postepenno 6te mu stane navik i v edin moment moje da te prebiva. ii spored mene 6tom te udrq qvno ili ne te uvajava ili ne mu puka za tebe ili prosto nqma nikvo vuzpitanie
imam edno re6enie na vuprosa-udari go i ti,ama sus sila,za da razbere kakvo e!![]()
udrqi go i ti be....
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
А вие с кво сте по различни.Вие значи може да удряте мъжете,може да изнаверявате,може да курвенясвате,може да подлагате на всякъкви мъки приятелите си,ама като ви ударят се сърдите.Ами има случай,в които си го заслужавате.И не ми говори за уважение,щото и ако едно момиче удари момче,значи не го уважава,да не е от камък!Първоначално написано от koteto_f
Lele mila kak pozvolqva6 da te ydrq....moq ako go napravi tva...i mi kaje ne6ty podobno kato tvoq...nqma6e da moje da si nameri mqsto v celiq grad...nedei taka...ne moje6 da pozvolqva6 tova...taka da te ynijava se edno si po dolo ot parcala v kyhnqta....zna4i ne te yvaja..ne te obi4a istinski...6tom si pozvolqva da pravi tova...osaznai se...![]()
![]()
napravo nemoga da povqrvam...stegni se...
![]()
Kogato edno momi4e udari gadjeto svur6vat v legloto ne6tata!![]()